- 16 Aralık 2019
- 20.242
- 80.584
- 31
Tabi bende ele ediyorumİki leslie yaparım mis oluruk beyimde diyette yemeğe başlamadan sporu bitirem de adım sayim daha fazla olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi bende ele ediyorumİki leslie yaparım mis oluruk beyimde diyette yemeğe başlamadan sporu bitirem de adım sayim daha fazla olsun
Yaparsın bilirimTabi bende ele ediyorum
Şimdi herkes dersek herkes atabilir mi. Cezadan cezaya yürüyen var. Belirli çok isteyen isimlere mi yapsak. Her türlü fikre açığım ben ilk kez adım yarışı düzenliyorum. O yüzden fikrinizi söyleyin yaniAy çokom inşallah ya zayıfladıkça aynadaki beni daha çok sevmeye başladım geçen sene 69 u gördüm ama sağlıksız verdim yani vitaminime falan dikkat etmedim spor yapmadım. Bu sever kan ilacımı d vitaminimi alıyorum sporumu yapıyorum. Canımın çektiği şeyleri de bi lokmalık alıyorum nefsimi köreltmek için . 1 aydır doğru düzgün veremedim ama artık vermem lazım . Geçen hafta gaza geldim . Bugün eksi beklemiyordum eksiyi görünce daha çok gaza geldim birde sayfada birbirimizi motive ettik hep dukana başladık falan .
Şimdi adım yarışması olsa mesela ne güzel olur. Ben bi de şey öneriyorum çokom kaptan sensin elbette daha iyi karar verirsin. Herkes için en alt sınır adım sayısı olsun günlük . Mesela herkes günde en az 8000 yada 6000 adım atsın fotolu. Benimde akıllı saatim yok ama yürürken telefonu cebime koyuyorum
Tesekkur ederimm cok sevindimYeni grup yıldızları belirlendi!
27 Şubat Yıldız Savaşçıları
nnurc @asliogretmen 'e karşı
@Goklerce yiitee 'ye karşı
Nnurc yeniden yıldızlara girdin
Hepinizi tebrik ederim çok güzel yüzdeler geldi hak eden kazansın
Tebrikler kızlar.Yıldız savaşlarına hoş geldiniz!
Dikkat! Şiddet ve korku içerir
Bu hafta Grup yıldızlarından @portakalafisildiyordum hafif sıklette @baltasar la karşı karşıya geldi
Kazanan @portakalafisildiyordum oldu Sexual Chocolates kızı gelir gelmez önce yıldızlara girdi, sonra da 1. Oldu. Tebrik ederim
Baltasar canım bu seferlik 2. Oldu
Eki Görüntüle 3390120
Ağır siklete gelecek olursak, grup yıldızı nnurc bu hafta diğer yıldızımız Pandora27 yle karşı karşıya geldi
Kazanan nnurc oldu gelir gelmez 1. lik alan Grup Alfa kızı İnşallah böyle devam eder. Tebrik ederim
Pandora27 şimdilik 2. Oldu Eki Görüntüle 3390121
@portakalafisildiyordum
nnurc
Bu hafta dokunulmazsiniz
(Menü bildiriminden muaf)
Geçmiş cezalardan muaf
Uyarınız varsa silindi
1000 kalori ödül hakki (dikkat)
2.lerimiz @baltasar ve Pandora27 500 kalori ödül hakkınız var Grup yıldızı seçilip lige girdiniz. Bu güzel azminiz içinde tebrik ediyorum
Cezalı olanlar en az 10000 adım atsın meselaŞimdi herkes dersek herkes atabilir mi. Cezadan cezaya yürüyen var. Belirli çok isteyen isimlere mi yapsak. Her türlü fikre açığım ben ilk kez adım yarışı düzenliyorum. O yüzden fikrinizi söyleyin yani
Ya vallahi bak çocuğum küçük evin içinde yürüyorum yemin ederim. İsteyene çare çok . Merdiven çıksınlar evin içinde yürüsünler. Temizlik yaparken ceplerinde olsun be bilim göbek atarken bakkala markete giderkenChocolita
Herkes katilsa guzel olur.
Az cok fark etmez eger kucuk cocugu olupda zorlanan varsa. Ama 30 dk herkes Ayira bilir. Cocugu 30dk babaya emnet etmek zor degildir
Leslie de yuruyus olarak sayiliyor dimi bence cok iyi fikir ben katilirimŞimdi herkes dersek herkes atabilir mi. Cezadan cezaya yürüyen var. Belirli çok isteyen isimlere mi yapsak. Her türlü fikre açığım ben ilk kez adım yarışı düzenliyorum. O yüzden fikrinizi söyleyin yani
Aynen. At cebine veya kucuk cantaya,tak boynuna/beline. Temizlik, cocugu al dans et. Koridorda yuru. Imkan var. Ben kanguru yavrusu gibi tasirdim kizi. Cok huysuzdu. Sling wrap e takip hallediyordum. Bebisleri disarida cikarma bahanesi ilede atiliyor adimlarYa vallahi bak çocuğum küçük evin içinde yürüyorum yemin ederim. İsteyene çare çok . Merdiven çıksınlar evin içinde yürüsünler. Temizlik yaparken ceplerinde olsun be bilim göbek atarken bakkala markete giderken
Leslie yaparken kolında saat yoksa telefonu cebine at bak bakalım adım sayın nasıl fırlıyorLeslie de yuruyus olarak sayiliyor dimi bence cok iyi fikir ben katilirim
Adım yarışı? güzel olmaz mıAynen. At cebine veya kucuk cantaya,tak boynuna/beline. Temizlik, cocugu al dans et. Koridorda yuru. Imkan var. Ben kanguru yavrusu gibi tasirdim kizi. Cok huysuzdu. Sling wrap e takip hallediyordum. Bebisleri disarida cikarma bahanesi ilede atiliyor adimlar
Hadi HAdi naz yapmayin. Yaza az kaldi
Tamam o zaman günlük adım yarışı yapalım. Ama onun takibine biri bana yardım etsin. Ben listeyi yapayım olur mu. Liste oyalıyor zaten. Bir de şey diyorum, her gün biri 1.2.3. seçeriz. Salı günü de ilanlar yapıyorum ya, haftanın toteline bakınca genel bir 1. De oradan ayrıca çıkarırız. Ne dersiniz. Yani hem günlük 1. Olur, bir de haftalık 1. En yüksek skora bakarizAynen. At cebine veya kucuk cantaya,tak boynuna/beline. Temizlik, cocugu al dans et. Koridorda yuru. Imkan var. Ben kanguru yavrusu gibi tasirdim kizi. Cok huysuzdu. Sling wrap e takip hallediyordum. Bebisleri disarida cikarma bahanesi ilede atiliyor adimlar
Hadi HAdi naz yapmayin. Yaza az kaldi
Hemen hemen kalkıyorum. Yoksa bitmez bu 5 tane 10binGelelim cezalara
Ben ve Pandora27 sabit geldigimiz için 3 gün 10.000 adım cezaliyiz. Ama yüzdeler de grubumuz 1. Olduğu için 2 gün 10.000 atıp 3. Günü 5.000 aticaz. (1 günlük ceza yarıya düşüyor)
labellevie misophonia_ @Alys @baltasar + geldiğiniz için 3 gün 10.000 adım cezalısınız.
Cezalar salı gününe kadar tamamlanacak
yiitee 1 ayini doldurdun. Ay sonu -0.200 gr vermissin. Eksi olduğu için uyarı yok. Ama beklenen eksinin altında kaldığı için 5 gün 10.000 adım cezan var. Bu hafta içinde tamamlanacak. 10.000 adım yerine 45 dk kanıtlı egzersiz de geçerlidir.
@Fit mutlu anne
Konudan bağımsız olarak çocuğu bırakacağı zaman babayı bulamayanlar var...Chocolita
Herkes katilsa guzel olur.
Az cok fark etmez eger kucuk cocugu olupda zorlanan varsa. Ama 30 dk herkes Ayira bilir. Cocugu 30dk babaya emnet etmek zor degildir
Evet aynen. Saat de var hallederim ben de kizlarim kucukken slingle yurumeyi cok severdim biraz buyuyunce kanguruya gecmistik. Onlar da uyurlardi hemen duygulandim simdi hatirlayincaLeslie yaparken kolında saat yoksa telefonu cebine at bak bakalım adım sayın nasıl fırlıyor
Bende öyle yemeğini veriyorum öyle yapıyorum sporumuEvet aynen. Saat de var hallederim ben de kizlarim kucukken slingle yurumeyi cok severdim biraz buyuyunce kanguruya gecmistik. Onlar da uyurlardi hemen duygulandim simdi hatirlayinca
EvetAy ne guzel herkes katilirsa yaza kadar hepimiz cok guzel kilo vericez