Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

hanımlar naber....
benim on gündür okul kapalı, iki gündür de işe gitmiyorum
ve şunu fark ettim ki evde iken insan diyeti düsünüp duruyor, istahi acilip duruyor -ya da bende öyle... Sanki ben diyetteyken evin kolonları yer degisip, tüm yolları mutfağa cıkaracak sekilde yeni bastan dizayn oluyor.
O yüzden bol bol bir seylerle ugrasmak lazım, disariya yürüyüse cikmak, arkadaslarla kahve icmek, ev silip süpürmek filan gerekiyor
Bu saate kadar kös kös yattım, bir bucuk saattir evi didik didik silip süpürüyorum, esyaların yerini degistiriyorum, turşu kuruyorum ve turşu kurmayı bildiğimi fark ediyorum, akşam annem gelince ŞOK.

Rakibecim menulerin guzel,
Adimi artirabilirsen super olur. Ne egzersizi yapiyorsun?
Yerimde yürüyerek başlayıp baştan aşağıya doğru ısınıp plankla bitiriyorum. Ama belimde fıtık olduğundan yavaş yapıyorum

Telefona indirilen uygulamaları denedim de strese sokuyorlar beni. Serbest yapmak daha iyi. Hiç bişey yapamasam karnımı sıkıp bırakıyorum ya da kegel yapıyorum.

Aslında yürüyüşü çok seviyorum ama küçük ilçede insanlar gülüyor ve konuşuyor maalesef.
Sen zayıfsın diyip motivasyonumu bozuyorlar. Hareket etmesem zayıf kalamazdım ki

Çok haklısın portakalafisildiyordum ben de aynı fikirdeyim.
Ellerine sağlık. Ne güzel şeyler yapmışsın.
Evde iken birşeylerle meşgul olmak veya dışarıya yürüyüşe çıkmak eğlence olsun diye birşeyler yemeyi engelliyor.
Akşamları tv başında zorlanıyorum ben en çok, mutfağa gidip dönüyorum. Eve zararlı diyetdışılar almayınca akşamları kendimle mücadele etmediğimi farkettim bir de. Görünce insanın aklına giriyor o diyetdışı şeyler.

Maşallah ne habaratmışsınız

ah ah delfina hanımcım,
dünyada abur cubur diye bir sey icat edilmemis olsa idi
gider kendi imkanlarımla icat eder yine bağımlısı olurdum diyerek seni cok iyi anlıyorum...
bilhassa aksam-gece felfena.
ben çözümü akşamleyin erkenden kedi gibi yatağa kıvrılmakla buldum,
uyumasak yatakta bisiler okuyup/izlesek bile beyin bence "uyku moduna geldin, günü bitirmek üzere iken kalkıp diyetini bozacak değilsin demi portakal!" deyip beni durduruyor. önerimdir.

Son düzenleme:
Çook doğru.
Gece geç saatlere kadar oturunca birşeyler yeme isteği depreşiyor.
Düzenli uyku kilo verme hızına da olumlu etki yapıyor portakalafisildiyordum
Mutlu haftasonları.Sevgiler.

Ben de bu hafta salıdan beri evdeyim. Evde durdukça yedikçe yiyesim geldi.
Bugün çok dikkat ettim gerçi. Kendimi tuttum, sağlıklı beslendim.

Pazartesi işe başlayınca da ayrı bir sınav olacak benim için. Oda arkadaşlarım çok fazla diyetdışı yiyecek tüketen insanlar. Onlarla birlikte çayın yanında bir şeyler yemeye çok alıştım. Ama yeşil çay içersem, siyah çay tüketimim düşüyor ve paketli gıda da tüketmemiş oluyorum. Böyle bir çözüm uygulayabilirim belki.

Super yontemini bulmussun ne guzel

Merhabalar
Fit mutlu anne Chocolita
9 Şubat, Cuma günü
Menüm:
Sabah:
*2 dilim beyaz peynir,
*6 siyah zeytin,
*domates, salatalık, maydanoz
*1 tatlı kaşığı tahin pekmez
*2 dilim tam buğday ekmeği ile kahvaltımı yaptım.
Ara:
*Yeşilçay
*Türk kahvesi (1 küp şeker ile)
Öğlen:
*bamya çorbası
*tandır
*3 y.k. iç pilav
*havuç ve kırmızı lahana salatası (yağsız)
*1 bardak ayran
Ara:
*Türk kahvesi (1 küp şeker ile)
*yeşil çay
Akşam:
*tarhana çorbası
*etli kapuska
*3 y.k. yoğurt
Ara:
*1 muz
Su: 2 lt.(Gün sonuna kadar 2,5 lt. olur.)
*Adımlarımı gün sonuna kadar paylaşayım.

Fena imis, benim de annem zayıflamamı cok isteyen ancak evde masallah döktüren kadın.
Hele bir de ben diyete girince kadına ayrı bir yetenek geliyor, içinden Vedat Milör fışkırıyor maşallah.
Ama yemeye yemeye alışıyor insan,
simdi hapur hupur götüren oda arkadaslarının bi bes on güne "misii, sen bi iyice güzellestin mi kız? bi süzülmüşsün de!" diyeceklerini düşün,
sonra bu hayaller neticesinde kıt kıt kraker sesleri fondaykan sen vakur bir şekilde uzaklara bak.. haha

Chocolita Fit mutlu anne
selam, yapıştırdım gitti günün menüsünü.

öğlen: 2 kabağı soteledim, domatesli bol zeytinyağlı bir sos yapıp, yoğurtla yedim. + 1 mandalina + bol peynir

ara olarak 1 avuç badem, 1 elma, türk kahvesi, filtre kahve

spor yapmadım, oryantal yaptım. akşam bişi yemedim. çünkü arkadaşım arayınca dışarı çıkıp fink attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…