- 17 Haziran 2015
- 4.518
- 8.960
Cuma gününün menüsünü, gece uyuyakaldigim için cmt sabah yazmıştım canım.Dünkü menunde bu şekildeydi sanırım. Dün menü gelmedi. Eğer kendini hazır hissetmiyorsan konuşalım, ama gayet güzel ilerlediğini düşünüyorum. Adımların da güzel. Olabilir dönem dönem fabrika ayarlarına dönmemiz gerekir. Bırakma
Tabi kural kuraldır diyet dışı cezası yazdım 10.000 adım yarın tamamlanması gerekiyor
Biz neden menu yorumu yapmiyoruz yahu.Bu arada bugünün menüsü
Kahvaltı 10.00
Tam buğday ekmeğinden tost
1 yumurta
Domates, zeytin
Öğle 16.00
Tavuk, makarna,salata
Akşam yemeği yemedim. Çayın yanında fındık, badem, kuru üzüm yedim. Miktar biraz fazla oldu. Adım sayım şu an 9 binlerde. Yatmadan 10 bini geçmiş olurum, ayrıca paylaşacağımChocolita
Yani 2 kere mezun olmak istiyorumO ne demek
Ula ne cabukYani 2 kere mezun olmak istiyorum
İşin aslı kilo aldım.
Ama bu hedefi buyutecegim
1 avuç kuru üzüm yedim, 1 avuç da fındık, badem 3-5 ancak. Ama dolu bir avuç yani, öyle avuç içi diye küçültmek istemem miktarı.Biz neden menu yorumu yapmiyoruz yahu.
Kahvaltin guzel bence. Karb,proten ve saglikli yag ( zeytin) hepside var.
Oglenide dengeli buldum.
Biraz fazla derken kac avuc mesela kuruyemis?
Su miktarin ne kadar?
Yeniden hoş geldin canımArkadaşlar Beni de aranıza alabilir misiniz?
Adım kaç oldu canım? 7.000 adım ceza vardıİyi akşamlar hanimlar yine bir haftasonu yine bir allahimiza kavustugumuz günlerden bır gün hayır bu haftasonlarini sevmeyen bı ben miyim kielim suyun içinden çıkmıyor işler katlanarak evde artıyor acayip bı şekilde bereket geliyor iş yönünden eve hayretler içerisindeyim yatacak yer ariyom resmen menüm ve adımlarım şöyle efenim
Uyaninca : 500 ml su
Kahvaltı : 1 yumurta(yağsız)
1 YK lor
1 kupa cay
2 dilim ekmek
Ara: 14 çilek
Akşam : 15 -20 tane hamsi
Bol roka salata
Maden suyu
Ara : 2 kupa cay
Su: 2.5 lt
Bugün hava güzeldi parka çıkardım çocukları yuruyem dedim kız çok hamlamisim ya 22 dk bitsin diye dağıttım resmen
Chocolita @Fit mutlu anne A Arrietty_
Büyük bir kalori açığı olmuş ama açlık severim. Sonuçta her gün yapmıyoruz bunu. Arada 1-2 gün iyidirİyi Akşamlar
25 Şubat Menü Bildirimi
13.00 2 yumurta, 1 domates, 1 kk kadar peynir, 2 dilim ekmek , 3 hurma
18.00 1 elma, 2 portakal, 1 hurma (canım başka bir şey yemek istemedi.)
2 litre su
1 litre dukan birası
Chocolita
Kesinlikle canımBüyük bir kalori açığı olmuş ama açlık severim. Sonuçta her gün yapmıyoruz bunu. Arada 1-2 gün iyidir
Findik ve badem hem saglikli yag hende protein iceriginden iyi. Evet karb da ,ikisininde protein miktari ile hemen hemen ayni.1 avuç kuru üzüm yedim, 1 avuç da fındık, badem 3-5 ancak. Ama dolu bir avuç yani, öyle avuç içi diye küçültmek istemem miktarı.
Kuru üzümü oldum olası sevemedim yaFindik ve badem hem saglikli yag hende protein iceriginden iyi. Evet karb da ,ikisininde protein miktari ile hemen hemen ayni.
Kuru uzum isi bozuyor. Yag hic yok. Karb tavan yapmis sekilde. Protein de yok denecek az.
Mumkunse kuru uzumden uzak dururdum. Oburlerinden 1 avuc yesem sucluluk hissetmem
Choco ile ayni fikirdeyimİyi Akşamlar
25 Şubat Menü Bildirimi
13.00 2 yumurta, 1 domates, 1 kk kadar peynir, 2 dilim ekmek , 3 hurma
18.00 1 elma, 2 portakal, 1 hurma (canım başka bir şey yemek istemedi.)
2 litre su
1 litre dukan birası
Chocolita
Bende sevmemKuru üzümü oldum olası sevemedim ya
1 dilim ekmekde aksam olaydi, iyiydi kizSabah 1 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
Kibrit kutusu peynir
Aksam 4 köfte
İki üç çatal patates
Yarım tabak pilav
2 dilim ekmek (keşke olmasaydı)
2 bardak ayran
Soda iciyorum
Attım gözükmüyor muYeniden hoş geldin canımSalı günü başlayalım canım istersen. Yeni tartı günümüz salı oldu. Başlangıç kilonu foto atarsın. Yeni hedefini de yazarsın
Adım kaç oldu canım? 7.000 adım ceza vardı