Geçmiş olsun lady canım probiyotik çok iyi gelir aslındaKızlar gruba uğrayıp sohbetlere katılamıyorum hiç kusura bakmayın kış gelmeden hastalık batağına düştüm. Ayaklarımı üşüttüm sanırım bağırsak ağrısı çekiyorum karnım ağrıyor haliyle. Rahatlatacak bitki çayı öneriniz var mı?
Hepsi de birbirinden güzelCemoos
Grup isimleri
Amazon kadınları
Fırtına sürücüleri
Astro Suikastçılar
Kural Kesiciler
Süpernova
Big Bang
Yırtıcılar
Bloktaki havalı kızlar
Gücün aydınlık tarafı
Gücün karanlık tarafı
Yedi merdiven
The walkind dead
Rüya takımı
Sıcak dalga
Adalet ligi
Manyaklar
Çılgınlar
Profesyoneller
Grup şantaj
Kurtlar takımı
Seçilmişler
Gladyatörler
Yüksek voltaj
Kralın kadınları
Kitle imha silahları
Yıkım ekibi
Hava saldırısı
Regülatörler
Vahşi şeyler
Vahşi ve ortalama
Amiraller
Grup alfa
Tehlikeli kızlar
Siyah giyen kadınlar
Hoşgeldin leyal hayır yanlış yazdım okey de choyu nasıl yanlış etiketliyosun ahxhxhhxhxYanlış gruba yazmışım sanırım
İf diyeti ne ya bize de öğret seni bu topige alicam bakChocolita ben yine if diyetine devam ediyorum. Bu gün tartıldım paylaşmak istedim. 77.5 suan benim icin en iyi diyet bu sanırım deilse.aksamları muhakal birseyler yerdim gec saatte.
Basks bir grup vardı o grubuda choyu acmistiHoşgeldin leyal hayır yanlış yazdım okey de choyu nasıl yanlış etiketliyosun ahxhxhhxhx
Olsun buna da hemen gelBasks bir grup vardı o grubuda choyu acmistizaten onun resmini goruncd direk girdim.
Aralıklı oruç.ana öğün araöğün yapmakdansa yememek daha kay geldi bana bebekli oluncaİf diyeti ne ya bize de öğret seni bu topige alicam bak
Cok güzel neredeyse 10 kilo süper valla.Aralıklı oruç.ana öğün araöğün yapmakdansa yememek daha kay geldi bana bebekli olunca85 86 gibi basladım 77.5 gördüm
Gruplarda yazışması bende özledim zamani.da 25 kilo vermisligim var burda ama istikrarlı bir paylaşım yapamayacagım icin giremiyorum. Choyunun diger grubunda hersey serbestti paylasim yapmamakda ona ara ara giriyodumOlsun buna da hemen gel
Soyle ben bi verdim sonra ankaraya gittim.orda verdigimi aldim gelince yine verdim onum icin zaman kısmı karisik. Uzun surmedi diyebilirim. Aralılıklı oruc aclık kısmı ve beslenme kısmı var. Açlık kısmında cay kahve soda icebiliyosun sekersiz sutsuz.tokluk kısmında besleniyorsun. Ben h.ici cogunlukla tek ogum yedim yedim ama pesine cay ve yaninda birseylerde yedim. H.ici aclık kısmı 22 saatte oluyor 18 saatte. H.sonu ailece kahvalti yaptigimiz icin 16 saat aclik yapiyorum.genelde. bu arada beyaz ekmek pilav filan yemiyorum lakin pastada hammurgerde yedigim oluyo hafta 1 2. Boyle yatimCok güzel neredeyse 10 kilo süper valla.
Ne kadar zamanda verdin yaaa yapayım mı zor mu leyal