Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Ay çok kötü kilo almışım
Yüzde 1.400 Chocolita Chocolita

Eklentiler

• 20240129_121756.jpg
    20240129_121756.jpg
    82 KB · Görüntüleme: 31
Tünaydın kizlar
Bugün tartilmamak değişik geldi bana hâlâ adapte olamadım
Şimdi kahvaltıyı yaptım hazırlanıp evime donucem inşallah 🙏
Kilo alan arkadaşları gördüm korktum valla kaç artı gelicem diye stres oldum hepimize geçmiş olsun 🙈

Yıldız savaşlarının kazananı delfinia delfinia oldu 🔥🔥🔥 tebrik ederim hayatım 🤩 labellevie labellevie canım bu sefer 2. Oldu

IMG_20240129_131948.jpg

Delficim bu hafta dokunulmazsin 👑
Cezalardan muafsin 👑 dolayısıyla ay sonu cezası da kalkmış oldu
1000 kalorilik ödül hakkın var 👑

labellevie labellevie 500 kalorilik ödül hakkın var canım

Gelelim esas habere 😍
Canım arkadaşım Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy hedef kilosuna ulaşıp 2. Mezunumuz oldu arkadaşlar ♥️ ay çok gurur verici 🥺 çok mutluyum senin adına. Ufakta olsa bu başarının bir parçası olabildiysek ne mutlu bize. İradene sağlık canim benim 🔥🔥🔥 konuyu açarken istediğini alan kadınlar görmek istiyoruz demiştik. Sen istediğini aldın 💪 harikasın

IMG_20240129_101108.jpg

Yıldız savaşlarının kazananı delfinia delfinia oldu 🔥🔥🔥 tebrik ederim hayatım 🤩 labellevie labellevie canım bu sefer 2. Oldu

Eki Görüntüle 3377862

Gelelim esas habere 😍
Canım arkadaşım Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy hedef kilosuna ulaşıp 2. Mezunumuz oldu arkadaşlar ♥️ ay çok gurur verici 🥺 çok mutluyum senin adına. Ufakta olsa bu başarının bir parçası olabildiysek ne mutlu bize. İradene sağlık canim benim 🔥🔥🔥 konuyu açarken istediğini alan kadınlar görmek istiyoruz demiştik. Sen istediğini aldın 💪 harikasın

Eki Görüntüle 3377898
Tebrik ederim Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy ve delfinia delfinia harikasınız ❤️❤️❤️

Keşke ben de öğlen tartılabilse idim. Sabah erken saatte hemen tartılınca ödem oluyor,
300-400 gram fazla çıkıyor insan. :KK43:
Uyandığım gibi tartılıyorum. Her hafta en geç 07:15'de tartılıp evden çıkmak zorundayım.
(Bu hafta okullar tatil olduğu için ve işyeri servisim 30 dak. geç geldiği için 07:45'de tartılabildim.)
Maalesef ben de erken tartiliyorum ya, haftasonu dhaa az cikiyorum aslında ama pazartesi erken olunca gerçekten fark ediyor

Eki Görüntüle 3377862

Gelelim esas habere 😍

Eki Görüntüle 3377898
Tebrik ederim kızlar ❤️

Eki Görüntüle 3377862

Gelelim esas habere 😍

Eki Görüntüle 3377898
Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy tebrikler canım.:KK5:💐🩷🌺🌸🧿 Mezun olmuş olsan da, sen yine grubumuza sohbete gel, emi? Özleriz seni.🤗:KK200:
Chocolita Chocolita yıldız savaşları sonucunda önümüzdeki hafta alacağım ay sonu cezalarından muaf olduğumu öğrenmem bugün aldığım en güzel ikinci haber canım.🤗:KK200:🌸🌺💐Emeklerin için sağolasın, yoruyoruz seni.:KK19:🩷

Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy tebrikler canım.:KK5:💐🩷🌺🌸🧿 Mezun olmuş olsan da, sen yine grubumuza sohbete gel, emi? Özleriz seni.🤗:KK200:
Chocolita Chocolita yıldız savaşları sonucunda önümüzdeki hafta alacağım ay sonu cezalarından muaf olduğumu öğrenmem bugün aldığım en güzel ikinci haber canım.🤗:KK200:🌸🌺💐Emeklerin için sağolasın, yoruyoruz seni.:KK19:🩷
Ay sonu cezasını bu hafta alıyordun canım bugünkü sonuçla. O yüzden bu cezadan muaf oldun. Haftaya olsa geçerli olacakti. Bu hafta kilo vermiş olman çok iyi oldu ♥️

Ay sonu cezasını bu hafta alıyordun canım bugünkü sonuçla. O yüzden bu cezadan muaf oldun. Haftaya olsa geçerli olacakti. Bu hafta kilo vermiş olman çok iyi oldu ♥️
Tabir-i caizse dört ayak üzerine düştüm bu hafta :KK23:
Şaka bir yana, bugün kesin bir karar verdim bu sene içerisinde, en geç 2025 yazına hedefim olan kiloya ulaşmak adına. 30 kg var inşallah :dua:🍀 Sizlerle birarada olmak çok moral oluyor, motivasyon oluyor her anlamda.:KK5::KK200:
Elimden geldiğinin en iyisini yapacağım egzersiz ve diyet anlamında Chocolita Chocolita
Söz.😉👍

Ben
labellevie labellevie
baltasar baltasar ay sonunda beklenen eksiye düşemedigimiz için cezaya kaldık.
Labelcim aslında senin geçen haftadan verilmişti bu ceza. Bu haftaya sarktı.

5 gün 10.000 adım, adım sayara mazereti olanlar için 45 dk kanıtlı egzersiz. 45 dk egzersiz de istediğimiz kanıt akıllı saat fotoğrafı, varsa spor aletinin süre göstergesinin fotoğrafı, ya da kendi seçtiğimiz bir egzersiz programının sonuç ekran görüntüsü.
Adım sayar görüntüsü gelecekse 10.000 olmalı. 45 dk lik adım sayar görüntüsünü kabul etmiyoruz.
Bu hafta bu cezayı eksiksiz tamamlarsak haftaya vereceğimiz tartı da kilo vermememiz imkansız arkadaslar. Egzersiz yaptıkça o emeğe kiyamayip diyetimize de hakim olursak eğer haftaya yıldızlar bizden çıkabilir

Bu arada tartıları bundan sonra salı günü atalım diyenler bu mesaja muhteşem atsin o şekilde kimler istiyor anlayalim
Yok her zamanki gibi pazartesi olsun diyenler sadece like atsın
Pazartesi veya Salı günü olması benim için çok farketmiyor;ama tercih etmem gerekirse Salı günü tartı paylaşımını tercih ederim.
Salı günü şu açıdan iyi olabilir diye düşündüm:
Haftasonunda bazen dışarıda bir yere davetli olabiliyoruz, yemek listesini bizim belirleyemeyeceğimiz zamanlar olabiliyor. Veya haftasonunda ev işlerimizden dolayı spor yapamayabiliyoruz.
Böyle bir durum olduğunda Pazartesi günü sağlıklı ve az kalorili beslenerek, spor yaparak dengeleme mümkün olabilir Chocolita Chocolita

Ben
labellevie labellevie
baltasar baltasar ay sonunda beklenen eksiye düşemedigimiz için cezaya kaldık.
Labelcim aslında senin geçen haftadan verilmişti bu ceza. Bu haftaya sarktı.

5 gün 10.000 adım, adım sayara mazereti olanlar için 45 dk kanıtlı egzersiz. 45 dk egzersiz de istediğimiz kanıt akıllı saat fotoğrafı, varsa spor aletinin süre göstergesinin fotoğrafı, ya da kendi seçtiğimiz bir egzersiz programının sonuç ekran görüntüsü.
Adım sayar görüntüsü gelecekse 10.000 olmalı. 45 dk lik adım sayar görüntüsünü kabul etmiyoruz.
Bu hafta bu cezayı eksiksiz tamamlarsak haftaya vereceğimiz tartı da kilo vermememiz imkansız arkadaslar. Egzersiz yaptıkça o emeğe kiyamayip diyetimize de hakim olursak eğer haftaya yıldızlar bizden çıkabilir
Seçtiğimiz egzersiz programının sonuç ekran görüntüsü nasıl olacak? Bitirince youtube'daki videonun sonunda mı ekran görüntüsü alacağız?
Xiaomi'nin Mi Band 6'sını kullanıyorum. Egzersiz seçeneği var, oradan mesela egzersiz->egzersiz türü seçip 45 dak. yapıp ekran görüntüsü paylaşınca kabul ediliyor, değil mi? Yakılan kalori bilgisi de oluyor egzersiz bitiminde. Hatta grafikli ekran da var, kalp atış hızını gösteren. Chocolita Chocolita
Emin olmak için kafamdaki soruları sorayım istedim.

Seçtiğimiz egzersiz programının sonuç ekran görüntüsü nasıl olacak? Bitirince youtube'daki videonun sonunda mı ekran görüntüsü alacağız?
Xiaomi'nin Mi Band 6'sını kullanıyorum. Egzersiz seçeneği var, oradan mesela egzersiz->egzersiz türü seçip 45 dak. yapıp ekran görüntüsü paylaşınca kabul ediliyor, değil mi? Yakılan kalori bilgisi de oluyor egzersiz bitiminde. Hatta grafikli ekran da var, kalp atış hızını gösteren. Chocolita Chocolita
Emin olmak için kafamdaki soruları sorayım istedim.
Evet canım egzersiz seçeneğini seçip dk yi baslatiyorsun. 45 olunca kapatıp fotoğrafını çekebilirsin. Bende öyle yapicam. Ama şu an senin böyle bir cezan yok

X