Gunaydin.
Ise gidemedim. Bir turlu toparlanamadim. Yine doktora gidecegim,Ama birseyde yapmiyorlar ki. Antal enfeksiyon sayisina bakip cigerlerimi dinliyorlar
Geçmiş olsun. Umarım çabucak iyileşirsiniz.Kizlar ailecek koronayiz, cok zor geciyor. Diyet degil de survival moddayiz diyeyim.
Haftaya sabit gelsem bana yeter o yuzden. Yatistayim.
Gecmis olsunKizlar ailecek koronayiz, cok zor geciyor. Diyet degil de survival moddayiz diyeyim.
Çok geçmiş olsunKizlar ailecek koronayiz, cok zor geciyor. Diyet degil de survival moddayiz diyeyim.
Çok geçmiş olsunAlys
Acil şifalar diliyorum.
Covid pozitif iken D vitamini, C vitamini ve kan sulandırıcı kullanıyorduk biz ailece. Size de önerdiler mi?
Geçmiş olsun alys çorba iç,vitamin al bol bol dinlenin bu hastalık çok fena dağıttı herkesi inşallah kolay atlatırsinizKizlar ailecek koronayiz, cok zor geciyor. Diyet degil de survival moddayiz diyeyim.
Merhaba
Tamam canimChocolita 4 gün cezan var canım bi seferlik yarıya düşebiliyor
labellevie @baltasar kızlar sizin de 4 gün cezanız var
@Goklerce 3 gün cezan var canım
Cemoos 3 gün10bin bi de 7bin işim verme cezan var canım
@Ucmelekannesi 3 günde senin var cezan bi seferlik yarıya düşme hakkın var
Ceza egzersizlerinde kanıt gerekir canim. Sayılır tabi hareket olduğu için
Çok geçmiş olsun. Biz de tekrar hasta oldukKizlar ailecek koronayiz, cok zor geciyor. Diyet degil de survival moddayiz diyeyim.
Canımız saolsunMerhabayeni üye almıyoruz. Takip işi biraz sıkıntı oluyor. Ama alabileceğimiz zaman gelecektir çağırırım sizi
Çok geçmiş olsunTamam canim
Ceza egzersizlerinde kanıt gerekir canim. Sayılır tabi hareket olduğu için
Çok geçmiş olsun. Biz de tekrar hasta olduk
Sağol canım. İlaçlarımı aldım. Hiç halim yok
Doktordan ciktim.
Enfeksiyon sayisi yukselmis.
Cigerler hals kotu. Yeni antibiotik yazdi. Ustune gozumde iltihaplandi. Allahim Basil bir det bulastiysa
Geçmiş olsun kızlar.Sağol canım. İlaçlarımı aldım. Hiç halim yokFit mutlu anne cezaları toplayinca yaparım. O sızlama da bundanmis demek ki. 4 gün cezam var
Kombi arızasını tamir edebildiler mi?Bizimde kombi bozuldu geceden beri su akıtıyor mutfak perişan oldu gece dondum
Şimdi usta cagircam bakalım.