Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Gecen hafta 79.30
Bu hafta 79.10

Fark -200 gram
Yüzde 0.252

İnşallah yuzdeyi doğru yapmışımdır

Bu hafta daha iyi olacak inşallah

Chocolita
Olur inşallah canım benim hiç moralini bozma hepimiz zorlanıyoruz bak bende sabit geldim. Ama cok inanıyorum bu haftaki sonuç güzel olacak inşallah

Süpersin maşallah sana şimdi yemek işini halletmem lazım daha bisey yemedim açlığımı bozmadım
Güne biraz daha erken başlarsam süper olacak
Bende henüz bişey yemedim tek öğün yapıyorum çok acıkırsam yoğurt yiyorum

Çok iyi ben tek öğün değil aslında bende yapsam güzel olur sen kaç gibi yiyorusn
Şuan ki yemek akşam için olan ben hala kendime ne hazirlasam bilemedim
4 gibi yoğurdumu yiyorum eşim 7 gibi geliyor 7 buçukta akşam yemeğini yiyorum çok ağır şeyler yoksa ne yaptıysam yemek ondan yiyorum ama porsiyon küçülterek

Gelelim cezalara

Ben ve Pandora27 sabit geldigimiz için 3 gün 10.000 adım cezaliyiz. Ama yüzdeler de grubumuz 1. Olduğu için 2 gün 10.000 atıp 3. Günü 5.000 aticaz. (1 günlük ceza yarıya düşüyor)

labellevie misophonia_ Alys baltasar + geldiğiniz için 3 gün 10.000 adım cezalısınız.

Cezalar salı gününe kadar tamamlanacak

yiitee 1 ayini doldurdun. Ay sonu -0.200 gr vermissin. Eksi olduğu için uyarı yok. Ama beklenen eksinin altında kaldığı için 5 gün 10.000 adım cezan var. Bu hafta içinde tamamlanacak. 10.000 adım yerine 45 dk kanıtlı egzersiz de geçerlidir.

Fit mutlu anne

Son düzenleme:
Gidemde cezamı çekem

Sen ne oldun böyle ya efsane bir şeylere imza atacaksın gibi
Ay çokom inşallah ya zayıfladıkça aynadaki beni daha çok sevmeye başladım geçen sene 69 u gördüm ama sağlıksız verdim yani vitaminime falan dikkat etmedim spor yapmadım. Bu sever kan ilacımı d vitaminimi alıyorum sporumu yapıyorum. Canımın çektiği şeyleri de bi lokmalık alıyorum nefsimi köreltmek için . 1 aydır doğru düzgün veremedim ama artık vermem lazım . Geçen hafta gaza geldim . Bugün eksi beklemiyordum eksiyi görünce daha çok gaza geldim birde sayfada birbirimizi motive ettik hep dukana başladık falan .
Şimdi adım yarışması olsa mesela ne güzel olur. Ben bi de şey öneriyorum çokom kaptan sensin elbette daha iyi karar verirsin. Herkes için en alt sınır adım sayısı olsun günlük . Mesela herkes günde en az 8000 yada 6000 adım atsın fotolu. Benimde akıllı saatim yok ama yürürken telefonu cebime koyuyorum

Eksilerimiz kilolardan olsun bol olsun regl günleri şişkinlikler yok olsun maşallah bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…