Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Ay çokom inşallah ya zayıfladıkça aynadaki beni daha çok sevmeye başladım 😌 geçen sene 69 u gördüm ama sağlıksız verdim yani vitaminime falan dikkat etmedim spor yapmadım. Bu sever kan ilacımı d vitaminimi alıyorum sporumu yapıyorum. Canımın çektiği şeyleri de bi lokmalık alıyorum nefsimi köreltmek için . 1 aydır doğru düzgün veremedim ama artık vermem lazım . Geçen hafta gaza geldim . Bugün eksi beklemiyordum eksiyi görünce daha çok gaza geldim 😂😂 birde sayfada birbirimizi motive ettik hep dukana başladık falan .
Şimdi adım yarışması olsa mesela ne güzel olur. Ben bi de şey öneriyorum çokom kaptan sensin elbette daha iyi karar verirsin. Herkes için en alt sınır adım sayısı olsun günlük . Mesela herkes günde en az 8000 yada 6000 adım atsın fotolu. Benimde akıllı saatim yok ama yürürken telefonu cebime koyuyorum
Şimdi herkes dersek herkes atabilir mi. Cezadan cezaya yürüyen var. Belirli çok isteyen isimlere mi yapsak. Her türlü fikre açığım ben ilk kez adım yarışı düzenliyorum. O yüzden fikrinizi söyleyin yani

⚔️ Yıldız savaşlarına hoş geldiniz! ⚔️

Dikkat!
🔞 Şiddet ve korku içerir 💥🗡️😌

Bu hafta Grup yıldızlarından @portakalafisildiyordum hafif sıklette @baltasar la karşı karşıya geldi ⚔️
Kazanan @portakalafisildiyordum oldu 🔥🔥🔥 Sexual Chocolates kızı 💋💪 gelir gelmez önce yıldızlara girdi, sonra da 1. Oldu. Tebrik ederim 👑

Baltasar canım bu seferlik 2. Oldu ♥️

Eki Görüntüle 3390120

Ağır siklete gelecek olursak, grup yıldızı nnurc nnurc bu hafta diğer yıldızımız Pandora27 Pandora27 yle karşı karşıya geldi ⚔️
Kazanan nnurc nnurc oldu 🔥🔥🔥 gelir gelmez 1. lik alan Grup Alfa 🛡️ kızı 💪 İnşallah böyle devam eder. Tebrik ederim

Pandora27 Pandora27 şimdilik 2. Oldu ❤️ Eki Görüntüle 3390121

@portakalafisildiyordum
nnurc nnurc

👑 Bu hafta dokunulmazsiniz 👑
(Menü bildiriminden muaf)
👑 Geçmiş cezalardan muaf 👑
👑 Uyarınız varsa silindi👑
👑 1000 kalori ödül hakki (dikkat) 👑

2.lerimiz @baltasar ve Pandora27 Pandora27 500 kalori ödül hakkınız var 🥳 Grup yıldızı seçilip lige girdiniz. Bu güzel azminiz içinde tebrik ediyorum ❤️
Tebrikler kızlar.

Şimdi herkes dersek herkes atabilir mi. Cezadan cezaya yürüyen var. Belirli çok isteyen isimlere mi yapsak. Her türlü fikre açığım ben ilk kez adım yarışı düzenliyorum. O yüzden fikrinizi söyleyin yani
Cezalı olanlar en az 10000 adım atsın mesela
Adım yarışını bende yapmadım daha önce ama A Arrietty_ yapmıştı kendi topiğinde.
Herkes yürüsün diye zaten çokom herkesin telefonunda illa ki adım sayar var saati yoksa da.
Çoğunluk en az kaç derse o ama 5000 in altı olmamalı diye düşünüyorum.
Topik aktif oldukça motivasyon da artıyor

Chocolita Chocolita
Herkes katilsa guzel olur.
Az cok fark etmez eger kucuk cocugu olupda zorlanan varsa. Ama 30 dk herkes Ayira bilir. Cocugu 30dk babaya emnet etmek zor degildir
Ya vallahi bak çocuğum küçük evin içinde yürüyorum yemin ederim. İsteyene çare çok . Merdiven çıksınlar evin içinde yürüsünler. Temizlik yaparken ceplerinde olsun be bilim göbek atarken bakkala markete giderken

Leslie de yuruyus olarak sayiliyor dimi 😊 bence cok iyi fikir ben katilirim👍

Ya vallahi bak çocuğum küçük evin içinde yürüyorum yemin ederim. İsteyene çare çok . Merdiven çıksınlar evin içinde yürüsünler. Temizlik yaparken ceplerinde olsun be bilim göbek atarken bakkala markete giderken
Aynen. At cebine veya kucuk cantaya,tak boynuna/beline. Temizlik, cocugu al dans et. Koridorda yuru. Imkan var. Ben kanguru yavrusu gibi tasirdim kizi. Cok huysuzdu. Sling wrap e takip hallediyordum. Bebisleri disarida cikarma bahanesi ilede atiliyor adimlar

Hadi HAdi naz yapmayin. Yaza az kaldi

Aynen. At cebine veya kucuk cantaya,tak boynuna/beline. Temizlik, cocugu al dans et. Koridorda yuru. Imkan var. Ben kanguru yavrusu gibi tasirdim kizi. Cok huysuzdu. Sling wrap e takip hallediyordum. Bebisleri disarida cikarma bahanesi ilede atiliyor adimlar

Adım yarışı? 😎 güzel olmaz mı

Tamam o zaman günlük adım yarışı yapalım. Ama onun takibine biri bana yardım etsin. Ben listeyi yapayım olur mu. Liste oyalıyor zaten. Bir de şey diyorum, her gün biri 1.2.3. seçeriz. Salı günü de ilanlar yapıyorum ya, haftanın toteline bakınca genel bir 1. De oradan ayrıca çıkarırız. Ne dersiniz. Yani hem günlük 1. Olur, bir de haftalık 1. En yüksek skora bakariz

Gelelim cezalara ☠️
tumblr_ls5wh08Y811qak53co1_500.gifv

Ben ve Pandora27 Pandora27 sabit geldigimiz için 3 gün 10.000 adım cezaliyiz. Ama yüzdeler de grubumuz 1. Olduğu için 2 gün 10.000 atıp 3. Günü 5.000 aticaz. (1 günlük ceza yarıya düşüyor)

labellevie labellevie misophonia_ misophonia_ @Alys @baltasar + geldiğiniz için 3 gün 10.000 adım cezalısınız.

Cezalar salı gününe kadar tamamlanacak

yiitee yiitee 1 ayini doldurdun. Ay sonu -0.200 gr vermissin. Eksi olduğu için uyarı yok. Ama beklenen eksinin altında kaldığı için 5 gün 10.000 adım cezan var. Bu hafta içinde tamamlanacak. 10.000 adım yerine 45 dk kanıtlı egzersiz de geçerlidir.

@Fit mutlu anne
Hemen hemen kalkıyorum. Yoksa bitmez bu 5 tane 10bin 🤐

Chocolita Chocolita
Herkes katilsa guzel olur.
Az cok fark etmez eger kucuk cocugu olupda zorlanan varsa. Ama 30 dk herkes Ayira bilir. Cocugu 30dk babaya emnet etmek zor degildir
Konudan bağımsız olarak çocuğu bırakacağı zaman babayı bulamayanlar var...
Topukkkkkk diyo kaçıyor adam 😅

Ama bence de herkes katılsa güzel olur.

Leslie yaparken kolında saat yoksa telefonu cebine at 😂 bak bakalım adım sayın nasıl fırlıyor
Evet aynen. Saat de var hallederim😊 ben de kizlarim kucukken slingle yurumeyi cok severdim 💕 biraz buyuyunce kanguruya gecmistik. Onlar da uyurlardi hemen duygulandim simdi hatirlayinca 😊

X