Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

7/24 somon mu yiycen bi kac gün? Kiz tabi kilo veremezsin boyle

Hangisini soruyosun metobolizma yaşımımı Hissettigim yaşımı biyolojik yaşamımı

balığı fırında yaptım bu arada sıfır yağla zaten yağlı balık diye. umuyorum ki yarına 100 gram daha almış olmam

Nerde ekmek arası demiş kız

7/24 somon mu yiycen bi kac gün? Kiz tabi kilo veremezsin boyle
hahaha yaaaa access sorma bende sorun büyük. bizim ev 5 katlı 100 yıllık bir bina. 3 tane böyle aynı bina var ve bizde bir fare sorunsalıdır gidiyor. ev eski olduğu için çözüm bulamıyoruz artık. ben tabi mutfağa giremiyorum hep aparatip fırında toplu yemek yapıp anca bir kaç gün aynı şeyi yiyorum çünkü fırını her kullanmadan önce de iyice temizliyorum zahmetli. fare minnacık delikten her yere girebiliyor. türkiyede hiç alışık değiliz de almanlar alışmış fareye firmalar bile bi fare için mi eve gelcez diye dalga geçip kapatıyor yüzüme. bilmiyorum nolcak bu işin sonu....

İnsan kendi evinden tiksinmesin vallahi çok zor. Kolaylıklar diliyorum inşallah çözülür

Ay delik kapaticilar var en azindan eve girisini engellersin dur bulam

Ay delik kapaticilar var en azindan eve girisini engellersin dur bulam
evet köpük şeklinde gördüğümüz yerlere sıktık ama evdeki duvara gelen parkelerde ve duvarlarda yer yer boşluklar var ev 100 küsür senelik birinci dünya savaşı görmüş yani maşallah. alman ev arkadaşım yaptı gerekenleri ama geçen tezgahın üstünde görünce bence kayış koptu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…