Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim Istenmeyentuyy ve delfinia harikasınızYıldız savaşlarının kazananı delfinia oldu tebrik ederim hayatım labellevie canım bu sefer 2. Oldu
Eki Görüntüle 3377862
Delficim bu hafta dokunulmazsin
Cezalardan muafsin dolayısıyla ay sonu cezası da kalkmış oldu
1000 kalorilik ödül hakkın var
labellevie 500 kalorilik ödül hakkın var canım
Gelelim esas habere
Canım arkadaşım Istenmeyentuyy hedef kilosuna ulaşıp 2. Mezunumuz oldu arkadaşlar ay çok gurur verici çok mutluyum senin adına. Ufakta olsa bu başarının bir parçası olabildiysek ne mutlu bize. İradene sağlık canim benim konuyu açarken istediğini alan kadınlar görmek istiyoruz demiştik. Sen istediğini aldın harikasın
Eki Görüntüle 3377898
Maalesef ben de erken tartiliyorum ya, haftasonu dhaa az cikiyorum aslında ama pazartesi erken olunca gerçekten fark ediyorKeşke ben de öğlen tartılabilse idim. Sabah erken saatte hemen tartılınca ödem oluyor,
300-400 gram fazla çıkıyor insan.
Uyandığım gibi tartılıyorum. Her hafta en geç 07:15'de tartılıp evden çıkmak zorundayım.
(Bu hafta okullar tatil olduğu için ve işyeri servisim 30 dak. geç geldiği için 07:45'de tartılabildim.)
Tebrik ederim kızlarYıldız savaşlarının kazananı delfinia oldu tebrik ederim hayatım labellevie canım bu sefer 2. Oldu
Eki Görüntüle 3377862
Gelelim esas habere
Canım arkadaşım Istenmeyentuyy hedef kilosuna ulaşıp 2. Mezunumuz oldu arkadaşlar ay çok gurur verici çok mutluyum senin adına. Ufakta olsa bu başarının bir parçası olabildiysek ne mutlu bize. İradene sağlık canim benim konuyu açarken istediğini alan kadınlar görmek istiyoruz demiştik. Sen istediğini aldın harikasın
Eki Görüntüle 3377898
Evett benimIstenmeyentuyy ikinci mezunumuz sen misin yoksa canım? Süper sonuç.
Istenmeyentuyy tebrikler canım. Mezun olmuş olsan da, sen yine grubumuza sohbete gel, emi? Özleriz seni.Yıldız savaşlarının kazananı delfinia oldu tebrik ederim hayatım labellevie canım bu sefer 2. Oldu
Eki Görüntüle 3377862
Gelelim esas habere
Eki Görüntüle 3377898
Ay sonu cezasını bu hafta alıyordun canım bugünkü sonuçla. O yüzden bu cezadan muaf oldun. Haftaya olsa geçerli olacakti. Bu hafta kilo vermiş olman çok iyi olduIstenmeyentuyy tebrikler canım. Mezun olmuş olsan da, sen yine grubumuza sohbete gel, emi? Özleriz seni.
Chocolita yıldız savaşları sonucunda önümüzdeki hafta alacağım ay sonu cezalarından muaf olduğumu öğrenmem bugün aldığım en güzel ikinci haber canım.Emeklerin için sağolasın, yoruyoruz seni.
Tabir-i caizse dört ayak üzerine düştüm bu haftaAy sonu cezasını bu hafta alıyordun canım bugünkü sonuçla. O yüzden bu cezadan muaf oldun. Haftaya olsa geçerli olacakti. Bu hafta kilo vermiş olman çok iyi oldu
Pazartesi veya Salı günü olması benim için çok farketmiyor;ama tercih etmem gerekirse Salı günü tartı paylaşımını tercih ederim.Bu arada tartıları bundan sonra salı günü atalım diyenler bu mesaja muhteşem atsin o şekilde kimler istiyor anlayalim
Yok her zamanki gibi pazartesi olsun diyenler sadece like atsın
Seçtiğimiz egzersiz programının sonuç ekran görüntüsü nasıl olacak? Bitirince youtube'daki videonun sonunda mı ekran görüntüsü alacağız?Ben
labellevie
baltasar ay sonunda beklenen eksiye düşemedigimiz için cezaya kaldık.
Labelcim aslında senin geçen haftadan verilmişti bu ceza. Bu haftaya sarktı.
5 gün 10.000 adım, adım sayara mazereti olanlar için 45 dk kanıtlı egzersiz. 45 dk egzersiz de istediğimiz kanıt akıllı saat fotoğrafı, varsa spor aletinin süre göstergesinin fotoğrafı, ya da kendi seçtiğimiz bir egzersiz programının sonuç ekran görüntüsü.
Adım sayar görüntüsü gelecekse 10.000 olmalı. 45 dk lik adım sayar görüntüsünü kabul etmiyoruz.
Bu hafta bu cezayı eksiksiz tamamlarsak haftaya vereceğimiz tartı da kilo vermememiz imkansız arkadaslar. Egzersiz yaptıkça o emeğe kiyamayip diyetimize de hakim olursak eğer haftaya yıldızlar bizden çıkabilir
Evet canım egzersiz seçeneğini seçip dk yi baslatiyorsun. 45 olunca kapatıp fotoğrafını çekebilirsin. Bende öyle yapicam. Ama şu an senin böyle bir cezan yokSeçtiğimiz egzersiz programının sonuç ekran görüntüsü nasıl olacak? Bitirince youtube'daki videonun sonunda mı ekran görüntüsü alacağız?
Xiaomi'nin Mi Band 6'sını kullanıyorum. Egzersiz seçeneği var, oradan mesela egzersiz->egzersiz türü seçip 45 dak. yapıp ekran görüntüsü paylaşınca kabul ediliyor, değil mi? Yakılan kalori bilgisi de oluyor egzersiz bitiminde. Hatta grafikli ekran da var, kalp atış hızını gösteren. Chocolita
Emin olmak için kafamdaki soruları sorayım istedim.