Yaptırdık delficim çok şükür ev ısındıKombi arızasını tamir edebildiler mi?Cemoos
Aman kalın giyin, dikkat edin kendine,sen de hasta olmayasın.
Çok sevindim canım.Yaptırdık delficim çok şükür ev ısındı
Pazartesi iş başı yapicam inşallah çocuklar hasta değilse bende olmam diye umuyorum
Sende dikkat et canım bu salgın bitmiyor
Hadi gözün aydınYaptırdık delficim çok şükür ev ısındı
Pazartesi iş başı yapicam inşallah çocuklar hasta değilse bende olmam diye umuyorum
Sende dikkat et canım bu salgın bitmiyor
Ahh chocum su aletler bozulmasa olmuyo mu ya geçen sene artık canıma tak dedi çamaşır makinasıni degistirdim.Hadi gözün aydınbenimde çamaşır makinesi değirmene döndü. İnsallah yapılır bir an önce
10 yıl dolunca böyle alarm vermeye başladılar. Buzdolabı da ses yapmaya başladı ama çok dillendirmek istemiyorum iyice bozulmasinAhh chocum su aletler bozulmasa olmuyo mu ya geçen sene artık canıma tak dedi çamaşır makinasıni degistirdim.
İnşallah artık elektronik aletler bozulmaz valla korkuyorum.
İnşallah biran önce yaptırır rahat edersin
Valla chocum benim camasir makinası eskiydi 15 vardı heralde.10 yıl dolunca böyle alarm vermeye başladılar. Buzdolabı da ses yapmaya başladı ama çok dillendirmek istemiyorum iyice bozulmasinyenisini alamayiz şu an o yüzden tamir olacak artık. Sen kaç yıl sonra değiştirdin
Çok geçmiş olsun canım insAllah toparlarsin artikGunaydin.
Ise gidemedim. Bir turlu toparlanamadim. Yine doktora gidecegim,Ama birseyde yapmiyorlar ki. Antal enfeksiyon sayisina bakip cigerlerimi dinliyorlar
Çok geçmiş olsun umarim bi na önce toparlanırsinixKizlar ailecek koronayiz, cok zor geciyor. Diyet degil de survival moddayiz diyeyim.
Haftaya sabit gelsem bana yeter o yuzden. Yatistayim.
Ay tuh inşAllah üşütmemişsinizdirBizimde kombi bozuldu geceden beri su akıtıyor mutfak perişan oldu gece dondum
Şimdi usta cagircam bakalım.
Tamam canim gecmis olsunSağol canım. İlaçlarımı aldım. Hiç halim yokFit mutlu anne cezaları toplayinca yaparım. O sızlama da bundanmis demek ki. 4 gün cezam var
Bundan 3-4 yıl önce çamaşır makinem bozuldu, sigortayı attırıyordu, rezistansı bozulmuş internetten araştırdım nedenini de öğrendim. Servis dedi ki parçası yok yenisini alın. Fiyatlar yüksek değildi alınabilirdi ama neden yenisini alalım tamirci çağırdık, sadece orijinaline göre biraz kısa rezidans taktı. Usta da sakın değiştirmeyin dedi.10 yıl dolunca böyle alarm vermeye başladılar. Buzdolabı da ses yapmaya başladı ama çok dillendirmek istemiyorum iyice bozulmasinyenisini alamayiz şu an o yüzden tamir olacak artık. Sen kaç yıl sonra değiştirdin
Çok geçmiş olsun canımİyi geceler, 2 Şubat menüm;
Kahvaltı; zeytin, peynir, 1 dilim ekmek, az omlet
Kahve
1 elma
Akşam; çorba, pilav, et ve turşu.
Çay ve 2 kuru kayısı
Su 2 litre
Chocolita Fit mutlu anne
Bu sefer de eşim hasta, ateşi 39-40 onun başındayım hala. Akşam başladı ilaçlarla düşmüştü tekrar yükseldi. Spor yapamıyorum
Geçmiş olsun canımİyi geceler, 2 Şubat menüm;
Kahvaltı; zeytin, peynir, 1 dilim ekmek, az omlet
Kahve
1 elma
Akşam; çorba, pilav, et ve turşu.
Çay ve 2 kuru kayısı
Su 2 litre
Chocolita Fit mutlu anne
Bu sefer de eşim hasta, ateşi 39-40 onun başındayım hala. Akşam başladı ilaçlarla düşmüştü tekrar yükseldi. Spor yapamıyorum