Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Dunku 38gr ,onceki gun 36, Protein alımını hesaplamayi bilmiyorum sadece yedigim kategoriye gore ayiriyorum
Vitaminlerime baslamam gerekiyor demir eksiksilihi ve b12 eksikligi yavaslatiyor diye okudum bende ikiside var

B12 hatta tum b ler icin besin mayasi oneriyorlar duymus muydun?

Boyle peynirimsi bir tadi var, her seye ktabilirsin, omlete suna buna yakisiyor.

Magnezyum eksikliği de yapar. Bende de o var

hatirladigim kadariyla o normaldi ,ama dvit eksik
B12 hatta tum b ler icin besin mayasi oneriyorlar duymus muydun?

Boyle peynirimsi bir tadi var, her seye ktabilirsin, omlete suna buna yakisiyor.
Onu bilmiyorum kuzum tablet kullandim daha once ,yükseltmedi degeri mi ve asiri istahimi aciyor benim degerler sinirin bile cok altinda igneyle cok az yukselmisti simdi yine ignelerim var 3 aylik sorun sigorta kartım yenileniyor ,hala elime gecmedi onu bekliyorum baslamak icin

O zaman bak bu dedigimden al,
Ben cocuklarin omlete krebe falan da ekliyorum peynir koyulan her seye koyulur. Takviye degil, uygun fiyatli o sebeple de.

bugun hicbirsey yapamadim sanki ,yarin okullar aciliyor ama oglum 2gundur hasta gecede ateslendi uykusuz kalkinca tum duzenim bozuldu bugun az once biraz kestirmisiz yine atesi cikti bildirim vaktinden once geri donerim
Gecmis olsun. Tipik tatil bitince hastalanirlar.

Bu arada protein alimin düsük. 60 gr a cekmeye calis

Merhabalar Chocolita
25 Şubat, Pazar günü
Menüm:
Kahvaltı:
*1 haşlanmış yumurta
*1 dilim kaşar peyniri
*8 yeşil zeytin
*1 tatlı kaşığı bal
*1 çay kaşığı tereyağı
*1 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün:
*sade Türk kahvesi
*1 kare
*3 hurma
Akşam yemeği:
*haşlama et
*z.yağlı barbunya
*salata
Su:1,5 lt.
*1 lt. Dukan birası
*Adımlarımı daha sonra paylaşayım.

İyi akşamlar hanimlar yine bir haftasonu yine bir allahimiza kavustugumuz günlerden bır gün hayır bu haftasonlarini sevmeyen bı ben miyim ki elim suyun içinden çıkmıyor işler katlanarak evde artıyor acayip bı şekilde bereket geliyor iş yönünden eve hayretler içerisindeyim yatacak yer ariyom resmen menüm ve adımlarım şöyle efenim
Uyaninca : 500 ml su
Kahvaltı : 1 yumurta(yağsız)
1 YK lor
1 kupa cay
2 dilim ekmek
Ara: 14 çilek
Akşam : 15 -20 tane hamsi
Bol roka salata
Maden suyu
Ara : 2 kupa cay
Su: 2.5 lt
Bugün hava güzeldi parka çıkardım çocukları yuruyem dedim kız çok hamlamisim ya 22 dk bitsin diye dağıttım resmen
Chocolita Fit mutlu anne A Arrietty_

Eklentiler

• IMG_20240225_202210.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20240225_162520.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…