Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Ay derken 1 inden 31ine seklinde mi?

Ay beni atacaksiniz

Kilo bildirimi yapmayip kacsam mesela.

Neyse

gecen hafta 62.8
Bu hafta 63.2

+500

Bahanelerim var ama saymayayim simdi gereksiz. Onumuzdeki hafta grup yildizi olmaltan baska sansim yok gibi.

Keske hepimiz ayni binada otursaydik... birbirimizi hig tea'lere çağırıp.. sofrayı "fit" ikramlarla doldursaydık... Migrenben arkamızı temizleyip durmamak için bizi evine en az çağıran olurdu.... labellevie cok hanım hanımcık.. onun evine giderken yanımda topuklu ev terliği götürürdüm... hep beraber yürüyüşe çıkıp, yürüyüş yolunu yanlamasına doldursaydık, kimse koşamasaydı... ayın kazananını ödüllendirseydik filan... vallahi dal gibi olurduk... bu hafta aşırı az kilo verince, böyle hümanist yanlarımdan uyandım...

Günaydınnnnnn

İlk tartı bildirimi benden gelsin o zaman.

16 Şubat 81.05

20 Şubat 79.30

Fark : 1,750

Yüzdeliği : 2.15

Chocolita Fit mutlu anne

Eki Görüntüle 3389997
Sen naptın yaa örtmenim
Yok canım kusur musur yok
13.02.2024- 66.9
20.02.2024- 67.2
Fark:+300 gr
Yüzdesi +0,448

Çok özür diliyorum bu sonuç için.
Chocolita Fit mutlu anne
+300 gram çok bir fazla değil aslında canım. Hastaymissin da geçen hafta cok beklendik bir sonuç. Bir dahakine izin almış olursun dediğim gibi. Şimdi 3 gün 10.000 cezasi var. Ama bu salıya kadar istediğin 3 gün yapabilirsin. Ya da 45 dk kanıtlı egzersiz. Hastalık sürerse yapamayacak gibiysen izin istemiş olursun
gunaydin kizlar
Benn hala Turkiye’deyim. Yine de tarti fotografimi atayim dedim. Eki Görüntüle 3390017
Boyum 1.64
Buyuk ihtimalle yarin donecegim. Umarim tarti farki yoktur evdekiyle.
Merhaba hoş geldiniz
Bu akşam güncellemeler bittikten sonra sizi listeye ekleyeceğim
Diğeri ayıplıydı kız dua topiğinde yavan oluydu
Buna çok güldüm
Selam kızlar, geçen hafta 73,9 bugün 74,2 fark +300 g fark +%0,405
Benim hastayken neden iştahım kesilmiyor acaba? Eşim bir hafta çorba içti hastayken. Hiçbir şey yemedi.
Hastayken oluyor canım halledersin sen. Bende gripten muzdarip oldum bu hafta
Günaydın kizlar
Geçen hafta:71.2
Bugüne n:70.8
Fark:-400 Gr
Chocolita Eki Görüntüle 3390070
Göklerceeee şeytanın bacağını kırdın mı sonunda yüzden yok ama yüzde bekliyorum canım
Canım dün adımı tamamladim ama ek 45 dk yapamadım
Cezalar hafta içinde mazeretsiz tamamlanmazsa uyarı geliyor göklercecim

Kız seni yerim listeye bakınca başlangıç yanında geçen ay sonu aldığın sonuç yazar.
4. Hafta tamamlandığında onunla arasındaki farka bakılır.
-50 Gr bile olsa uyarıdan yirtarsin. Ben üç buçugum şu an. İnşallah bende almam sırf ona caliscam bu hafta

Benim gruba bir yemek ismarlayayim ben diye düşünüyorum ya da elcagizlarimlan besleyeyim

Evet sonund aaz biraz verdim tabi buna da şükür canım yüzdem: 0.56

Canım bugün de tamamlayabilir miyim, dün çok geç olduğu için yapamadım hatta adimlarimin bir kısmı ertesi güne geçti...2 gün spor yaptım bir gün aşırı temizlik yaptım ama bugün de dahilsr bugün 3. Gün cezami yaparim Fit mutlu anne

Yok kız ben severim misafiri
Buna çok güldüm
ama öyle

Yıldız savaşlarına hoş geldiniz!

Dikkat!
Şiddet ve korku içerir

Bu hafta Grup yıldızlarından portakalafisildiyordum hafif sıklette baltasar la karşı karşıya geldi
Kazanan portakalafisildiyordum oldu Sexual Chocolates kızı gelir gelmez önce yıldızlara girdi, sonra da 1. Oldu. Tebrik ederim

Baltasar canım bu seferlik 2. Oldu

Ağır siklete gelecek olursak, grup yıldızı nnurc bu hafta diğer yıldızımız Pandora27 yle karşı karşıya geldi
Kazanan nnurc oldu gelir gelmez 1. lik alan Grup Alfa kızı İnşallah böyle devam eder. Tebrik ederim

Pandora27 şimdilik 2. Oldu

portakalafisildiyordum
nnurc

Bu hafta dokunulmazsiniz
(Menü bildiriminden muaf)
Geçmiş cezalardan muaf
Uyarınız varsa silindi
1000 kalori ödül hakki (dikkat)

2.lerimiz baltasar ve Pandora27 500 kalori ödül hakkınız var Grup yıldızı seçilip lige girdiniz. Bu güzel azminiz içinde tebrik ediyorum

Tamam canım bugün mutlaka gönder. Salı dahil 1 hafta eder. Uyarı yok şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…