Sayisalci sozelci orneginize cok guldumSayisalcilarin münakasasi ne kadar orijinal oluyor, yüzdeler yuvarlamalar virgülden sonrasılar...biz sözelciler bin asirdir aramizda -de'nin yazimi sorununu cözemedik... bayatladık... bence sayısalcılar birbirlerine sırf bu yüzden bile destek çıkmalı...
burada ne güzel kilo veriyoruz hep beraber ya...nnurc hanım gitmese mesela. delfinia hanım da yumuşasa niye böyle oldu ki şimdi.. bence bize nazar değdi.. karbonhidratsizlik gerginliği var üzerimizde...
Evet bu konu kapandı artık. İki taraftinda niyetinden yana sıkıntı yok. Bazen olur öyle. Bunlar hep açlıktan dermişimSayisalcilarin münakasasi ne kadar orijinal oluyor, yüzdeler yuvarlamalar virgülden sonrasılar...biz sözelciler bin asirdir aramizda -de'nin yazimi sorununu cözemedik... bayatladık... bence sayısalcılar birbirlerine sırf bu yüzden bile destek çıkmalı...
burada ne güzel kilo veriyoruz hep beraber ya...nnurc hanım gitmese mesela. delfinia hanım da yumuşasa niye böyle oldu ki şimdi.. bence bize nazar değdi.. karbonhidratsizlik gerginliği var üzerimizde...
Ay ben seni cok iyi anliyorum.Ben gecen yil aralikli oruc yaparak ve karbonhidrati cok azaltarak 65 kiloya kadar dusmustum. Ama nasil birden bu kadar fazla fazla geri aldim bilmiyorumromatoloji ilaci kullaniyorum sabah aksam. O yuzden aralikli oruc yapamiyorum artik. Ama pilatese baslayacagim umarim 65 leri gorurum tekrar
Ben de doğumdan sonra 67 kilodan 53 e düşmüştüm. 3-4 ay gibi bir sürede. O bedenimi tekrar istiyorum. Şu an yine 67 kiloyum. Ve bu kiloya nasıl ulaştım anlamıyorum. Her ay kilo alıyorum, iştahım açık. Duygusal açlık tamamen. Tok olsam da yiyorum, tadını sevmesem de yiyorum. Pilates güzel sıkılaştırıyor ama cardionun etkisi daha hızlı oluyor. Bu sürece her ikisi dahil olunca çok güzel sonuç alıyoruz. Inşallah istediğimiz kiloları görürüz.Ben gecen yil aralikli oruc yaparak ve karbonhidrati cok azaltarak 65 kiloya kadar dusmustum. Ama nasil birden bu kadar fazla fazla geri aldim bilmiyorumromatoloji ilaci kullaniyorum sabah aksam. O yuzden aralikli oruc yapamiyorum artik. Ama pilatese baslayacagim umarim 65 leri gorurum tekrar
Su an rahatsizligimdan dolayi ozellikle kilo vermem gerekirken aksine aliyordum cok uzgunum ben de. Ama basladim insallah devami gelicekAy ben seni cok iyi anliyorum.
Oyle guzel kilo vermistim kilo.
Sonra isten dolayi depresyona girdim hastaliga ayrildim. Hepsini tekrar aldim. Hatta hic gormedigim sayilara ciktim.
Ben crossfit in bana cok faydasi oldugunu fark ettim. Sonra sol bilegimi kirdim.
Hala biraz yuklenirsem agriyor. O korkudan dolayi yuruyus disinda birsey yapmiyorum.
Duzenli yapsam keske. Kilo verdigim donem hep yuruyuse cikiyordum
Şimdi 110 tane atladım.Kac tane yapabilirsen
hanımlar naber...
kizlar ben bi sorunsalimi paylasmak istiyorum sizinle,
siz de bosaltim problemi yasiyor musunuz?(kusura bakmayın)
netten arastirdim, vücut lifsiz veya susuz kalırsa kabızlık olur diyor..
e ben bol bol lif alıyorum, 2 3L su içiyorum
ne yapacağım ya
hap da almak istemiyorum, cok önerilmiyor.. veya bir defaya mahsus alıp şahaneler mi yaşasam bilmiyorum..
Oneriniz veya benzer sorun yasayanınız var midur?
Ben gecen yil aralikli oruc yaparak ve karbonhidrati cok azaltarak 65 kiloya kadar dusmustum. Ama nasil birden bu kadar fazla fazla geri aldim bilmiyorumromatoloji ilaci kullaniyorum sabah aksam. O yuzden aralikli oruc yapamiyorum artik. Ama pilatese baslayacagim umarim 65 leri gorurum tekrar
Bu hafta yıldız savaşlarının kazananı ağır sıklette A Arrietty_ oldu efsane bir eksiyletebrik ederim canım delfinia bu defer 2 . Oldu
Eki Görüntüle 3386726
Hafif sıklette yıldız savaşlarının kazananıyiitee oldu. Tebrik ederim yitecim Gecen hafta farklı gruplarda olduğunuz için karşı karşıya geldiniz. Artık ikiniz de aynı gruptasiniz. Alys şimdilik 2. Oldu
Eki Görüntüle 3386725
yiitee ve A Arrietty_
1000 kalori ödül hakkınız var
Dokunulmazsiniz
Bu hafta menü bildiriminden muafsiniz
Geçmis cezaniz varsa silindi
2. lerimizAlys delfinia 500 kalorilik ödül hakkınız var
Siz de cok kisa surede kilo vermissiniz. Evet maalesef ben de oyleyim duygusal aclik yasiyorum hep ozellikle geceleri tv karsisinda abur cuburBen de doğumdan sonra 67 kilodan 53 e düşmüştüm. 3-4 ay gibi bir sürede. O bedenimi tekrar istiyorum. Şu an yine 67 kiloyum. Ve bu kiloya nasıl ulaştım anlamıyorum. Her ay kilo alıyorum, iştahım açık. Duygusal açlık tamamen. Tok olsam da yiyorum, tadını sevmesem de yiyorum. Pilates güzel sıkılaştırıyor ama cardionun etkisi daha hızlı oluyor. Bu sürece her ikisi dahil olunca çok güzel sonuç alıyoruz. Inşallah istediğimiz kiloları görürüz.
Sabahlari hic ac olmuyorum ben. O yuzden karbonhidrat almadan sabah ogununu gecirmeye calisiyorum yumurta zeytin gibiPilates mukemmel
Aralikli orucla ben de guzel kilo verdim, ama su aralar normal 3 ogunluk duzene adapte olmaya çalışıyorum. Biraz daha uzun surecek bu sekilde ama umarim daha kalici olur. Bakalim
Tebrikler A Arrietty_Bu hafta yıldız savaşlarının kazananı ağır sıklette A Arrietty_ oldu efsane bir eksiyletebrik ederim canım delfinia bu defer 2 . Oldu
Eki Görüntüle 3386726
Hafif sıklette yıldız savaşlarının kazananıyiitee oldu. Tebrik ederim yitecim Gecen hafta farklı gruplarda olduğunuz için karşı karşıya geldiniz. Artık ikiniz de aynı gruptasiniz. Alys şimdilik 2. Oldu
Eki Görüntüle 3386725
yiitee ve A Arrietty_
1000 kalori ödül hakkınız var
Dokunulmazsiniz
Bu hafta menü bildiriminden muafsiniz
Geçmis cezaniz varsa silindi
2. lerimizAlys delfinia 500 kalorilik ödül hakkınız var
Bu hafta onemli o zamanYeni grup yıldızları belli oldu
20 Şubat Yıldız Savaşçıları
Alfa kadını nnurc
Yıkım ekibinden Pandora27 ye karşı
Sexual Chocolates portakalafisildiyordum