Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Yıldız savaşlarının kazananı hafif sıklette Alys Alys oldu. Tebrikler şekerim 🔥🔥🔥 Cemoos Cemoos çiçeğim şimdilik 2. Oldu

IMG_20240130_143807.jpg

Haklarını okuyorum 👩‍⚖️
Alys Alys dokunulmazsin
1000 kalori ödül
Cezalardan muaf

Cemoos Cemoos tatlim hiç kullanmanı istemediğim 300 kalori ödül hakkına sahipsin ♥️😁

Son düzenleme:
Kazanan grup
Yıkım Ekibi 💪🔥 delfinia delfinia Ucmelekannesi Ucmelekannesi ve ben hepimizi tebrik ederim ♥️
2 gün bildirimden muafiz. Bunu haftasonu yapacağım ben. Ceza adımı yarıya düştü. Ucmelekannesi Ucmelekannesi senin 3 gün 10.000 cezan varmış 1 gününü 5.000 atabilirsin

İlk sayfadan yüzdeleri inceleyebilirsiniz kızlar. Çok acayip oldu bu hafta. Dönüş haftası diyelim bazılarımız için. Haftaya cezalarla beraber daha iyi olacak ♥️

5 Şubat Yıldız Savaşçıları

⭐ Chocolita ⚔️ labellevie labellevie ⭐

⭐ Cemoos Cemoos ⚔️ G Goklerce ⭐

Bi daha beni alysla yaristirma chocum agzggzgzgzgx

Cemoos Cemoos Şimdi kilo aldığın için 3 gün 10.000 cezaya kaldin canım Önümüzdeki salı gününe kadar tamamlanması gerekiyor. Artık salı dan saliya tartiliyoruz

İnsallah bizim grup birinci olur cezam düşer Gzvgzgzgz evrennnnnn bana çalış birazcık 🤪

Olmaz cemoos, yenilen pehlivan gurese doymaz derler, bu hafta da yarismamiz lazim 😋😋😋

Gönderdim yukarıda.
Mesajı düzenliyorum şu an. Başlangıç kilonu son kilon olarak algılamışim. Yine eksi var tabi. Bu seni grup yıldızı yapar Cemoos Cemoos tan da onay aldım. Çünkü tartı çok geç geldiği için onu ilan etmistim. Tam gününde sabah göndermeye dikkat edelim canım

Son düzenleme:
Kazanan grup
Yıkım Ekibi 💪🔥 delfinia delfinia Ucmelekannesi Ucmelekannesi ve ben hepimizi tebrik ederim ♥️
2 gün bildirimden muafiz. Bunu haftasonu yapacağım ben. Ceza adımı yarıya düştü. Ucmelekannesi Ucmelekannesi senin 3 gün 10.000 cezan varmış 1 gününü 5.000 atabilirsin

İlk sayfadan yüzdeleri inceleyebilirsiniz kızlar. Çok acayip oldu bu hafta. Dönüş haftası diyelim bazılarımız için. Haftaya cezalarla beraber daha iyi olacak ♥️

5 Şubat Yıldız Savaşçıları

⭐ Chocolita ⚔️ labellevie labellevie ⭐

⭐ Cemoos Cemoos ⚔️ G Goklerce ⭐

Yaşasın Yıkım Ekibi :nazar::KK9: ,tebrikler ekip arkadaşlarım Chocolita Chocolita Ucmelekannesi Ucmelekannesi
:KK73::KK73::KK73::KK200::KK200::KK200:
Chocolita Chocolita grup yıldızlığını tebrik ederim, yıldız savaşlarında başarılar dilerim canım.:KK5::nazar:

X