- 17 Haziran 2015
- 4.518
- 8.960
Kuralları, uygulamayı da çok bilmeden hasta olunca adapte olamadım buraya. Aslında sen en başından izin vermeyi teklif etmiştin ama ben algılayamadım. Düzenli girebilirim, menü paylaşımı yapabilirim zannettim. Kusura bakma.Canım çok geçmiş olsun. Böyle hasta olduğun zaman mutlaka izin al. Çünkü hem tartı sonucuna yansır hemde ceza adımını atamazsin. İzin almadigin müddetce menü bildirimi de bekliyoruz biz. Öncesinde mazeret bildirip izin alırsan senin için çok daha iyi olur
10bin ceza var tabisitesekkür ederim cancazim, eskiden olsa battı balık der her şeyi siler atardım halbuki yarın kaldigim yerd.. ceza mı..
Aynen canımTamam canım benim iki kere 10 bin adım cezam mi var şimdi? İnşallah yapıp yazarım buraya
Bi daha uyarı alırsam Diskalifiye mi olurum
2 gün 10.000 adım ceza dışında başka ceza yok canım. 2. Uyari diskalifiyedir. Bu alınan 1. uyarının silinmesi içinde grup yıldızı olmak gerekiyor
Güzel yemin hadi bakalım insAllah hedefe ulaşırsin canim yemin bana yaramiyo ya sevmiyorum sadece gercekten istemem yeter yemin edince stres oluyorumBen yemin ediyorum ve bu şekilde irademi daha iyi kontrol edebiliyorum
Bugün tekrardan yeniliyorum önce ki tarihinin suresi doldu 81 le başlayıp 79 hedefime ulaştım
Sumdi yeni hedefim 9 marta kadar 77 yi görmek
Bu tarihten 9 marta kadar ekmek pilav makarna (bulgur haric) şekerli ve paketli gıdalar (bal ve tahin pekmez haric) hamur işi pasta börek vs misafir gelmesi ve misafirliğe gitme durumu ve dışarısı haric bu saydıklarımı yememeye akşam yemeğinden sonra çiğnenebilir birsey yememeye yemin ettim. Burayada yazmış olayım inşallah sağlıkla hedeflerimize ulaşırız
Tebrikler canımGünaydınnnnnn
İlk tartı bildirimi benden gelsin o zaman.
16 Şubat 81.05
20 Şubat 79.30
Fark : 1,750
Yüzdeliği : 2.15
Chocolita Fit mutlu anne
Eki Görüntüle 3389997
13.02.2024- 66.9
20.02.2024- 67.2
Fark:+300 gr
Yüzdesi +0,448
Çok özür diliyorum bu sonuç için.
Chocolita Fit mutlu anne
Baslangicin sanırım hedef kaç onu da yaz canimgunaydin kizlar
Benn hala Turkiye’deyim. Yine de tarti fotografimi atayim dedim. Eki Görüntüle 3390017
Boyum 1.64
Buyuk ihtimalle yarin donecegim. Umarim tarti farki yoktur evdekiyle.
Hedef 65 canimBaslangicin sanırım hedef kaç onu da yaz canim
Günaydın gene masumlar apartmanına mi taktın kız profil değişmişGünaydınlar hanımlar
Diğeri ayıplıydı kızGünaydın gene masumlar apartmanına mi taktın kız profil değişmiş
Kendileri kaybederDiğeri ayıplıydı kızdua topiğinde yavan oluydu
Canım dün adımı tamamladim ama ek 45 dk yapamadım@Alys @Gonulmeyvesi kızlar bu hafta 2 kacamak kullandinjz uyarıyi aldiniz dikkatli olun haftaya mutlaka
G Goklerce 2 gün cezan var bugun mutlaka bekliyorum en azindan birini adim olarak at 10bin yap aksam da 45 dk egzersiz yapabilsen süper olur bitirirz