Kac tane yapabilirsenBen yaparım kaç tane?
MerhabalarHastanede sira beklerken bildirimimi yapayim :)
gecen hafta: 78,55
Bugun: 77,20
Fark: 1,35
Yuzde 1,72
Chocolita
Eki Görüntüle 3386235
MerhabalarGünaydinnn, cok mutlu uyandım
Gecen tartım: 73.700
Bugün: 72.05
Fark: 1 kg 600 gr yaklasık.
insaalah dogrudur sekiz kez çıktım tartıya........
Eki Görüntüle 3386246
Kolay gelsinTartı atmayanlar olduğu için güncellemeler gecikiyor kızlar. 1. Ler ve yeni grup yıldızlarını dönünce belirleriz. Kv mi hastaneye götürmem gerekiyor
Eger virgulden sonra 3 hane yaziyorsak 1,719 seklinde olmali :) 1,71865 diye gittigi icin ben de duzeltiyim :) eger bir sonraki sayi 5 ten fazlaysa yukari yuvarlanirMerhabalarnnurc
Yüzdemizi virgülden sonra 3 hane olacak şekilde yazıyoruz hepimiz.
Seninki 1,718 çıkıyor.
(1,35÷78,55x100=1,718)
1,72 yazmışsın ya, yenisin diye bilgilendirmek için yazayım istedim kusuruma bakmazsan.nnurc Chocolita
Küçük bir yüzde farkı bile grup yıldızını belirleyebiliyor bazen.
Sevgiler.
Biz yuvarlamıyoruzEger virgulden sonra 3 hane yaziyorsak 1,719 seklinde olmali :) 1,71865 diye gittigi icin ben de duzeltiyim :) eger bir sonraki sayi 5 ten fazlaysa yukari yuvarlanir
Biz yuvarlamiyoruz diye bir sey var mi anlayamadim, bu genel bi matematik kurali:) mesela 1,2339 sayisini 1,233 olarak mi yazmak dogru sence? Ben de bilgisayar muhendisiyim memnun oldum ben de bilirim
Ne isterseniz onu yapın o zaman.Biz yuvarlamiyoruz diye bir sey var mi anlayamadim, bu genel bi matematik kurali:) mesela 1,2339 sayisini 1,233 olarak mi yazmak dogru sence? Ben de bilgisayar muhendisiyim memnun oldum ben de bilirim
Ay canım benim ekşi değilmişim,yanlış hatırlamisim sbait geldimGunaydin
Ne guzel eksi bunlar.
Tebirkes ederim
Cocuklara kahvalti hazirlayim tartilacagim bende
Amin inşallahHadi geçmiş olsunayağına sağlık. Bir daha Aylık cezaya kalmayız umarım
Merhabalarportakalafisildiyordum
Yüzdemizi de yazmamız gerekiyor.
Senin yüzden 1,628 oluyor hesabıma göre.
73,7-72,05=1,65 kg vermişsin.
1,65÷73,7×100=2,238 oluyor yüzden
Chocolita
Sevgiler.
Teşekkür ederim. Siz de çok incesiniz.merhaba delfina hanımcığım, çok incesin çok teşekkür ederim. chocolita'dan öğrendim, artık güncellemelerim yüzdeli olacak.
"Hesaplamamla ilgili hakkaniyetli olunması gerektiği" ifadesini yazınca benim de kendimi savunma hakkım doğuyorben kendimi ifade etmek istiyorum. Son konusmalarimdan kendi yuzdeme itiraz ediyormusum gibi anlasilmasin :) benim hesaplamamla ilgili hakkaniyetli olunmasi gerektigi ile ilgili bir uyari gelince ben dogru yontemi aciklamak istedim.
Benim hesaplamalarla ilgili herhangi bir sorunum yok.
Onemli olan kilo vermek :)
Eger bir gerginlige sebep olduysam kusura bakmayin@Chocolita Fit mutlu anne