Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu yaparim chocum da nasıl ekran aticam.Benim egzersiz programım vardı akıllı saatten önce. Her gün dk biraz daha uzatıp ilerliyordu ama bir bölüm 8 dk yla basliyordu. 45 dk lik iş o programda yatıyor
Bluetooth hep açık dimi?Onu yaparim chocum da nasıl ekran aticam.
Ya bende anlamıyorum uygulamalardan.eşimin akıllı saati var ama onda da sıkıntı var bence.
Mesela egzersiz seçiyorum bitince 0 gösteriyor
Uygulamasıyla telefon eslesmiyor.
Chocum bu ara acayip sıkıştım bişey alamam belki yaza alırım artik saat.Bluetooth hep açık dimi?
Sen almayı düşünüyorsan çok iyi oluyor akıllı saat canım. Düşünmezsen Fit mutlu anne bir söylesin belki biliyordur bu sendeki uygulamanın egzersiz ayarı var mı. Hem herkes içinde söylemiş olalım akıllı saati olmayana cezayı buradan istiyoruz deriz. Ama Fit mutlu anne sonuçta telefon bu nabız algılamıyor ki. Yani hiçbir türlü zaten emin olamayız. Kaloriyi neye göre hesaplayacak yine adıma göre hesaplayacak öyle değil mi
Tamam canım. Fit bilir belki bir gelsin de. Ne bileyim mantık olarak nabız ölçememesi lazım telefonun ama. Bilmiyorum ki artıkChocum bu ara acayip sıkıştım bişey alamam belki yaza alırım artik saat.
Ben baktım egzersiz seçme falan yok.
Nabız tansiyon solunum hiç birşey yazmıyor bu uygulamada.
Başka program varsa ondan yükleyelim daha garanti olsun.
Geçmiş olsun canımMerhabalar
Fit mutlu anne Chocolita
31 Ocak, Çarşamba günü
Menüm:
(08:30)
*1 haşlanmış yumurta
*6 yeşil zeytin
*1/2 simit
*1 dilim beyaz peynir
(12:30)
*6 yeşil zeytin
*1 dilim beyaz peynir
*1/2 simit
(19:00)
*etli patates yemeği
*z.yağlı bakla yemeği
*3 y.k. sarımsaklı yoğurt
Su: 1,5 lt
Adımlarım: 2737 adım
Bugün sabah tansiyonum düşüktü. Öğleden sonra işe gidebildim. Yürüyemedim. Adımlarım az bu yüzden.
Valla canim aslinda saatsiz kanıtlamanın başka yolu yok sanki benim aklıma gelen yapılırsa zaten kendi yararimızaEki Görüntüle 3379475
Dans seçtim Fit mutlu anne yarım saat kurdum ama onda da bu şekilde sonuç verdi
Hangisi olur derseniz ona göre yaparım cezaları artık.
Tamam canım öyle yapalım o zaman45 dk şu şu egzerisizi yaptim diye yazmak yeterli şu durumda gibi başka care yok Chocolita
Geçmiş olsun delficimMerhabalar
Fit mutlu anne Chocolita
31 Ocak, Çarşamba günü
Menüm:
(08:30)
*1 haşlanmış yumurta
*6 yeşil zeytin
*1/2 simit
*1 dilim beyaz peynir
(12:30)
*6 yeşil zeytin
*1 dilim beyaz peynir
*1/2 simit
(19:00)
*etli patates yemeği
*z.yağlı bakla yemeği
*3 y.k. sarımsaklı yoğurt
Su: 1,5 lt
Adımlarım: 2737 adım
Bugün sabah tansiyonum düşüktü. Öğleden sonra işe gidebildim. Yürüyemedim. Adımlarım az bu yüzden.
Neydi ki merak ettim cis olmayan sutlu sey31 ocak menümü düzelteyim
Sabah klasik kahvaltı haşlanmış yumurtalı
Ara öğün muz
Ara öğün türk kahvesi
Akşam
Kuru fasulye
Yeşil salata
1 biber turşusu
Ekmek yedim yanında
Sonra çay yaninda 10-15 leblebi
Ödül kullanamadim yaptığım şey olmamış
Sütlü ciss olmayan şey yaptım olmamış ya yazık oldu.
Bir elma yarım portakal
Su 1 lt oldu
Fit mutlu anne