Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyarı alan arkadaşlar, 2. Uyarı diskalifiyedir. Yani aslında 1 uyarı hakkınızı kullandınız
Şimdi geçmiş yapınca gördüm bugün birkaç kişi uyarı almış Fit mutlu anne
Uyarının silinmesi için grup yıldızı secilmeniz gerekir. Diskalifiye uyarısına dikkat edelim. Cezalara kalmayalım, kalırsak tamamlayalım. Ay sonu 0.01 bile olsa eksi gelelim. Listeden aylık sonuç için kaçıncı haftada olduğunuza bakabilirsiniz.
Aylık sonuçla beraber uyarı alınacak diğer durumları da belirtmiş olayım
Üst üste 3 gün mazeretsiz menü paylaşımı yapmamak
Cezaları mazeretsiz yapmamak
(Mazeret: Hastalık vb)
1 haftada 2 kere diyet dışı beslenmek
2 kere gününde tartı fotoğrafı atmamak
Sen naptın yaa örtmenimGünaydınnnnnn
İlk tartı bildirimi benden gelsin o zaman.
16 Şubat 81.05
20 Şubat 79.30
Fark : 1,750
Yüzdeliği : 2.15
Chocolita Fit mutlu anne
Eki Görüntüle 3389997
Yok canım kusur musur yokKuralları, uygulamayı da çok bilmeden hasta olunca adapte olamadım buraya. Aslında sen en başından izin vermeyi teklif etmiştin ama ben algılayamadım. Düzenli girebilirim, menü paylaşımı yapabilirim zannettim. Kusura bakma.
+300 gram çok bir fazla değil aslında canım. Hastaymissin da geçen hafta cok beklendik bir sonuç. Bir dahakine izin almış olursun dediğim gibi. Şimdi 3 gün 10.000 cezasi var. Ama bu salıya kadar istediğin 3 gün yapabilirsin. Ya da 45 dk kanıtlı egzersiz. Hastalık sürerse yapamayacak gibiysen izin istemiş olursun13.02.2024- 66.9
20.02.2024- 67.2
Fark:+300 gr
Yüzdesi +0,448
Çok özür diliyorum bu sonuç için.
Chocolita Fit mutlu anne
Merhaba hoş geldinizgunaydin kizlar
Benn hala Turkiye’deyim. Yine de tarti fotografimi atayim dedim. Eki Görüntüle 3390017
Boyum 1.64
Buyuk ihtimalle yarin donecegim. Umarim tarti farki yoktur evdekiyle.
Buna çok güldümDiğeri ayıplıydı kız dua topiğinde yavan oluydu
Hastayken oluyor canım halledersin sen. Bende gripten muzdarip oldum bu haftaSelam kızlar, geçen hafta 73,9 bugün 74,2 fark +300 g fark +%0,405
Benim hastayken neden iştahım kesilmiyor acaba? Eşim bir hafta çorba içti hastayken. Hiçbir şey yemedi.
Göklerceeee şeytanın bacağını kırdın mı sonunda yüzden yok ama yüzde bekliyorum canım
Cezalar hafta içinde mazeretsiz tamamlanmazsa uyarı geliyor göklercecimCanım dün adımı tamamladim ama ek 45 dk yapamadım
Kız seni yerim listeye bakınca başlangıç yanında geçen ay sonu aldığın sonuç yazar.Ay derken 1 inden 31ine seklinde mi?
Ay beni atacaksiniz
Kilo bildirimi yapmayip kacsam mesela.
Neyse
gecen hafta 62.8
Bu hafta 63.2
+500
Bahanelerim var ama saymayayim simdi gereksiz. Onumuzdeki hafta grup yildizi olmaltan baska sansim yok gibi.
Eki Görüntüle 3390072
Kız seni yerim listeye bakınca başlangıç yanında geçen ay sonu aldığın sonuç yazar.
4. Hafta tamamlandığında onunla arasındaki farka bakılır.
-50 Gr bile olsa uyarıdan yirtarsin. Ben üç buçugum şu an. İnşallah bende almam sırf ona caliscam bu hafta
Bize spor sart. 1 hafta adim yarisi yapalim. Gorun nasil eksiler cikar
Evet sonund aaz biraz verdim tabi buna da şükür canım yüzdem: 0.56Sen naptın yaa örtmenim
Yok canım kusur musur yok
+300 gram çok bir fazla değil aslında canım. Hastaymissin da geçen hafta cok beklendik bir sonuç. Bir dahakine izin almış olursun dediğim gibi. Şimdi 3 gün 10.000 cezasi var. Ama bu salıya kadar istediğin 3 gün yapabilirsin. Ya da 45 dk kanıtlı egzersiz. Hastalık sürerse yapamayacak gibiysen izin istemiş olursun
Merhaba hoş geldiniz
Bu akşam güncellemeler bittikten sonra sizi listeye ekleyeceğim
Buna çok güldüm
Hastayken oluyor canım halledersin sen. Bende gripten muzdarip oldum bu hafta
Göklerceeee şeytanın bacağını kırdın mı sonunda yüzden yok ama yüzde bekliyorum canım
Cezalar hafta içinde mazeretsiz tamamlanmazsa uyarı geliyor göklercecim
Yok kız ben severim misafiriKeske hepimiz ayni binada otursaydik... birbirimizi hig tea'lere çağırıp.. sofrayı "fit" ikramlarla doldursaydık... Migrenben arkamızı temizleyip durmamak için bizi evine en az çağıran olurdu.... labellevie cok hanım hanımcık.. onun evine giderken yanımda topuklu ev terliği götürürdüm... hep beraber yürüyüşe çıkıp, yürüyüş yolunu yanlamasına doldursaydık, kimse koşamasaydı... ayın kazananını ödüllendirseydik filan... vallahi dal gibi olurduk... bu hafta aşırı az kilo verince, böyle hümanist yanlarımdan uyandım...
ama öyleBuna çok güldüm
Bende varımBize spor sart. 1 hafta adim yarisi yapalim. Gorun nasil eksiler cikar
Hemen goderiyorum canimGonulmeyvesi tartı bekliyorum canım
Tamam canım bugün mutlaka gönder. Salı dahil 1 hafta eder. Uyarı yok şu anEvet sonund aaz biraz verdim tabi buna da şükür canım yüzdem: 0.56
Canım bugün de tamamlayabilir miyim, dün çok geç olduğu için yapamadım hatta adimlarimin bir kısmı ertesi güne geçti...2 gün spor yaptım bir gün aşırı temizlik yaptım ama bugün de dahilsr bugün 3. Gün cezami yaparim Fit mutlu anne