Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tam olarak anlayamadim neden ekran goruntusu falan aldiginizi :) inkar ederim diye mi? Tekrar ediyorum ben herhangi bir kurali degistirmek istemiyorum. Yoneticilerin emekleri icin cok tesekkur ederim, yaptiklari is gercekten cok zor. Bir gerginlik oldu ama sizi kirdiysam ozur dilerim."Hesaplamamla ilgili hakkaniyetli olunması gerektiği" ifadesini yazınca benim de kendimi savunma hakkım doğuyor Chocolita Fit mutlu anne
Birincisi ben size öyle bir ifade kullanmadım, hakkaniyet kelimesi filan olmadı nnurc
İyi niyetle yaptığım bir "bilgilendirme" idi ve yanlış anladınız sanırım. "Yenisin diye bilgilendirmek için yazmıştım, kusuruma bakmazsan" ifadesini kullanmıştım, hatırlatayım istedim. Tam cümlelerimi de yazayım:
Merhabalar
nnurc
Yüzdemizi virgülden sonra 3 hane olacak şekilde
yazıyoruz hepimiz.
Seninki 1,718 çıkıyor.
(1,35-78,55x100=1,718)
1,72 yazmışsın ya, yenisin diye bilgilendirmek için yazayım
istedim kusuruma bakmazsan.
nnurc
Chocolita
Küçük bir yüzde farkı bile grup yildizını belirleyebiliyor
bazen.
Sevgiler.
Eğer bu kuralı değiştirmek isterseniz cevap yazmanız gereken kişi ben değilim, bu konu başlığının esas yöneticisi Chocolita ve onun yardımcısı konumundaki Fit mutlu anne
Evet. Önemli olan kilo vermek olabilir; ama daha da önemlisi birbirimizi kırmadan, incitmeden kilo vermek nnurc
Kızlar gerilmeye hiç gerek yok çünkü ortada bir şey yok. Nurc canım sen ilk etapta yuzdeyi 3 haneli yazdığın için 4 haneli yazıyoruz şeklinde düzeltmiş delfi. Senin hesabın doğru ama topikte o topa girmedik biz direkt gördüğümüz ilk dört hane dedik. Baştan beri bu sekilde yaptığımız için hesap karışmasınBen tam olarak anlayamadim neden ekran goruntusu falan aldiginizi :) inkar ederim diye mi? Tekrar ediyorum ben herhangi bir kurali degistirmek istemiyorum. Yoneticilerin emekleri icin cok tesekkur ederim, yaptiklari is gercekten cok zor. Bir gerginlik oldu ama sizi kirdiysam ozur dilerim.
Evet, kırıldım nnurcBen tam olarak anlayamadim neden ekran goruntusu falan aldiginizi :) inkar ederim diye mi? Tekrar ediyorum ben herhangi bir kurali degistirmek istemiyorum. Yoneticilerin emekleri icin cok tesekkur ederim, yaptiklari is gercekten cok zor. Bir gerginlik oldu ama sizi kirdiysam ozur dilerim.
"Ben tam olarak anlayamadim neden ekran goruntusu falan aldiginizi :) inkar ederim diye mi?" yazmış şimdi de ChocolitaKızlar gerilmeye hiç gerek yok çünkü ortada bir şey yok. Nurc canım sen ilk etapta yuzdeyi 3 haneli yazdığın için 4 haneli yazıyoruz şeklinde düzeltmiş delfi. Senin hesabın doğru ama topikte o topa girmedik biz direkt gördüğümüz ilk dört hane dedik. Baştan beri bu sekilde yaptığımız için hesap karışmasın
Delficim nurc da kötü konuşmamıs. Karşılıklı atistiniz. Tatlıya bağlayalımEvet, kırıldım nnurc
Teşekkürler özür dilediğiniz için.
Bundan sonra belirli bir mesafede kalalım rica ederim.
(Ekran görüntüsü almamın sebebi yazdıklarımı hatırlatmak. Sizin dediğiniz gibi bir art niyetim yok, ben "iyi niyet" diyorum, siz hala "Ben tam olarak anlayamadim neden ekran goruntusu falan aldiginizi :) inkar ederim diye mi?" diyorsunuz.Ben de bana mesaj yazarken neden sürekli ":)" ifadesi yazdığınızı anlayamadım. Samimi olduğumuzu sanmıyorum.)
Kendisi ile belirli bir mesafede olmak istediğimi de belirttim ChocolitaDelficim nurc da kötü konuşmamıs. Karşılıklı atistiniz. Tatlıya bağlayalım
Canım ortada bu kadar büyütülecek bir durum yok. Özür de dilemis. Senin belgeli hatırlatmali bir konuşma tarzın var biz senin tarzına alıştık ama siz daha tanımıyorsunuz birbirinizi. Olabilir böyle durumlar"Ben tam olarak anlayamadim neden ekran goruntusu falan aldiginizi :) inkar ederim diye mi?" yazmış şimdi de Chocolita
Beni uzun zamandır tanıyorsunuz, ne kadar iyi niyetli olduğumu da biliyorsunuz.
Bu benim için yeterli.
Bilgilendirmek amacıyla birşey yazdım, pişman oldum.
Benim sizinle yakin olmaya calisacagimi mi dusundunuz? Oyle dusunup boyle bir ricada bulunuyorsaniz yanlis dusunmussunuz :)Evet, kırıldım nnurc
Teşekkürler özür dilediğiniz için.
Bundan sonra belirli bir mesafede kalalım rica ederim.
(Ekran görüntüsü almamın sebebi yazdıklarımı hatırlatmak. Sizin dediğiniz gibi bir art niyetim yok, ben "iyi niyet" diyorum, siz hala "Ben tam olarak anlayamadim neden ekran goruntusu falan aldiginizi :) inkar ederim diye mi?" diyorsunuz.Ben de bana mesaj yazarken neden sürekli ":)" ifadesi yazdığınızı anlayamadım. Samimi olduğumuzu sanmıyorum.)
Nurr hiç gerek yok böyle bir şeye. Ne guzel devam ediyorduk her yerde anlaşmazlıklar olabilir anlaşılır. Daha önce de yaşandı tatlıya bağlandı. Ben senin gitmeni hiç istemiyorum. Yine de içinden gelmezse sen bilirsinChocolita Fit mutlu anne kaptanlarim benim gruptan cikmam sorun olur mu? Izninizi istiyorum mumkunse
Sizi engelliyorum.Benim sizinle yakin olmaya calisacagimi mi dusundunuz? Oyle dusunup boyle bir ricada bulunuyorsaniz yanlis dusunmussunuz :)
Kaptanim emekleriniz icin cok tesekkurler. Son cumlenizdeki gibi, bir daha gerginlik olmamasi adina ayrilmak istiyorum. Herkese saglikla bol bol eksiler dilerimNurr hiç gerek yok böyle bir şeye. Ne guzel devam ediyorduk her yerde anlaşmazlıklar olabilir anlaşılır. Daha önce de yaşandı tatlıya bağlandı. Ben senin gitmeni hiç istemiyorum. Yine de içinden gelmezse sen bilirsin
Üzüldüm. Siz bilirsiniz tabi. Konu bile yok ortada keşke böyle olmasaydıKaptanim emekleriniz icin cok tesekkurler. Son cumlenizdeki gibi, bir daha gerginlik olmamasi adina ayrilmak istiyorum. Herkese saglikla bol bol eksiler dilerim
Ben ilk mesajımda "bilgilendirmek istedim kusura bakmazsanız" yazmış idim. Daha nasıl kibar olabilirdim ki portakalafisildiyordum Yumuşaması gereken ve yanlış anlayan kişi ben değilim diye düşünüyorum. Sizin yazdıklarınız da "bilgiçlik" gibi algılansa, karşınızdaki kişi savunmaya geçip, siz germişsiniz ortamı gibi bir hava yaratsa, siz de sinirlenirdiniz bence.Sayisalcilarin münakasasi ne kadar orijinal oluyor, yüzdeler yuvarlamalar virgülden sonrasılar...biz sözelciler bin asirdir aramizda -de'nin yazimi sorununu cözemedik... bayatladık... bence sayısalcılar birbirlerine sırf bu yüzden bile destek çıkmalı...
burada ne güzel kilo veriyoruz hep beraber ya... nnurc hanım gitmese mesela. delfinia hanım da yumuşasa niye böyle oldu ki şimdi.. bence bize nazar değdi.. karbonhidratsizlik gerginliği var üzerimizde...
Ayy ben de geçmiş olsun yazacaktım, maşallah. Ben de anneme her gün yürüyüş yap diyorum dizlerinde kireçlenme var.Daha yoldayım eve geçince güncellemeleri yapıcam kızlar. Kv min diz ağrısı vardı ortopediye görürdüm. Temiz çıktı. Nasıl çıkmasın ki her gün koşa koşa bana geliyor röntgen çektik doktor maşallah dedi Genç kız gibi dizlerin. Hiç şaşırmadım diyemedim tabi