- 15 Şubat 2013
- 24.273
- 90.851
7/24 somon mu yiycen bi kac gün? Kiz tabi kilo veremezsin boyleben dün balık aldığım için balık yicem bir kaç gün
sabah ara öğün: 1 kupa filtre kahve
kahvaltı: 200 gr limonlu somon (ekmezsiz)
öğlen ekmek arası somon marul
2 ara öğün elma yicem
akşam da öğlenin aynısını yicem
benim bugünlük menüm bunlar kızlarbelki balık yiyince vuct şaşırır biraz. detoksu bu hafta da veremezsem haftaya kesin uygulayacağım. şimdi yemeğim var bir kaç günlük onları yiyeyim
Aralikli oruc yapcaz yani sabah 11 den aksam 7 ye kadar yiyip kalan saatlerde hic bisey yemiyosun. Ben bununla senelrr once kalici zayiflamistim.11 7 ne demekhiç bilmiyorum böyle şeyleri ya iyiki gelmişim siteye valla. ben de başlayabilirim senle access:):)
Hangisini soruyosun metobolizma yaşımımı Hissettigim yaşımı biyolojik yaşamımıhayır menüleri örnek alıyoruz ya birbirimizin yanlış kişiyi örnek almayalım. metabolizma etkileniyor yaşa göre hepiniz gençsiniz galba o yüzden mi saçma geldi söyeldiğim anlamadım ki: Dbenim yaşıma gelince anlarsınız ne diyim o zaman sustum
Acilarin kadini yaşini bxbxjxjHangisini soruyosun metobolizma yaşımımı Hissettigim yaşımı biyolojik yaşamımı
balığı fırında yaptım bu arada sıfır yağla zaten yağlı balık diye. umuyorum ki yarına 100 gram daha almış olmamben dün balık aldığım için balık yicem bir kaç gün
2 ara öğün elma yicem
benim bugünlük menüm bunlar kızlarbelki balık yiyince vuct şaşırır biraz. detoksu bu hafta da veremezsem haftaya kesin uygulayacağım. şimdi yemeğim var bir kaç günlük onları yiyeyim
Burdayım elimde bir fincan çayımlaChocum deneme süresinde brokoli arkadaş var ya bizim gruplar bakalım nasıl gidecek duruma göre süpürgeyle eslesebilir diye aklıma geldi ikisini de aklında tutChocolita
EKmek arasi derken?balığı fırında yaptım bu arada sıfır yağla zaten yağlı balık diye. umuyorum ki yarına 100 gram daha almış olmam
Nerde ekmek arası demiş kızEKmek arasi derken?
Hii vallaha demiş ekmek arası somon marul demişEKmek arasi derken?
Nerde ekmek arası demiş kız
ben dün balık aldığım için balık yicem bir kaç gün
2 ara öğün elma yicem
hahaha yaaaa access sorma bende sorun büyük. bizim ev 5 katlı 100 yıllık bir bina. 3 tane böyle aynı bina var ve bizde bir fare sorunsalıdır gidiyor. ev eski olduğu için çözüm bulamıyoruz artık. ben tabi mutfağa giremiyorum hep aparatip fırında toplu yemek yapıp anca bir kaç gün aynı şeyi yiyorum çünkü fırını her kullanmadan önce de iyice temizliyorum zahmetli. fare minnacık delikten her yere girebiliyor. türkiyede hiç alışık değiliz de almanlar alışmış fareye firmalar bile bi fare için mi eve gelcez diye dalga geçip kapatıyor yüzüme. bilmiyorum nolcak bu işin sonu....7/24 somon mu yiycen bi kac gün? Kiz tabi kilo veremezsin boyle
İnsan kendi evinden tiksinmesin vallahi çok zor. Kolaylıklar diliyorum inşallah çözülürhahaha yaaaa access sorma bende sorun büyük. bizim ev 5 katlı 100 yıllık bir bina. 3 tane böyle aynı bina var ve bizde bir fare sorunsalıdır gidiyor. ev eski olduğu için çözüm bulamıyoruz artık. ben tabi mutfağa giremiyorum hep aparatip fırında toplu yemek yapıp anca bir kaç gün aynı şeyi yiyorum çünkü fırını her kullanmadan önce de iyice temizliyorum zahmetli. fare minnacık delikten her yere girebiliyor. türkiyede hiç alışık değiliz de almanlar alışmış fareye firmalar bile bi fare için mi eve gelcez diye dalga geçip kapatıyor yüzüme. bilmiyorum nolcak bu işin sonu....
Ay delik kapaticilar var en azindan eve girisini engellersin dur bulamhahaha yaaaa access sorma bende sorun büyük. bizim ev 5 katlı 100 yıllık bir bina. 3 tane böyle aynı bina var ve bizde bir fare sorunsalıdır gidiyor. ev eski olduğu için çözüm bulamıyoruz artık. ben tabi mutfağa giremiyorum hep aparatip fırında toplu yemek yapıp anca bir kaç gün aynı şeyi yiyorum çünkü fırını her kullanmadan önce de iyice temizliyorum zahmetli. fare minnacık delikten her yere girebiliyor. türkiyede hiç alışık değiliz de almanlar alışmış fareye firmalar bile bi fare için mi eve gelcez diye dalga geçip kapatıyor yüzüme. bilmiyorum nolcak bu işin sonu....
ay süüper ben zaten bu ara saatlerde yemek yiyorum ki sadece sabahki kahvemi saymazsakAralikli oruc yapcaz yani sabah 11 den aksam 7 ye kadar yiyip kalan saatlerde hic bisey yemiyosun. Ben bununla senelrr once kalici zayiflamistim.
ekmek arası ama tam tahıl ekmek 1 büyük dilim sadece o kadarcık onu sandvic gibi yapıp gümlettimEKmek arasi derken?
evet köpük şeklinde gördüğümüz yerlere sıktık ama evdeki duvara gelen parkelerde ve duvarlarda yer yer boşluklar var ev 100 küsür senelikAy delik kapaticilar var en azindan eve girisini engellersin dur bulam
Ben köfte yaptım bulgur pilavı ve salata yaninadaAkşama ne hazırlayacaksınız