Ayağının tozuyla grup yıldızı oldun bakBu hafta onemli o zaman
Canım fit yazmıştı sanki onun son mesajlarına bakar mısın bir. Bugun atmış mıydın egzersizi?Chocolita benim aylık cezam var mı ya
Geçen haftadan 1 gün var onu biliyorum da. Yok ben bu hafta yeni ceza aldım mı onu sordum. Aylık düşmem gereken eksiye düşmedim sanırımCanım fit yazmıştı sanki onun son mesajlarına bakar mısın bir. Bugun atmış mıydın egzersizi?
EvetAyağının tozuyla grup yıldızı oldun bakşimdi yeni gelen arkadaşlarla beraber ödemi de atmış oldunuz. Böyle devam ederseniz haftaya alacağınız sonuçta direkt yağdan gidecek
Aylik sonuçlara bakmadım henüz senin 1 ay olmuş muydu bakayım canımGeçen haftadan 1 gün var onu biliyorum da. Yok ben bu hafta yeni ceza aldım mı onu sordum. Aylık düşmem gereken eksiye düşmedim sanırım
100 gr la bunu hak ettim mi tartışılırKazanan grup Grup Alfaoldu.
Alfa kadınlarından bugün + gelen olmadı. Hepinizi tebrik ederim
2 gün menü bildiriminden muafsiniz. Tercihen haftasonu kullanabilirsiniz
Bu hafta 10.000 adım ceza alırsaniz yarıya düşürme hakkınız var
Sahi nereye gitsek?Nereye gitsek
Sahi nereye gitsek?
Afiyet şeker olsun şimdiden canım.
Ben sütlü tatlıdan yana şansımı kullanacağım. Grup yıldızı olduğumuz geçen haftanın güzel eksilerini kutlarız.
İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin ve ağzının tadı yerine gelir.Afiyet olsun
Benim agzimin tadi hala geri gelemdi
baltasar aylık sonuç beklenen eksi altinda olduğu için 5 gün 10.000 adım ceza yazıyorum. Mazeret durumunda 45 dk kanıtlı egzersiz bekliyoruz
Sabah aç karnına filtre kahvehanımlar naber...
kizlar ben bi sorunsalimi paylasmak istiyorum sizinle,
siz de bosaltim problemi yasiyor musunuz?(kusura bakmayın)
netten arastirdim, vücut lifsiz veya susuz kalırsa kabızlık olur diyor..
e ben bol bol lif alıyorum, 2 3L su içiyorum
ne yapacağım ya
hap da almak istemiyorum, cok önerilmiyor.. veya bir defaya mahsus alıp şahaneler mi yaşasam bilmiyorum..
Oneriniz veya benzer sorun yasayanınız var midur?
Süper
Bu hafta gunluk 10k adim planliyorum zaten canim, bir de hafiften spora baslicam, bugun 100 ip atlama ile start veriyorum
100 gr da olsa eksi gelerek grup yüzdesine katkın oldu sonuçta + gelirsen yap bu vicdanı100 gr la bunu hak ettim mi tartışılırgrup arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Çok rahatladım çokomSabah aç karnına filtre kahve
Kayısı çayı
Bol su
SüperBana da bu cezalardan sonra bir hareket aşkı geldi
100 gr da olsa eksi gelerek grup yüzdesine katkın oldu sonuçta + gelirsen yap bu vicdanı
Evethanımlar naber...
kizlar ben bi sorunsalimi paylasmak istiyorum sizinle,
siz de bosaltim problemi yasiyor musunuz?(kusura bakmayın)
netten arastirdim, vücut lifsiz veya susuz kalırsa kabızlık olur diyor..
e ben bol bol lif alıyorum, 2 3L su içiyorum
ne yapacağım ya
hap da almak istemiyorum, cok önerilmiyor.. veya bir defaya mahsus alıp şahaneler mi yaşasam bilmiyorum..
Oneriniz veya benzer sorun yasayanınız var midur?
OlurHem odul hem ceza diyorsun yani
Emegine saglik canim, tesekkurler.
yiitee yeniden yarisalim, olmadi boyle
Kız sen diplomalı ev hanımısin unutmaAy geç kaldımev hanımıyım ama sayısalım çok iyidir sözel derslerle ömrüm boyunca aram çok kötü oldu