5926Yok
Cunku ertesi gun sabah duzenlemeye vaktim yok. Ayni gunun adimlarini gecirirken, geri gidip mesaj arama kismida vakit aliyor.
5926
Göklerce adım canım
Ben yuruyus icin eski saati kullanip tr saatine mi ayarlasam acabaYok
Cunku ertesi gun sabah duzenlemeye vaktim yok. Ayni gunun adimlarini gecirirken, geri gidip mesaj arama kismida vakit aliyor
BilmemBen yuruyus icin eski saati kullanip tr saatine mi ayarlasam acaba
Aa evet canım aynen. Bugün adım yokO cuma adimlari degil mi kiz
Misafirleri vardi diye okudum sankiAa evet canım aynen. Bugün adım yok
Evet canım. 12 den sonra gelen adımları geçersiz sayıyoruz dedigim mesajı görmemiş henüz. Gelince geçerli sayalım. Gönül meyvesi de görmedi. Son görülmelerine baktım da. Yarından sonra dikkatli olurlarMisafirleri vardi diye okudum sanki
Benim yerel saatle 11. Trde 2 oluyorBilmemben kendim Tr saati 23 de off moduna geciyorum. Erken kalkiyorum (5de)
Gece yarisina kadar niye yoruyorsunuz kendinizi. Uyumam lazim
Pambik yürekli kaptanEvet canım. 12 den sonra gelen adımları geçersiz sayıyoruz dedigim mesajı görmemiş henüz. Gelince geçerli sayalım. Gönül meyvesi de görmedi. Son görülmelerine baktım da. Yarından sonra dikkatli olurlar
İyi geceler arrimPambik yürekli kaptan
Tamamdir
Kizlar geçmiş yapamadım bir duyuru yapıp kacicam
@Pandora27 @asliogretmendelfinia Gonulmeyvesi Sismaniye @nnurc @TezgahtakiSariBez labellevie A Arrietty_ G Goklerce @portakalafisildiyordum @misophonia_ @Alys @tavsannesi @yiitee @baltasar
Bundan sonra menü ve adımlar gece 12 ye kadar gönderilecek. 12 den sonra yapılan bildirimler geçersiz sayılacak
A Arrietty_ Adımlarla ilgileniyor biliyorsunuz. Konuştuk, geç gelen bildirimler sıkıntı oluyor. Gece 12 ye kadar menüyle birlikte göndermenizi rica ediyoruz
Hayırlı kandiller canımSu fazla içemedim bugün
Tekrardan hepinize hayırlı kandiller
Yediğin şey evet diyet dışı ama 4 ince dilimle diyetin bozulmamış canım. Bu yüzden diyet dışı cezasi yerine isim yazma cezası geldi. Yani diyet dışı olduğunu zaten yaziyoruz, sadece yediğimiz şeyin adı siliniyor. O kandırmak olmuyor. Eğer diyeti bozacak bir beslenme olsaydı ve diyet dışı beslendim kısmını silseydin o zaman kandırmak olurduAyy bende dedim ki şimdi duzenlersem kendimi kandırmış olurum yediğim şey yenmemis olmaz dedimbu hafta cezalarla geçti resmen tutulma bana iyi gelmedi
Gülecek oldum içime kaçtıChocolita senin profil fotonu görünce aklıma geldi, Tlc’deki programda Dr Now’a giden iki tombik var kilo vermiş öyle gitmeleri gerekiyor, tabi verememişler, yolda arabada giderken bir alet almışlar ağızlarında çenelerini çalıştırıyormuş, biri diğerine diyor ki çok iyi yaptın bunu almakla böylelikle enerji harcıyoruz biraz kilo vermiş oluruz. Komik ama aslında çok üzücü.
Canım yeni mutfağı topladım bitirdim uzandım, evet adımlari şimdi atacağım o cuma adimiydi, aslında bugün ve dünki adım milyon olmuştur ama telefon elimde değildiMisafirleri vardi diye okudum sanki