- 15 Şubat 2013
- 24.273
- 90.851
TAvuk donere ekmek banan Kemal Sunal' a dondum yeminleZayıflamakta gözü yok bunların. Boşver onları, kalan sağlar bizimdir. Biz zayıflayıp fitlesip dalga geçeriz onlarla.
Kalkıp birden her şeyi kesiyorlar, o yok bu yok diye.Oysa kısır da yiyebilirler aşırıya kaçmadan.
Her öğünde tam doymadan bıraksalar ve düzenli spor yapsalar bir kısır tabağına fotosuna yapışıp kalmayacaklar.
Hemen kalp atışlarımız değişti bu ne yaa. Bulgur yenir aslında ama o yağ olmayacak içinde. Sebzeyi fazla koyup salata gibi de olurZayıflamakta gözü yok bunların. Boşver onları, kalan sağlar bizimdir. Biz zayıflayıp fitlesip dalga geçeriz onlarla.
Kalkıp birden her şeyi kesiyorlar, o yok bu yok diye.Oysa kısır da yiyebilirler aşırıya kaçmadan.
Her öğünde tam doymadan bıraksalar ve düzenli spor yapsalar bir kısır tabağına fotosuna yapışıp kalmayacaklar.
Ondan sonra benim yasima gelin de görün kidin kidinin dismini vxvxvxbama kısır da iyi bi diyet yemeği değil mi ya o konuda da mı yanlışımhayatım bir yalanmış..
Zeytinyagi?Hemen kalp atışlarımız değişti bu ne yaa. Bulgur yenir aslında ama o yağ olmayacak içinde. Sebzeyi fazla koyup salata gibi de olur
Sen en uç noktalardaki şeyleri ye sonra gel burada zayıflamıyorum diye ağla olur mu?ben mayonez yemicem b
ben mayonez yediğim için kısır fotosu dikkatimi çekmedi bile
Olur niye olmasın? Az yiyeceksiniz az. Dediğim şey bu. Kalkıp tepeleme bir tabak yemezseniz bir şeycik olmaz.Hemen kalp atışlarımız değişti bu ne yaa. Bulgur yenir aslında ama o yağ olmayacak içinde. Sebzeyi fazla koyup salata gibi de olur
Kiz nar eksisi de koysam birazcikOlur niye olmasın? Az yiyeceksiniz az. Dediğim şey bu. Kalkıp tepeleme bir tabak yemezseniz bir şeycik olmaz.
mayonez yanlışmış tamam ne bileyim benSen en uç noktalardaki şeyleri ye sonra gel burada zayıflamıyorum diye ağla olur mu?
Koy canım koy. Yanında kola değil ayran iç. Turşu yiyebilirsin. Kısırı da abartma, nefessiz kalacak kadar yeme.Kiz nar eksisi de koysam birazcik
Evine kamera koysak bilir ve uyarırdık. Diyetisyen ketcap yiyebilirsin demiştir, mayonez güzel kilo yapar çünkü.mayonez yanlışmış tamam ne bileyim bendeseydiniz takım arkadaşınıza baştan
Sonunda ne yedin ne yaptın söyle hemenBen geldim
hangisi doğru şimdi burada ben hiç bir şey anlamadım.Koy canım koy. Yanında kola değil ayran iç. Turşu yiyebilirsin. Kısırı da abartma, nefessiz kalacak kadar yeme.
Yemek yerken uzun uzun çiğneyin bu arada. Hem tadına daha iyi varırsınız hem de daha az yemenizi sağlar.
bence konulabilir ben artık bildiklerime hiç güvenmiyorum çünküEvine kamera koysak bilir ve uyarırdık. Diyetisyen ketcap yiyebilirsin demiştir, mayonez güzel kilo yapar çünkü.
Yaa geçmiş olsun minik iyi bişey olmamışOglannin sınıfını ısınma hareketi yapmadan şınav çektirmiş öğretmen bizim oğlan da kolundan ses gelip düşmüs eve geldi ağlayarak acillerdeydim şükür kırık çatlak vs yokmenüyü bozma yok devam
Dünden kalan bamya öğlen yemeğim oldu
Sabah 2 dilim ekmek ile sucuklu yumurta domates peynir çaySonunda ne yedin ne yaptın söyle hemen
Ya beden eğitimi öğretmenin bunu düşünmesi lazımYaa geçmiş olsun minik iyi bişey olmamış
Giremedim bir türlü sabah arkadasin babasinjn vefat haberini aldıkTenceresiz kaldim anne minik nerde yahuuuuuuu
Valla gördüm çıktım hemen yapıp yememek için zor tutuyorum kendimiAy arte kızlar kısır fotosu gördü oraya toplandılar yardım ettsalatalık attım üzgün koydular artee