Listeleme işini bir oturtayim buna başlarız canim
Tamam çokomListeleme işini bir oturtayim buna başlarız canim
Tamam canım bugün tamamlarım benTamam canım bugün mutlaka gönder. Salı dahil 1 hafta eder. Uyarı yok şu an
Oo bu hafta asılmak lazımYeni grup yıldızları belirlendi!
27 Şubat Yıldız Savaşçıları
@nnurc asliogretmen 'e karşı
G Goklerce @yiitee 'ye karşı
Nnurc yeniden yıldızlara girdin
Hepinizi tebrik ederim çok güzel yüzdeler geldihak eden kazansın
Canım sartlara göre ben katılabilirim, çok iddialı değilim ama kendi capimda birşeyler yaparım
Şu an hazırlık aşamasındaTamam canım bugün tamamlarım ben
Oo bu hafta asılmak lazım
Canım sartlara göre ben katılabilirim, çok iddialı değilim ama kendi capimda birşeyler yaparım
Maalesef uzun zamandır kendime, yediklerime hiç dikkat etmiyordum. Sayenizde bir silkelendim. Dukan birası ve 10.000 adımda çok yardımcı oldu. Her şey için çok teşekkür ederim.Sen naptın yaa örtmenim
Yok canım kusur musur yok
+300 gram çok bir fazla değil aslında canım. Hastaymissin da geçen hafta cok beklendik bir sonuç. Bir dahakine izin almış olursun dediğim gibi. Şimdi 3 gün 10.000 cezasi var. Ama bu salıya kadar istediğin 3 gün yapabilirsin. Ya da 45 dk kanıtlı egzersiz. Hastalık sürerse yapamayacak gibiysen izin istemiş olursun
Merhaba hoş geldiniz
Bu akşam güncellemeler bittikten sonra sizi listeye ekleyeceğim
Buna çok güldüm
Hastayken oluyor canım halledersin sen. Bende gripten muzdarip oldum bu hafta
Göklerceeee şeytanın bacağını kırdın mı sonundayüzden yok ama yüzde bekliyorum canım
Cezalar hafta içinde mazeretsiz tamamlanmazsa uyarı geliyor göklercecim
BelirleyekŞu an hazırlık aşamasındayani herkes az çok yaptığını atar diye düşünüyorum. Alt limit belirlenecek mi konusucaz
Ben de bugün maden suyu aldım bakalım yapıp içeceğim. Bizim evde maden suyu dayanmıyor çocuklar da içiyor olunca.
merhaba,
Çok teşekkür ederim canım10bin ceza var tabisi
Aynen canım
Güzel yemin hadi bakalım insAllah hedefe ulaşırsin canim yemin bana yaramiyo ya sevmiyorum sadece gercekten istemem yeter yemin edince stres oluyorum
Tebrikler canım
Çok degil artin aslinda ama 3 gun 10bin cezan olmuş oldu bi dahakine Choco dedigi gibi izin al rahatsiz olduğunda canim
ben katılırım.
emeğinize sağlık, süpersinizYeni grup yıldızları belirlendi!
27 Şubat Yıldız Savaşçıları
@nnurc asliogretmen 'e karşı
G Goklerce @yiitee 'ye karşı
Nnurc yeniden yıldızlara girdin
Hepinizi tebrik ederim çok güzel yüzdeler geldihak eden kazansın
Faydasını göreceğiz inşallah.merhaba,
afiyet sifa olsun ben de icip bitirdim bugünün içeceğini
Bence de iyi oldu, hiç değilse 15 gün düzenli yesil cay icmis olacagiz. Diger türlü arada aklımıza gelirse hüpletiyoduk
A Arrietty_ takip edecek sanırım konuşuyoruz. Fotoğraflı alırız adımları. Bugün akşam belirlenmiş olur nasıl olacağıAdım yarışını başka biri takip etse, yalnız küsuratları saymayalım. Her gün o kişiyi etiketleyip attığımız adımı yazalım. Ben açıkçası cezalarımı yapıyorum ekstra yürüyemiyorum, birbirimize moral oluruz.
kac kilo olduniTavsancik senin yuzunden ben kilo veremiyorum
bensiz zayiflamaya icin el vermedi dimi
Bir daha gerekli bir durum olursa izin isteyeceğim canım. Teşekkür ederim anlayışınız için. Bugün itibariyle yeniden başlıyor gibi hissediyorum kendimi. Iyilestim gibi, daha iyiyim çok şükür. Akşam menü ve geçen haftadan kalan adım cezamı bildireceğimYok canım kusur musur yok
+300 gram çok bir fazla değil aslında canım. Hastaymissin da geçen hafta cok beklendik bir sonuç. Bir dahakine izin almış olursun dediğim gibi. Şimdi 3 gün 10.000 cezasi var. Ama bu salıya kadar istediğin 3 gün yapabilirsin. Ya da 45 dk kanıtlı egzersiz. Hastalık sürerse yapamayacak gibiysen izin istemiş olursun