- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.735
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun hayırdır canım neyin vardı? Şimdi iyisindir inşallah. Dinlen tabi istediğin zaman dönersinChocolita Fit mutlu anne kızlar ben cuma günü acil olarak kadın hastalıklarından operasyon oldum. Hala daha hastanedeyim. Kendimi fiziksel ve psikolojik olarak toparlayabilmek adına birkaç hafta izne ayrılmak istiyorum
Çok teşekkürlerÇok geçmiş olsun hayırdır canım neyin vardı? Şimdi iyisindir inşallah. Dinlen tabi istediğin zaman dönersin
Acil şifalar dilerim.Chocolita Fit mutlu anne kızlar ben cuma günü acil olarak kadın hastalıklarından operasyon oldum. Hala daha hastanedeyim. Kendimi fiziksel ve psikolojik olarak toparlayabilmek adına birkaç hafta izne ayrılmak istiyorum
Çok geçmiş olsun MelegimkorusunChocolita Fit mutlu anne kızlar ben cuma günü acil olarak kadın hastalıklarından operasyon oldum. Hala daha hastanedeyim. Kendimi fiziksel ve psikolojik olarak toparlayabilmek adına birkaç hafta izne ayrılmak istiyorum
Tamam canım olur. Menü kontrollerini bu gece yapıcamİyi akşamlar kizlar
Bugün misafir vardı annemde ne yedim ne yaptım tam bilmiyorum koşturmacayla geçti hep.
Öğlen simit ve çay
Aralarda çay
Akşam
Fırın patates,tavuk kanat incik
Pilav
Havuç turp salatası
Sonra çay icicem az sonra
Su 1 lt ancak
Adım az oldu ev işi yaptım hep
Chocolita chocum yarın evime gecicem salı tartı atsam olur mu?
Yarın eve gidene kadar akşam olur tartım yanımda değil.
İyi akşamlar canım. Yarınki sonucunu sabırsızlıkla bekliyorumİyi akşamlar
Gectigimiz haftayı da tek öğün yiyerek geçirdim.
Ancak yarın bitiriyorum misafirlerim geliyor. Bu arada kolajen kullanmaya başladım acayip iştahımı açtı. Zor dayandim
İyi akşamlar kizlar
Bugün misafir vardı annemde ne yedim ne yaptım tam bilmiyorum koşturmacayla geçti hep.
Öğlen simit ve çay
Aralarda çay
Akşam
Fırın patates,tavuk kanat incik
Pilav
Havuç turp salatası
Sonra çay icicem az sonra
Su 1 lt ancak
Adım az oldu ev işi yaptım hep
Chocolita chocum yarın evime gecicem salı tartı atsam olur mu?
Yarın eve gidene kadar akşam olur tartım yanımda değil.
Aynen sende mecbur sali atcan haksızlık olmasınAhahaha
Yarin arti gelirsem ben de sali tartilirim rakibecim thanks