- 2 Ağustos 2013
- 33.916
- 100.390
Kolejeni aç karnına içersen baya tok tutuyormuşSabah 8.30 da klasik diyet kahvaltısı yaptım şimdi kahve içiyorum kolejenli aclik sıfır sabah içtiğim suyun etkisi galiba canım hic bisey istemiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolejeni aç karnına içersen baya tok tutuyormuşSabah 8.30 da klasik diyet kahvaltısı yaptım şimdi kahve içiyorum kolejenli aclik sıfır sabah içtiğim suyun etkisi galiba canım hic bisey istemiyor
Bence o tabaktan sonra elendi ahshs sıra bana geldi ehehehBakmayinnn diyorum bakmayın
Sweett konuyla alakasız ama sanırım yaşıt bebelerimiz var doğru mu hatırlıyorum seniKolejeni aç karnına içersen baya tok tutuyormuş
Şekersiz kahve orucu bozmazay süüper ben zaten bu ara saatlerde yemek yiyorum ki sadece sabahki kahvemi saymazsak
Bizde değilMayonez falan yersen tabii zayiflayamazsin kiziiaaam dur bakiim sen hangi takimdaydin
çok teşekkürler. apartman yönetimi anlaştığı firmadaki insanların yarısında korona çıktığını ve o yüzden bir randevu veremediklerini söyledi. bi kaç aydır yaşıyoruz bu sorunu almanlar dediğim gibi çok alışmışlar bu duruma anlatınca ay ne şirin biraz yem ver besle aç kalmasın falan diyorlar arkadaşlarım. diyorum gece kulak kemirmiyor mu bu fareler? evet beslemezsen kulağını kemirirler diye dalge geçiyorlar benle . sormayın ya durum vahim yani kimsenin ciddiye aldığı yok.İnsan kendi evinden tiksinmesin vallahi çok zor. Kolaylıklar diliyorum inşallah çözülür
Ac karnına içiyordum okul açılmadan önce aslında sabah evden çıkma kaosunda fırsat olmuyor o yönden bana bi etkisi olmadı ya 1 aydır içiyorum paso yedimKolejeni aç karnına içersen baya tok tutuyormuş
2022 haziran anneleri mi ben hatırlayamadım ama nickin tanıdık gibi deSweett konuyla alakasız ama sanırım yaşıt bebelerimiz var doğru mu hatırlıyorum seni
oruç neyi bozar muhabbeti geldi aklıma pardon o yüzden güldümŞekersiz kahve orucu bozmaz
Amaaaa alacaktım bende sırf ona kanıpAc karnına içiyordum okul açılmadan önce aslında sabah evden çıkma kaosunda fırsat olmuyor o yönden bana bi etkisi olmadı ya 1 aydır içiyorum paso yedim
2022 Nisan annelerindeydim ama Martta bayağı bi erken doğum yaptım görüyordum sanırım Merve’nin topiğinden aklımda kaldın2022 haziran anneleri mi ben hatırlayamadım ama nickin tanıdık gibi de
Niye ayol@ossllem sakın bu kadını topige almayın
Daha beş dakka önce alalım gelsin demiştik
Sakın alma oslem hainNiye ayol
O moda girmeden hic bisry tok tutmuyor belki bundan sonra tok tutarAmaaaa alacaktım bende sırf ona kanıp
Bakmayın dedikce bak diyosun aslındaBakmayinnn diyorum bakmayın
Heee olabilir ben doğumdan sonra hafıza kaybı yaşıyorum da2022 Nisan annelerindeydim ama Martta bayağı bi erken doğum yaptım görüyordum sanırım Merve’nin topiğinden aklımda kaldın
access yaaa aşkolsunMayonez falan yersen tabii zayiflayamazsin kiziiaaam dur bakiim sen hangi takimdaydin
Herkes gitti baktı ekrana parmak baniyolarBakmayın dedikce bak diyosun aslında
süpermiş o zaman o detoks sağlıklı da gözkğyor baya iyi haftaya bununla başlayabilirim teşekkürler cemoos menü içinBana da kolay geldi sweet diğer detokslar kadar ağır değil
Hepsini sweetden aldımsüpermiş o zaman o detoks sağlıklı da gözkğyor baya iyi haftaya bununla başlayabilirim teşekkürler cemoos menü için