Çoknteşekkür ederiz canımTopiğin örtmenlerine gelsin
Ben de 7 yıl aynı apartman 3 yıl sonra da şehir değiştirdim, 16 yıllık evliyim. Aslında aynı şeyleri yaşamış sayılırız canım yaa. Yeni taşınan arkadaş da muhtemelen daha sonra bizimle aynı fikirde olacak kanısındayımBen de aynı apartmandaydım. Şehir değiltirdim. Ve 8 yıl sonra evli olduğumu anladım. @Pembe Lotus inan sana çok iyi gelecek. Ey özgürlük
Çocuklar hâlâ uyuyor.
Ben kv ile aynı apartmanda oturmuyorum ama yakınız hemen her gün görüşürdük. İnsan özgürlük arıyor gerçekten. Şimdi 1 aydır İngiltere de. Uzak kalınca iletişimimiz ne iyi olduBen de aynı apartmandaydım. Şehir değiltirdim. Ve 8 yıl sonra evli olduğumu anladım. @Pembe Lotus inan sana çok iyi gelecek. Ey özgürlük
Çocuklar hâlâ uyuyor.
İlk sayfa ilk mesaj >Şu an bir şeyi unuttuğuma eminim ama ispatlayamam
Kaptanım haftanın ilk günü seminerr için başka bir okula geldim yani günün hiç iyi gitmiyor şu anda, bulunduğum okul çok soğuk ve oturduğum için belim ağrıyor vs yani kk da olmasa çok kötüyümGünaydınn canlı heyecanlı sporcularım havai fişeklerim
Haftanın ilk günü salatalarımız bol, diyet dışımız eksik olsun
Oy çok geçmiş olsunKaptanım haftanın ilk günü seminerr için başka bir okula geldim yani günün hiç iyi gitmiyor şu anda, bulunduğum okul çok soğuk ve oturduğum için belim ağrıyor vs yani kk da olmasa çok kötüyüm
Kabanım var üzerimde ama kalorifer yanmıyor ve zemin katta olduğundan herhalde buz gibi burası neyse 2 saat kaldı inşallahOy çok geçmiş olsunüstün ince mi. Bende şu an oğlumun kursunda montla oturuyorum. Hava birden aşırı soğudu
Menüde ne var?Yürüyüş yaparken bir anda yemek sırasına girdim ahahah
Aşevi kamyonu gelmiş meydana