Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Bu hafta gunluk 10k adim planliyorum zaten canim, bir de hafiften spora baslicam, bugun 100 ip atlama ile start veriyorum

Ayağının tozuyla grup yıldızı oldun bak şimdi yeni gelen arkadaşlarla beraber ödemi de atmış oldunuz. Böyle devam ederseniz haftaya alacağınız sonuçta direkt yağdan gidecek
Evet ilk hafta kilo guzel gidiyor ama bundan sonra yavaslayabilir bakalim nasil olacak bu hafta

100 gr la bunu hak ettim mi tartışılır grup arkadaşlarımı tebrik ediyorum

baltasar aylık sonuç beklenen eksi altinda olduğu için 5 gün 10.000 adım ceza yazıyorum. Mazeret durumunda 45 dk kanıtlı egzersiz bekliyoruz
baltasar sen geçen hafta Aylık cezanı almışsın ve bugünde sonuncuyu yapınca tamamlanacak. Baska cezan yok. Bu ayının dolmasina da 2 hafta var. Listeden bakabilirsin

Son düzenleme:
Sabah aç karnına filtre kahve
Kayısı çayı
Bol su

Bu hafta gunluk 10k adim planliyorum zaten canim, bir de hafiften spora baslicam, bugun 100 ip atlama ile start veriyorum
Süper Bana da bu cezalardan sonra bir hareket aşkı geldi
100 gr la bunu hak ettim mi tartışılır grup arkadaşlarımı tebrik ediyorum
100 gr da olsa eksi gelerek grup yüzdesine katkın oldu sonuçta + gelirsen yap bu vicdanı

Merhabalar
Fit mutlu anne Chocolita
13 Şubat, Salı günü
Menüm:
*1 haşlanmış yumurta
*6 yeşil zeytin
*1 dilim kaşar peyniri
*1 tatlı kaşığı bal
*1 çay kaşığı tereyağı
*1 dilim tam buğday ekmeği
Ara:
*3 hurma
Akşam:
* z.yağlı lahana dolması
*patates salatası
*yoğurtlu kabak mezesi
*ayran
Su: 2,5 lt.
* Dışarıdayım. Yürüyeceğim. Gün sonunda adımlarımı paylaşayım.

Fit mutlu anne Chocolita

Hanımlar bugün iştahım kapalı, detoks yaptım. Yakında su orucu yapacağım, ona da bir hazırlık olmuş olsun. Hatta düşünen varsa üç gün birlikte yapariz Bu arada dışarıdayım eve gidip konuyu okucam, sanırım baltasar hanımla bişiler yapıcakmısız ona bakıcam detaylıca...

İlk öğünüm saat on bir: 1 büyük kaseye bolca probiyotik yoğurda ananas, 1 muz, 1 kivi dilimledim yedim.

ara öğün olarak kayısı çayı, filtre kahve.

Son öğünüm akşam beş: 1 büyük kaseye bolca probiyotik yoğurda 3 salatalık rendeledim, limon nane ekledim.

Evet
Hem odul hem ceza diyorsun yani

Emegine saglik canim, tesekkurler.

yiitee yeniden yarisalim, olmadi boyle
Olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…