Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Şimdi herkes dersek herkes atabilir mi. Cezadan cezaya yürüyen var. Belirli çok isteyen isimlere mi yapsak. Her türlü fikre açığım ben ilk kez adım yarışı düzenliyorum. O yüzden fikrinizi söyleyin yani

Tebrikler kızlar.

Cezalı olanlar en az 10000 adım atsın mesela
Adım yarışını bende yapmadım daha önce ama A Arrietty_ yapmıştı kendi topiğinde.
Herkes yürüsün diye zaten çokom herkesin telefonunda illa ki adım sayar var saati yoksa da.
Çoğunluk en az kaç derse o ama 5000 in altı olmamalı diye düşünüyorum.
Topik aktif oldukça motivasyon da artıyor

Chocolita
Herkes katilsa guzel olur.
Az cok fark etmez eger kucuk cocugu olupda zorlanan varsa. Ama 30 dk herkes Ayira bilir. Cocugu 30dk babaya emnet etmek zor degildir
Ya vallahi bak çocuğum küçük evin içinde yürüyorum yemin ederim. İsteyene çare çok . Merdiven çıksınlar evin içinde yürüsünler. Temizlik yaparken ceplerinde olsun be bilim göbek atarken bakkala markete giderken

Leslie de yuruyus olarak sayiliyor dimi bence cok iyi fikir ben katilirim

Aynen. At cebine veya kucuk cantaya,tak boynuna/beline. Temizlik, cocugu al dans et. Koridorda yuru. Imkan var. Ben kanguru yavrusu gibi tasirdim kizi. Cok huysuzdu. Sling wrap e takip hallediyordum. Bebisleri disarida cikarma bahanesi ilede atiliyor adimlar

Hadi HAdi naz yapmayin. Yaza az kaldi

Adım yarışı? güzel olmaz mı

Tamam o zaman günlük adım yarışı yapalım. Ama onun takibine biri bana yardım etsin. Ben listeyi yapayım olur mu. Liste oyalıyor zaten. Bir de şey diyorum, her gün biri 1.2.3. seçeriz. Salı günü de ilanlar yapıyorum ya, haftanın toteline bakınca genel bir 1. De oradan ayrıca çıkarırız. Ne dersiniz. Yani hem günlük 1. Olur, bir de haftalık 1. En yüksek skora bakariz

Hemen hemen kalkıyorum. Yoksa bitmez bu 5 tane 10bin

Chocolita
Herkes katilsa guzel olur.
Az cok fark etmez eger kucuk cocugu olupda zorlanan varsa. Ama 30 dk herkes Ayira bilir. Cocugu 30dk babaya emnet etmek zor degildir
Konudan bağımsız olarak çocuğu bırakacağı zaman babayı bulamayanlar var...
Topukkkkkk diyo kaçıyor adam

Ama bence de herkes katılsa güzel olur.

Leslie yaparken kolında saat yoksa telefonu cebine at bak bakalım adım sayın nasıl fırlıyor
Evet aynen. Saat de var hallederim ben de kizlarim kucukken slingle yurumeyi cok severdim biraz buyuyunce kanguruya gecmistik. Onlar da uyurlardi hemen duygulandim simdi hatirlayinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…