Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Bi kere aksam 6.30 da tükani kapa bilemedin 7 en gec yemek olayini bitir. Su sekersiz cay kahve haric hic bisey icme o saatten sonra

Evde wifi var mı? Varsa telefonundan yazdırmak istediğin belgeye gidip seçeneklere bak bakalım "yazdır" var mi? Varsa yazdır, canon çıkacaktır wifi ile çalışıyorsa. Onu seçip gönder yazıcıya.

Çıkmazsa bilgisayarı aç, bilgisayarda bluetoothu aç. Telefonundaki belgeyi bluetooth ile bilgisayara gönder ve yazdır.

Bende öyle deyince bi 50 in var sandım gençsin ya
Detoks icicegi mi?
İçecek ya da yiyecek 3 gün sadece onunla detoks yapacak

Bende öyle deyince bi 50 in var sandım gençsin ya

İçecek ya da yiyecek 3 gün sadece onunla detoks yapacak

bilmiyorum diyetisyene başlicam artık ben de galba 10 sene önceki menüler işe yaramıyor. 20lerimin başında gitmiştim diyetisyene o listeleri uyguluyorum gene hiç fayda etmiyor. detoks bakayım ama içecek detoksu yapayım o zaman bi

Canon cikmadi belgeye yazdir diyince. Serefsiz kamufle olmus. Bilgisayari acamiyorum laptopa bagli cunku normalde. Onu da gocam almis goturmus. Gene aksama kaldim

iyi de bi haftada 5 kilo veririm ama 7 kilo geri alırım sonrasında ben öyle diytelerden çok korkuyom yaaa. ya da kalıcı mı veriliyor?
Şaşırtmaksa ancak detoksla bu sekilde şaşırır demek istedim. 3 günden fazla sürmese iyi olur. Evet verirsin ama sonrasında beslenmene dikkat edersen geri almazsın

Canon cikmadi belgeye yazdir diyince. Serefsiz kamufle olmus. Bilgisayari acamiyorum laptopa bagli cunku normalde. Onu da gocam almis goturmus. Gene aksama kaldim
Bilgisayara da tanımlasın kocana söyle. Gündüz bana lazım oluyor de. Ya büyük ihtimalle kablosuz yazıcı ama işte orada olsaydım hallederdik.

Hepimiz yaslarimizi biliyoruz önceki topicte de konuşulmuştu.
En kucugumuz 30 yaşında 32,33,34 yaşlarındaydoz.
Yaşa bağlı değil bence metabolizmana göre degisiyor kilo alımı verimi
Annem 50 yaşında aksama kadar yürüyor zor kilo veriyor.
Benim attığım diyet listeleri hep yeni son 6 ay içinde alınmış ama vücut analizine göre verilmiş listeler.
En iyisi siz diyetisle de görüşün.
Ben verdiğim 4 kiloyu diyetisyenle verdim şuan diyetisyensiz kendimi deniyorum.
Normalde 100 gram veremem.
Yeşilçay,türk kahvesi,kayısı cayi ve bol bol su işe yarıyor bence ama mesela choya yaramaz kilo veremez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…