- 15 Eylül 2023
- 352
- 437
cemoos teşekkürler açıklaman için ben de 37 yaşındayım en azından şuanda yaşıtlarımla birlikte olduğumu biliyorum en azından biraz daha eşit gibiyiz. menülerinizi artık teker teker çalarım benHepimiz yaslarimizi biliyoruz önceki topicte de konuşulmuştu.
En kucugumuz 30 yaşında 32,33,34 yaşlarındaydoz.
Yaşa bağlı değil bence metabolizmana göre degisiyor kilo alımı verimi
Annem 50 yaşında aksama kadar yürüyor zor kilo veriyor.
Benim attığım diyet listeleri hep yeni son 6 ay içinde alınmış ama vücut analizine göre verilmiş listeler.
En iyisi siz diyetisle de görüşün.
Ben verdiğim 4 kiloyu diyetisyenle verdim şuan diyetisyensiz kendimi deniyorum.
Normalde 100 gram veremem.
Yeşilçay,türk kahvesi,kayısı cayi ve bol bol su işe yarıyor bence ama mesela choya yaramaz kilo veremez
hahaha onu diyorum zaten yazıcına bağlantı sorunun yok mu seninYazici printer ayni sey la bxbcjxj ne demek istiyosun kendimden şuphe ettirme beni zaten mgbayt sinirli jxhxh
Güzelmiş bu. Detokslar genelde kolay olmaz ama güzel yapılabilir. Ben çorbayı da eklerim gibi
Bende eklerim chocum doymam bunlaGüzelmiş bu. Detokslar genelde kolay olmaz ama güzel yapılabilir. Ben çorbayı da eklerim gibi
Sen bilirsin pazartesi başladık pazartesi olabilir.Tartı fotoları pazartesiden pazartesiye mi yapalım yine?
Süpürgem girmek isterse tabi ki canim. Evet tutuyorum bir de osslem de vardı. Biri daha vardı sanki amaChocum deneme süresinde brokoli arkadaş var ya bizim gruplar bakalım nasıl gidecek duruma göre süpürgeyle eslesebilir diye aklıma geldi ikisini de aklında tutChocolita
Evet brokilo için yazmışım bunuBu hafta aktif olursan bir kişi daha gelirse o arada listeye alalimçünkü sayıların eşit olması gerekiyor ya, daha bugün açtık zaten
Evet osslem var süpürge de olur beni zorlayın demiştiSüpürgem girmek isterse tabi ki canim. Evet tutuyorum bir de osslem de vardı. Biri daha vardı sanki ama
Katilmak isteyen 1 hafta aktif olup kurallara dahil olabilecek mi bunu bir göstersin canım. Gerçekten isteyenler listede bulunsunEvet osslem var süpürge de olur beni zorlayın demişti
Birde çok çok yeni arkadaslardan önce yamacimizda dolu zaten onlara bakalım
ay gözümden yazı kaçmış mı diye bakarken yazdığım şeyi şimdi gördümYazici printer ayni sey la bxbcjxj ne demek istiyosun kendimden şuphe ettirme beni zaten mgbayt sinirli jxhxh
ay bu detoks menüsü müydüüü ben kendi menünü paylaştın sandım diyorum detoks menüsü nerede
11 7 ne demekKizlar ben 11-7 aralikli oruc yapicam. Onda sadece 2 ogun mu yeniyodu bilen var mi?