Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Cuma gününün menüsünü, gece uyuyakaldigim için cmt sabah yazmıştım canım.

Kilo vermek istiyorum, hem de çok istiyorum. 12 kilo vermem gerekiyor, az da değil. Ben vermek yerine almaya odaklanmış gibiyim ama. Menü kısmını düzene sokamıyorum bir türlü. Disiplin, irade koca bir sıfır... "Ben biraz kilo aldım, dikkat ediyorum" diyen insanlara çok imreniyorum. Ben sanki kıtlık zamanı, yemek bulamayacakmış gibi yiyorum. Kendime hayır demeyi beceremiyorum bir türlü. Eskiden verdim, yine veririm diyorum ama yapamadıkça moralim bozuluyor. Bırakmak da istemiyorum, hem de hiç istemiyorum.

Bu arada bugünün menüsü
Kahvaltı 10.00
Tam buğday ekmeğinden tost
1 yumurta
Domates, zeytin
Öğle 16.00
Tavuk, makarna,salata
Akşam yemeği yemedim. Çayın yanında fındık, badem, kuru üzüm yedim. Miktar biraz fazla oldu. Adım sayım şu an 9 binlerde. Yatmadan 10 bini geçmiş olurum, ayrıca paylaşacağım Chocolita

Biz neden menu yorumu yapmiyoruz yahu.

Kahvaltin guzel bence. Karb,proten ve saglikli yag ( zeytin) hepside var.
Oglenide dengeli buldum.
Biraz fazla derken kac avuc mesela kuruyemis?
Su miktarin ne kadar?

Iyi aksamlar

25.2 Pazar menüsü

Kahvalti 9:00
1 Tam tahilli ekmek
2 kasar
Is yeri menüsü

Ögle 13:00
Yesil salata ( tadi eneste, gecen paylastigim salata)
2 haslanmis kiymali icli kofte
4 halka haslanmis pancar

Aksam 18.30
2 avuc kaju
Firinda iki burger koftesi
Marul ve sogan

Su 1,5 L
Spor
26 km bisiklet

Chocolita

Biz neden menu yorumu yapmiyoruz yahu.

Kahvaltin guzel bence. Karb,proten ve saglikli yag ( zeytin) hepside var.
Oglenide dengeli buldum.
Biraz fazla derken kac avuc mesela kuruyemis?
Su miktarin ne kadar?
1 avuç kuru üzüm yedim, 1 avuç da fındık, badem 3-5 ancak. Ama dolu bir avuç yani, öyle avuç içi diye küçültmek istemem miktarı.

Arkadaşlar Beni de aranıza alabilir misiniz?
Yeniden hoş geldin canım Salı günü başlayalım canım istersen. Yeni tartı günümüz salı oldu. Başlangıç kilonu foto atarsın. Yeni hedefini de yazarsın
Adım kaç oldu canım? 7.000 adım ceza vardı

Büyük bir kalori açığı olmuş ama açlık severim. Sonuçta her gün yapmıyoruz bunu. Arada 1-2 gün iyidir

1 avuç kuru üzüm yedim, 1 avuç da fındık, badem 3-5 ancak. Ama dolu bir avuç yani, öyle avuç içi diye küçültmek istemem miktarı.
Findik ve badem hem saglikli yag hende protein iceriginden iyi. Evet karb da ,ikisininde protein miktari ile hemen hemen ayni.
Kuru uzum isi bozuyor. Yag hic yok. Karb tavan yapmis sekilde. Protein de yok denecek az.
Mumkunse kuru uzumden uzak dururdum. Oburlerinden 1 avuc yesem sucluluk hissetmem

Kuru üzümü oldum olası sevemedim ya

Choco ile ayni fikirdeyim
Obur gunleri hatirlamiyorum. Haftada 1 boyle olmasi zararli degildir

Attım gözükmüyor mu tekrar ekledim

Eklentiler

• IMG_20240225_202210.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20240225_162520.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…