Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

KIZLAR BENİM DÜNYAM REGL OLACAĞIM İÇİN KARARMIŞ MEĞERSEM... Günlerdir kendimi çok üzgün zannediyordum, arabesk müziklerin keşmekeşinde savruluyordum ta ki bu sabah regl olana kadar... Sabah 5'te karın ağrısına uyanınca geri uyuyamadım... Kalktım gittim yürüdüm.. 390 kalori yaktın diyo... inşalla doğrudur... Özledim sizi... sizi özlemenin duygusal boşluğuyla kendimi günlerdir yeme içmeye vurmuş olabilirim ama bugün toparlamaya baslicam her şeyi..... evet.

Hoş geldin portakalcim bende regl olucam inşallah tartidan sonra olurum. İnsanı her şekilde etkiliyor

Hoş geldin portakalcim bende regl olucam inşallah tartidan sonra olurum. İnsanı her şekilde etkiliyor
Hos buldum chocolita hanımcım cok iyi gidiyorsun devam
bir kez salınca geri toparlaması zor oluyor, ben su an cok zorlanıyorum hem iradesi kırılıyor insanın hem temizlediği kan sekeri fıttırıyor. aman siz siz olun benim gibi cozutmayın hanımlar pismanligi agir.

Kalori sayimi veya makro takibi yapalim mi yarinden itibaren? Adimlarida devam ettirelim. Kesin birsey eksik
Bildirime yazmasamda sayiyorum canım ,sadece dun bu hafta aldigim kalorinin ustune ciktim o da 1100 calori gibi bisey bu hafta hep dusuk tuttum kalorimi ,adim yarısı bitsin detoks denemek dusunuyorum direnc kilosu icin

Bildirime yazmasamda sayiyorum canım ,sadece dun bu hafta aldigim kalorinin ustune ciktim o da 1100 calori gibi bisey bu hafta hep dusuk tuttum kalorimi ,adim yarısı bitsin detoks denemek dusunuyorum direnc kilosu icin
Protein alimin ne kadar?

Hoşgeldin portakalafisildiyordum
Regl başlayınca rahatlıyor insan. İnşallah bitince ödemimiz filan da gider, tartıda esas kilomuzu görürüz.
Benim de regl tarihim gecikmişti, bugün başladı. Bu sefer karın ağrısı da oldu ve çok yoğun olması nedeniyle halsizim. Hep yatıyorum. Biraz kalkıp yürüsem iyi olacak.

Benim regl cok agrili gecer.
Yurudugumde agrilarim azaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…