- 15 Eylül 2023
- 352
- 437
yaaa benim diyetisyen bi kaşık mayonez yiyebilirsin ama ketcap yeme demişti bilmiyorum neden onun yalancısıyım ben tabi bi kaşıktan fazla olabilir gün içinde tükettiğimKarsi takimda oldugun icin yiyebiliyomuşsun mayonez nxjxjxj
Kuzum sen boyle ekmekler mayonezler yerken tabii ki kilo veremenyaaa benim diyetisyen bi kaşık mayonez yiyebilirsin ama ketcap yeme demişti bilmiyorum neden onun yalancısıyım ben tabi bi kaşıktan fazla olabilir gün içinde tükettiğimsanırım sorun gerçekten orada yatıyor olabilir kızlar teşekkürler
çok teşekkürler bakıcam access umarım bu da rakip olduğumuz için mayonez önerin gibi bir şey çıkmazBu urun tum hasere ve fare icin kopuk degil farkli bisey
Yok rica ederim.çok teşekkürler bakıcam access umarım bu da rakip olduğumuz için mayonez önerin gibi bir şey çıkmaz
Yapıyoruz yapıyoruz evde normal yürümeyi unuttum hareket olsun diye göbek atarak yuruyom artıkBizim takim sporlar yapılıyor dimi
İşte o grup birincilerine bağlı yada kura cekicez yine onu bende bilmiyomBen hangi takımın yedeğiyim ona göre çalışayım
Koca dotunu kaldiramamistir inşallah bişey yemez bu pis boğazTenceresiz kaldim anne minik nerde yahuuuuuuu
Ay çok heyecanlı o zamanİşte o grup birincilerine bağlı yada kura cekicez yine onu bende bilmiyom
Yok rica ederim.ye gitsin ya ölümlü dünya bxbxbxh
Bence makul.Tartı fotoları pazartesiden pazartesiye mi yapalım yine?
Ay arte kızlar kısır fotosu gördü oraya toplandılar yardım ettBence makul.
Zayıflamakta gözü yok bunların. Boşver onları, kalan sağlar bizimdir. Biz zayıflayıp fitlesip dalga geçeriz onlarla.Ay arte kızlar kısır fotosu gördü oraya toplandılar yardım ettsalatalık attım üzgün koydular artee
ben mayonez yediğim için kısır fotosu dikkatimi çekmedi bileZayıflamakta gözü yok bunların. Boşver onları, kalan sağlar bizimdir. Biz zayıflayıp fitlesip dalga geçeriz onlarla.
Kalkıp birden her şeyi kesiyorlar, o yok bu yok diye.Oysa kısır da yiyebilirler aşırıya kaçmadan.
Her öğünde tam doymadan bıraksalar ve düzenli spor yapsalar bir kısır tabağına fotosuna yapışıp kalmayacaklar.