Çok geçmiş olsun canım Rabbim beterinden korusunOglannin sınıfını ısınma hareketi yapmadan şınav çektirmiş öğretmen bizim oğlan da kolundan ses gelip düşmüs eve geldi ağlayarak acillerdeydim şükür kırık çatlak vs yokmenüyü bozma yok devam
Dünden kalan bamya öğlen yemeğim oldu
Amin chocom şok oldum kapıyı açıp oglanj görünce okulu da uzak ben kargo geldi sandımÇok geçmiş olsun canım Rabbim beterinden korusun
Diyetisyen salataya bile nar ekşisi koymayın demişti stopKiz nar eksisi de koysam birazcik
Bakmayın onlara gebertirim siziValla gördüm çıktım hemen yapıp yememek için zor tutuyorum kendimi
Ay geçmiş olsun minikOglannin sınıfını ısınma hareketi yapmadan şınav çektirmiş öğretmen bizim oğlan da kolundan ses gelip düşmüs eve geldi ağlayarak acillerdeydim şükür kırık çatlak vs yokmenüyü bozma yok devam
bamya iyi de turşu ve sucuk olmasa mıymış aceba:/Sabah 2 dilim ekmek ile sucuklu yumurta domates peynir çayşimdi de bamya yoğurt turşu koydum onume baslamadan kk ya geldim :)
Yaa geçen ki dediğin arkadaşın mı başınız sağ olsunGiremedim bir türlü sabah arkadasin babasinjn vefat haberini aldıkoğlanla uğraştım geldim birazdan tam liste yazarın
Dün egzersiz yapmamıştım ama bugün 40 dk tempolu yürüyüş yaptım
Bakıp yemiyorumBakmayın onlara gebertirim sizisize güvenip aç kaldım
Turşuyla kim kilo almis ki yabamya iyi de turşu ve sucuk olmasa mıymış aceba:/
Boşverhangisi doğru şimdi burada ben hiç bir şey anlamadım.
gerçi ben mayonezimle yarattığım skandaldan sonra ne kadar ciddiye alınırım bilmiyorumbamya iyi de turşu ve sucuk olmasa mıymış aceba:/
Geçmiş olsun.Oglannin sınıfını ısınma hareketi yapmadan şınav çektirmiş öğretmen bizim oğlan da kolundan ses gelip düşmüs eve geldi ağlayarak acillerdeydim şükür kırık çatlak vs yokmenüyü bozma yok devam
Evet 12. Gün vefat etti babasıYaa geçen ki dediğin arkadaşın mı başınız sağ olsun
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? bence bunu da yanlış biliyor olmayayım yaaaTurşuyla kim kilo almis ki yaneyse yemedim daha
Tuzlu ya su tutar. Susarsın suyu çok içersinTurşuyla kim kilo almis ki yaneyse yemedim daha
Doğrubu ne perhiz bu ne lahana turşusu? bence bunu da yanlış biliyor olmayayım yaaa
başınız sağolsunEvet 12. Gün vefat etti babası
Eşimin iş yeri servisinj şoförüydu
Zaten ambulansa konulurken kalbi durmuş ümit yoktu ama insan işte bir acaba diye umitleniyoraradım arkadaşım açmadı yarın nasipse gideceğim yanına
Kim getirmis ki eveAmin chocom şok oldum kapıyı açıp oglanj görünce okulu da uzak ben kargo geldi sandım
Şükür bişey yokmuş randevu da yoktu iyi oldu acil doktoru da ilgiliydi şükür
Tuzlu ya, su toplar diye diyorlar.Turşuyla kim kilo almis ki yaneyse yemedim daha