- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Yok link paylasilmiyor
Profil ismi lifeart_max
36. Video
Cok guzel canım bi hevesle yaparsın bence ,cokta yakışır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok link paylasilmiyor
Profil ismi lifeart_max
36. Video
Hepimiz gidelim hadi sırayla sizide gaza getiriyorumEline sağlık arritom
Ayy kuaför ne hoş geldi su an deli gibi kosasim var biliyor musun
Siyah saça gri ombreli olan dimi? Bir dönem çok istedim sonra vazgeçtim. Bakır hevesi gibi oldu bu da. 3 ay sırf bütün bakir tonlara bakıp eleyip sonunda amaaaan dedim
Haklısın canım. Çöküş kısmı biraz annemle alakaliydi. Son zamanlarda hep hasta. Regl de olunca iyice duygusallastim. Hormonlarım kudurdu. Ama dediğin gibi fizyolojik bir neden sonuç ilişkisi. Bunu da yönetmeyi öğrenmek lazım artık. Bir bitter neyime yetmedi aceba
Evet chocom o sac. Zaten siyah sacim grilerim de var. Gri saci seviyorum ya. Ama sacim uzun. Ve ben hic kuaforde sac boyatmadim.
Gitmisken Kisa kestir diyor esim ama kiyamam
Selamlar arkadaşlar bugün bütün günüm hastanede geçti. Vücudum aşırı Susuz kalmış. Sadece 2 tane haşlanmış patates yedim Sabahtan beri istifra ediyorum dolayısıyla hiç yürüyemedim de
Bugun o kadar cok usudumki usudukce acıktığımi farkettim ,eve geldigimden beri 2cay 2kahve ictim hala usuyorum
Özlemim ne oldu böyle sana çok geçmiş olsunSelamlar arkadaşlar bugün bütün günüm hastanede geçti. Vücudum aşırı Susuz kalmış. Sadece 2 tane haşlanmış patates yedim Sabahtan beri istifra ediyorum dolayısıyla hiç yürüyemedim de
sizinde oyle dimi sogudu birden bende uzandim cocukkllarla ,gozumu zor actim simdi kalkip biraz adimliycamAy ben de hala usuyorum.
Aman hasta olmayak
Soguk yaaa
Yok bacım 20.000 adım üzerine çocukları yıkamak rekorsa kırdımMigrenben napiyon bacimsu. Kirdin mi yeni rekor