Magnezyum eksikliği de yapar. Bende de o varDunku 38gr ,onceki gun 36, Protein alımını hesaplamayi bilmiyorum sadece yedigim kategoriye gore ayiriyorum
Vitaminlerime baslamam gerekiyor demir eksiksilihi ve b12 eksikligi yavaslatiyor diye okudum bende ikiside var
Dunku 38gr ,onceki gun 36, Protein alımını hesaplamayi bilmiyorum sadece yedigim kategoriye gore ayiriyorum
Vitaminlerime baslamam gerekiyor demir eksiksilihi ve b12 eksikligi yavaslatiyor diye okudum bende ikiside var
Magnezyum eksikliği de yapar. Bende de o var
Onu bilmiyorum kuzum tablet kullandim daha once ,yükseltmedi degeri mi ve asiri istahimi aciyorB12 hatta tum b ler icin besin mayasi oneriyorlar duymus muydun?
Boyle peynirimsi bir tadi var, her seye ktabilirsin, omlete suna buna yakisiyor.
hatirladigim kadariyla o normaldi ,ama dvit eksik
Onu bilmiyorum kuzum tablet kullandim daha once ,yükseltmedi degeri mi ve asiri istahimi aciyorbenim degerler sinirin bile cok altinda igneyle cok az yukselmisti simdi yine ignelerim var 3 aylik sorun sigorta kartım yenileniyor ,hala elime gecmedi onu bekliyorum baslamak icin
bakiyim canım disari ciktigim zaman ,biraz onlarada faydasi olurO zaman bak bu dedigimden al,
Ben cocuklarin omlete krebe falan da ekliyorumpeynir koyulan her seye koyulur. Takviye degil, uygun fiyatli o sebeple de.
bugun hicbirsey yapamadim sanki ,yarin okullar aciliyor ama oglum 2gundur hasta gecede ateslendi uykusuz kalkinca tum duzenim bozuldu bugun az once biraz kestirmisiz yine atesi ciktibildirim vaktinden once geri donerim
Sağolasın canımdelfinia sana da geçmiş olsun delfinia hanımcım . n'aptin, yürüyebildin mi hafiflemistir biraz karnin?
Kiz sen mezun oldun yaArkadaşlar Beni de aranıza alabilir misiniz?
Gecmis olsun. Tipik tatil bitince hastalanirlar.bugun hicbirsey yapamadim sanki ,yarin okullar aciliyor ama oglum 2gundur hasta gecede ateslendi uykusuz kalkinca tum duzenim bozuldu bugun az once biraz kestirmisiz yine atesi ciktibildirim vaktinden once geri donerim
Evet canım.Benim regl cok agrili gecer.
Yurudugumde agrilarim azaliyor
Çift dikiş gitmek istiyorumKiz sen mezun oldun ya
O ne demekÇift dikiş gitmek istiyorum
Tesekkur ederim inşallahgecmis olsun insaallah bir an önce iyilesir tavsaniniz
aynen oyle ,fırtına dalgasi carpti galiba ateslenmese gerisini atlatirda atesi birden cikiyorGecmis olsun. Tipik tatil bitince hastalanirlar.
Bu arada protein alimin düsük. 60 gr a cekmeye calis