Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Tamam canım bugün mutlaka gönder. Salı dahil 1 hafta eder. Uyarı yok şu an
Tamam canım bugün tamamlarım ben
Oo bu hafta asılmak lazım
Canım sartlara göre ben katılabilirim, çok iddialı değilim ama kendi capimda birşeyler yaparım

Tamam canım bugün tamamlarım ben

Oo bu hafta asılmak lazım

Canım sartlara göre ben katılabilirim, çok iddialı değilim ama kendi capimda birşeyler yaparım
Şu an hazırlık aşamasında yani herkes az çok yaptığını atar diye düşünüyorum. Alt limit belirlenecek mi konusucaz

Maalesef uzun zamandır kendime, yediklerime hiç dikkat etmiyordum. Sayenizde bir silkelendim. Dukan birası ve 10.000 adımda çok yardımcı oldu. Her şey için çok teşekkür ederim.

Merhaba portakalafisildiyordum
Bugün Dukan biramı erkenden bitirdim
Ne iyi oldu başladığımız
merhaba,
afiyet sifa olsun ben de icip bitirdim bugünün içeceğini
Bence de iyi oldu, hiç değilse 15 gün düzenli yesil cay icmis olacagiz. Diger türlü arada aklımıza gelirse hüpletiyoduk

Çok teşekkür ederim canım
ben katılırım.
emeğinize sağlık, süpersiniz İyi ki buradayım

A Arrietty_ takip edecek sanırım konuşuyoruz. Fotoğraflı alırız adımları. Bugün akşam belirlenmiş olur nasıl olacağı

Bir daha gerekli bir durum olursa izin isteyeceğim canım. Teşekkür ederim anlayışınız için. Bugün itibariyle yeniden başlıyor gibi hissediyorum kendimi. Iyilestim gibi, daha iyiyim çok şükür. Akşam menü ve geçen haftadan kalan adım cezamı bildireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…