Benim ortam yok canım. Üstteki mesajların devamı olarak yazmıştım. Bir hantallik var üstümde. Atıp egzersiz yapabilirsem saatlerce egzersiz yapicamNasil ortam yokChocolita
Ay bugün niye böyle oldu cemos ya bende öyleyim. Ruhen bedenen uykudayim yaniBı uyumuşum bı uyumusum ohh heryerim şiş gibi agzgzvzvzvgzgz
Dün nasıl calistiysam heryerim et kesmiş
Şimdi kalktım daha yemek yapicam kendime gelmem lazım
Havadan mıdır nedir, bugün her yerim sancıyor, aynen hiç hareket edesim yok.Koltuğa yapışma hastalığına yakalandım. Biri beni buradan kazisin
Öyle zamanlarda insan sıcacık battaniyeyi örtüp dinlenmek istiyor. Eğer halin yoksa dinlen bugünBu regl çok farklı oldu yaHormonlarım birbirine karıştı. Her yerim ayrı sızladı. İlk kez regl sızısı yaşadım
Ben ilk kez böyle sancı yaşıyorum. Hiç aklıma regl gelmedi o yüzden şaşırdım. Evet halim yok pek. Ama hareket etmeyince de iyi hissetmiyorum. Bakalim yaÖyle zamanlarda insan sıcacık battaniyeyi örtüp dinlenmek istiyor. Eğer halin yoksa dinlen bugünChocolita Sıcak su torbası uygulamak iyi geliyor sancın varsa. Benim reglimin ilk günleri çok yoğun oluyor, öyleyken ağrı kesici, kas gevşetici ilaç içiyorum bazen, sancıya ve yoğunluğu azaltmaya iyi geliyor demişti doktorum.
MerhabalarMerhabalar
Fit mutlu anne Chocolita
1 Şubat, Perşembe günü
Menüm:
(08:30)
*6 yeşil zeytin
*1 dilim beyaz peynir
*1 dilim taze kaşar
*1 tatlı kaşığı tahin pekmez
*1,5 dilim tam buğday ekmeği
(12:30)
*1/2 kase şehriye çorbası
*3 y.k. kıymalı patlıcan yemeği
*2 y.k. yoğurt
*3 y.k. sebzeli makarna
*1 portakal
(19:00)
*4 ızgara köfte
*patates salatası (3 y.k.)
Su:2 lt
*Egzersiz,adım bilgimi gün sonunda paylaşayım.