Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim fizyoterapiste gittim fakat ne bı hareket ne başka bişey vermedi dize hyaluronik asit enjekte edelim iyi gelir falan dedi o kadar olmadı başka bir doktora gidicemÇok geçmiş olsun, diz egzersizleri var fizyoterapistlerin verdiği, onlar iyi geliyor. Yavaş yavaş da olsa hareket edin, zamanla iyileşir.
Başınız sağolsun GonulmeyvesiArkadaşlar bugün dedem vefat etti yazamayabilirim bi kaç gün
Dedeme.dua ederseniz çok sevinirim
Fit mutlu anne Chocolita
Basın saolsun Allah rahmet eylesinArkadaşlar bugün dedem vefat etti yazamayabilirim bi kaç gün
Fit mutlu anne Chocolita
Günaydın ben henüz kahvaltı yapmadım alerji doktoruna randevum vardı burayı halledince göz doktoruna gidicem bugün tun gun disaridayim nerdeyse ne yiyeceğine karar veremedim henüz öneriniz varsa alırımGünaydın
Herkese güzel bir gün, işlerinizde kolaylıklar diliyorum.
Sabah servisim 7:35'te geliyor, 7:55'te işte oluyoruz. Tiroid ilacı içtiğim için kahvaltımı işyerinde yapıyorum.
Bugün de,
*2 dilim beyaz peynir,
*6 siyah zeytin,
*domates, salatalık, maydanoz
*1 tatlı kaşığı tahin pekmez
*2 dilim tam buğday ekmeği ile kahvaltımı yaptım.
Yeşilçay içiyorum.
Sizlerin günü nasıl geçiyor?
Sağlıkla ilgili işlerinizde kolaylıklar dilerim.Omlet yiyebilirsiniz veya sahanda yumurta.Günaydın ben henüz kahvaltı yapmadım alerji doktoruna randevum vardı burayı halledince göz doktoruna gidicem bugün tun gun disaridayim nerdeyse ne yiyeceğine karar veremedim henüz öneriniz varsa alırım
Evde değilim kiSağlıkla ilgili işlerinizde kolaylıklar dilerim.Omlet yiyebilirsiniz veya sahanda yumurta.
Öğlene doğru işiniz biterse tavuklu bir salata mükemmel olur.
Dışarıda simit cafe'lerde veya normal cafe/restoranlarda oluyor omlet veya sahanda yumurta, onun için dedim. Tavuklu salata da var.Evde değilim ki
Şimdi şöyle bı durumum var ben yumurta beyazıni cirpilmadan yemem sadece sarısı tavuğu da dışardan hayatta yemem evde kendim temizlemeliyim hasta olurum yoksa bı de yıkanıyor mu yıkanmiyor mu o da problem salata malzemeleri de öyleDışarıda simit cafe'lerde veya normal cafelerde de oluyor omlet veya sahanda yumurta, onun için dedim. Tavuklu salata da var.
o zaman dışarıda yemek biraz zor görünüyor.Şimdi şöyle bı durumum var ben yumurta beyazıni cirpilmadan yemem sadece sarısı tavuğu da dışardan hayatta yemem evde kendim temizlemeliyim hasta olurum yoksa bı de yıkanıyor mu yıkanmiyor mu o da problem salata malzemeleri de öyle
Evi bekleyecez gibio zaman dışarıda yemek biraz zor görünüyor.
Etiketlemeyi unutmuşumGünaydınnnn
Bugün 67.1 ile başlıyorum.
Salı günü tekrar fotoğraf atacağım.
Boy:1,57
Başın sağolsun canım Rabbim sabır versinArkadaşlar bugün dedem vefat etti yazamayabilirim bi kaç gün
Fit mutlu anne Chocolita
Tekrar hoş geldin vücut kitle indeksi ne göre Sexual Chocolates grubundasinGünaydınnnn
Bugün 67.1 ile başlıyorum.
Salı günü tekrar fotoğraf atacağım.
Boy:1,57