Patates salatası var şuan netAkşama ne hazırlayacaksınız
Mayonez falan yersen tabii zayiflayamazsin kiziiaaam dur bakiim sen hangi takimdaydinekmek arası ama tam tahıl ekmek 1 büyük dilim sadece o kadarcık onu sandvic gibi yapıp gümlettimbirazcık da mayonez tabiki marul da vardı:):)
Valla yapıp kolay geçti diyen çoktu grupta ben yapmadım da
Bana da kolay geldi sweet diğer detokslar kadar ağır değilValla yapıp kolay geçti diyen çoktu grupta ben yapmadım da
evet köpük şeklinde gördüğümüz yerlere sıktık ama evdeki duvara gelen parkelerde ve duvarlarda yer yer boşluklar var ev 100 küsür senelikbirinci dünya savaşı görmüş yani maşallah. alman ev arkadaşım yaptı gerekenleri ama geçen tezgahın üstünde görünce bence kayış koptu
Diğer detoksları da atalım kolay benceGüzelmiş bu. Detokslar genelde kolay olmaz ama güzel yapılabilir. Ben çorbayı da eklerim gibi
Mis misPatates salatası var şuan net
Başka da bişey yok ben o u yerim de evdekiler sıkıntı
Bana uyarTartı fotoları pazartesiden pazartesiye mi yapalım yine?
Ay hiç bilmiyorum bende onu düşünüyorum simdi. Çorba salata ve bir hafif çeşit lazım banaAkşama ne hazırlayacaksınız
Bu urun tum hasere ve fare icin kopuk degil farkli biseyNouveau type de mastic d'étanchéité étanche
Les parasites et les souris cafards ne peuvent plus entrer dans votre maison! Sceller rapidement toutes sortes de trous et d'espaces : TROU DE RAT, FISSURES, TROU DE TUYAU, TROU DE MUR, etc. CARACTÉRISTIQUES RÉPARATION PARFAITE: L'argile d'étanchéité de réparation étanche peut être la solution...www.citronsel.fr
HarikaBen köfte yaptım bulgur pilavı ve salata yaninada
Gene noldy be cbbxbxbx
Evet 2 ana öğün. 1 de ara öğün yazmıştı diyetisyenKizlar ben 11-7 aralikli oruc yapicam. Onda sadece 2 ogun mu yeniyodu bilen var mi?
Bizim grutaa. Nerden çıktı mayonez hakkatennMayonez falan yersen tabii zayiflayamazsin kiziiaaam dur bakiim sen hangi takimdaydin
Karsi takimda oldugun icin yiyebiliyomuşsun mayonez nxjxjxjekmek arası ama tam tahıl ekmek 1 büyük dilim sadece o kadarcık onu sandvic gibi yapıp gümlettimbirazcık da mayonez tabiki marul da vardı:):)
Harikabenim hala bi fikrim yok ama balık mı yapsam salatayla iyi olur gibi he
Sakin profil mesajlarına bakmaGene noldy be cbbxbxbx
Tanımıyordum bi baktım o tabağı görmez olaydım ahhh
Bakmayinnn diyorum bakmayınTanımıyordum bi baktım o tabağı görmez olaydım ahhh