Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Eklentiler

• IMG_3028.jpeg
    105,6 KB · Görüntüleme: 32
İyi eğlenceler,
Super, anne yemekleri zaten otomatik dengeli olur anamin yarisi kadar ascilik ogrensem daha da bisi istemem
Evet ya aslında baya birşeyler yapardık annem hamur işi çok sever, resmen bizim gelmemizi bahane edip kendisi yapar yer ama diyette ama maşallah kadın yavaş verdi güzel verdi kilo
Oh tadını çıkar yer değiştirmek kulağa ne hoş geliyor ya
Evet canım iyi oluyor, geçen hafta çok yoruldum kafa olarak, inşallah yarın aramazlar iş yerinden bazı şeyler için igrastirdilar zırt pırt arıyorlar

28 Ocak Pazar unutmuşum Chocolita kusura bakma
Sabah
Yarım simitle menemen portakal suyu
1 çorba kaşığı tahin pekmez
Çay

Ara kahve 1 kare

Akşam
Yoğurtlu havuç kabak salatası
2 dilim ekmekle yedim

Çay yanı 100 kalori

Su 1 lt
Adım 5 bin

Sabah 1 bardak suyla ilaç içmek zorunda kaldım azıcık bekleyip tartı yollayacağım

Keşke ben de öğlen tartılabilse idim. Sabah erken saatte hemen tartılınca ödem oluyor,
300-400 gram fazla çıkıyor insan.
Uyandığım gibi tartılıyorum. Her hafta en geç 07:15'de tartılıp evden çıkmak zorundayım.
(Bu hafta okullar tatil olduğu için ve işyeri servisim 30 dak. geç geldiği için 07:45'de tartılabildim.)

Son düzenleme:
Keske bende
Hem berbat uyudum hemde 4.30 da tartildim

Gecen hafta 74
Bu hafta 75,7
Fark +1,7
+2,3 % Galiba Chocolita

Keske bende
Hem berbat uyudum hemde 4.30 da tartildim

Gecen hafta 74
Bu hafta 75,7
Fark +1,7
+2,3 % Galiba Chocolita
Sen de baya erken tartılmak zorunda kalmışsın A Arrietty_
Gece uyku da tutmadı beni, 03:00'de uyuyabildim. Sabah 07:00'de uyandım. Az uyumak tartıyı etkiler mi bilmiyorum, 4 saat uyku sonrası tartıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…