Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Pambik yürekli kaptan

Tamamdir

Ben anca girebildim canım şimdi paylaşıyorum hemen
İnşallah dikkat edicem saate

24 Şubat menüm

Sahur
1 tatlı kaşığı pekmez
2 bardak su

İftar
1 hurma
1 kase tarhana çorbası
2 y.k kapuska
4 y.k fırında Kıymalı patates
4 y.k bulgur pilavı
Salata

Akşam 1 bardak çay

Chocolita Fit mutlu anne

Adimalrim A Arrietty_

Eklentiler

• Screenshot_20240225_000939_Samsung Health.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20240225_000921_Samsung Health.jpg
    39,5 KB · Görüntüleme: 25
Ayy bende dedim ki şimdi duzenlersem kendimi kandırmış olurum yediğim şey yenmemis olmaz dedim bu hafta cezalarla geçti resmen tutulma bana iyi gelmedi
Yediğin şey evet diyet dışı ama 4 ince dilimle diyetin bozulmamış canım. Bu yüzden diyet dışı cezasi yerine isim yazma cezası geldi. Yani diyet dışı olduğunu zaten yaziyoruz, sadece yediğimiz şeyin adı siliniyor. O kandırmak olmuyor. Eğer diyeti bozacak bir beslenme olsaydı ve diyet dışı beslendim kısmını silseydin o zaman kandırmak olurdu

Son düzenleme:
Chocolita senin profil fotonu görünce aklıma geldi, Tlc’deki programda Dr Now’a giden iki tombik var kilo vermiş öyle gitmeleri gerekiyor, tabi verememişler, yolda arabada giderken bir alet almışlar ağızlarında çenelerini çalıştırıyormuş, biri diğerine diyor ki çok iyi yaptın bunu almakla böylelikle enerji harcıyoruz biraz kilo vermiş oluruz. Komik ama aslında çok üzücü.

Gülecek oldum içime kaçtı Trajikomik. Allah yardımcıları olsun. İşleri bizden çok daha zor

Misafirleri vardi diye okudum sanki
Canım yeni mutfağı topladım bitirdim uzandım, evet adımlari şimdi atacağım o cuma adimiydi, aslında bugün ve dünki adım milyon olmuştur ama telefon elimde değildi belim ve sırtım kırılıyor ağrıdan Chocolita canım mesajı şimdi gördüm teşekkür ederim
A Arrietty_ cumartesi adimim listeye bakınca sonuncu olurum anca bu adımlarla ama olsun, az da olsa katılmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…