Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

cemoos teşekkürler açıklaman için ben de 37 yaşındayım en azından şuanda yaşıtlarımla birlikte olduğumu biliyorum en azından biraz daha eşit gibiyiz. menülerinizi artık teker teker çalarım ben şaka bi yana sanırım gerçekten diyetisyene başlicam ben de olmayacak yoksa galiba

Chocum deneme süresinde brokoli arkadaş var ya bizim gruplar bakalım nasıl gidecek duruma göre süpürgeyle eslesebilir diye aklıma geldi ikisini de aklında tut Chocolita
Süpürgem girmek isterse tabi ki canim. Evet tutuyorum bir de osslem de vardı. Biri daha vardı sanki ama

Evet osslem var süpürge de olur beni zorlayın demişti
Birde çok çok yeni arkadaslardan önce yamacimizda dolu zaten onlara bakalım
Katilmak isteyen 1 hafta aktif olup kurallara dahil olabilecek mi bunu bir göstersin canım. Gerçekten isteyenler listede bulunsun

Son düzenleme:
Şu detoks menüsü bı bakın bakalım zor değilse bende yaparım
Eki Görüntüle 3303735
ay bu detoks menüsü müydüüü ben kendi menünü paylaştın sandım diyorum detoks menüsü nerede teşekkürler cemos bu baya iyi gözüküyor detokssa ben de hiç bir şey yenmicek sanıyordum huh rahatşadım biraz

ben dün balık aldığım için balık yicem bir kaç gün

sabah ara öğün: 1 kupa filtre kahve
kahvaltı: 200 gr limonlu somon (ekmezsiz)
öğlen ekmek arası somon marul
2 ara öğün elma yicem
akşam da öğlenin aynısını yicem

benim bugünlük menüm bunlar kızlar belki balık yiyince vuct şaşırır biraz. detoksu bu hafta da veremezsem haftaya kesin uygulayacağım. şimdi yemeğim var bir kaç günlük onları yiyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…