Olur inşallah canım benim hiç moralini bozmaGecen hafta 79.30
Bu hafta 79.10
Fark -200 gram
Yüzde 0.252
İnşallah yuzdeyi doğru yapmışımdır
Bu hafta daha iyi olacak inşallah
Chocolita
Canım ne güzel yazmışsın inşallah yaa haftaya 78 i görürüz inşallahOlur inşallah canım benim hiç moralini bozmahepimiz zorlanıyoruz bak bende sabit geldim. Ama cok inanıyorum bu haftaki sonuç güzel olacak inşallah
Süpersin maşallah sana şimdi yemek işini halletmem lazım daha bisey yemedim açlığımı bozmadım5000 adımdayım 15 dk lık cardio tamam kimler neler yaptı
Bende henüz bişey yemedim tek öğün yapıyorumSüpersin maşallah sana şimdi yemek işini halletmem lazım daha bisey yemedim açlığımı bozmadım
Güne biraz daha erken başlarsam süper olacak
Çok iyi ben tek öğün değil aslında bende yapsam güzel olur sen kaç gibi yiyorusnBende henüz bişey yemedim tek öğün yapıyorumçok acıkırsam yoğurt yiyorum
4 gibi yoğurdumu yiyorum eşim 7 gibi geliyor 7 buçukta akşam yemeğini yiyorum çok ağır şeyler yoksa ne yaptıysam yemek ondan yiyorum ama porsiyon küçülterekÇok iyi ben tek öğün değil aslında bende yapsam güzel olur sen kaç gibi yiyorusn
Şuan ki yemek akşam için olan ben hala kendime ne hazirlasam bilemedim
Emeğine sağlık çokomYeni grup yıldızları belirlendi!
27 Şubat Yıldız Savaşçıları
nnurc asliogretmen 'e karşı
G Goklerce yiitee 'ye karşı
Nnurc yeniden yıldızlara girdin
Hepinizi tebrik ederim çok güzel yüzdeler geldihak eden kazansın
Sağol aşkımEmeğine sağlık çokom
Sen ne oldun böyle yaBende henüz bişey yemedim tek öğün yapıyorumçok acıkırsam yoğurt yiyorum
Gidemde cezamı çekemGelelim cezalara
Ben vePandora27 sabit geldigimiz için 3 gün 10.000 adım cezaliyiz. Ama yüzdeler de grubumuz 1. Olduğu için 2 gün 10.000 atıp 3. Günü 5.000 aticaz. (1 günlük ceza yarıya düşüyor)
labellevie misophonia_ Alys baltasar + geldiğiniz için 3 gün 10.000 adım cezalısınız.
Cezalar salı gününe kadar tamamlanacak
yiitee 1 ayini doldurdun. Ay sonu -0.200 gr vermissin. Eksi olduğu için uyarı yok. Ama beklenen eksinin altında kaldığı için 5 gün 10.000 adım cezan var. Bu hafta içinde tamamlanacak. 10.000 adım yerine 45 dk kanıtlı egzersiz de geçerlidir.
Fit mutlu anne
Ay çokom inşallah ya zayıfladıkça aynadaki beni daha çok sevmeye başladımSen ne oldun böyle yaefsane bir şeylere imza atacaksın gibi
Eksilerimiz kilolardan olsun bol olsun regl günleri şişkinlikler yok olsun maşallah bizeYıldız savaşlarına hoş geldiniz!
Dikkat!Şiddet ve korku içerir
Bu hafta Grup yıldızlarından @portakalafisildiyordum hafif sıklettebaltasar la karşı karşıya geldi
Kazanan @portakalafisildiyordum olduSexual Chocolates kızı gelir gelmez önce yıldızlara girdi, sonra da 1. Oldu. Tebrik ederim
Baltasar canım bu seferlik 2. Oldu
Eki Görüntüle 3390120
Ağır siklete gelecek olursak, grup yıldızınnurc bu hafta diğer yıldızımız Pandora27 yle karşı karşıya geldi
Kazanannnurc oldu gelir gelmez 1. lik alan Grup Alfa kızı İnşallah böyle devam eder. Tebrik ederim
Pandora27 şimdilik 2. Oldu Eki Görüntüle 3390121
@portakalafisildiyordum
nnurc
Bu hafta dokunulmazsiniz
(Menü bildiriminden muaf)
Geçmiş cezalardan muaf
Uyarınız varsa silindi
1000 kalori ödül hakki (dikkat)
2.lerimizbaltasar ve Pandora27 500 kalori ödül hakkınız var Grup yıldızı seçilip lige girdiniz. Bu güzel azminiz içinde tebrik ediyorum
İki leslie yaparım mis oluruk beyimde diyette yemeğe başlamadan sporu bitirem de adım sayim daha fazla olsunKolay gele