- 30 Ocak 2017
- 12.413
- 192.287
Ay birbirinize bir şeyler gönderiyorsunuzTam karsidan bakiyormustu bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay birbirinize bir şeyler gönderiyorsunuzTam karsidan bakiyormustu bana
Bi kere aksam 6.30 da tükani kapa bilemedin 7 en gec yemek olayini bitir. Su sekersiz cay kahve haric hic bisey icme o saatten sonra37 yaşındayım ama yani bu sefer kilo veremedim gıcık oldum diyet yaptığım halde. yürüyüş de yapıyorum çıkıyorum falan başka diyet denemem lazım benim oruç moruç heralde bonusun dediği gibi ama metabolizbayı bozmaktan ve daha fazla kilo almaktan korkuyorum sonrasında da
Evde wifi var mı? Varsa telefonundan yazdırmak istediğin belgeye gidip seçeneklere bak bakalım "yazdır" var mi? Varsa yazdır, canon çıkacaktır wifi ile çalışıyorsa. Onu seçip gönder yazıcıya.
bi önerin var mıdır deneyeyim hemenDetoks serpistir bak nasıl şaşırıyor
Bende öyle deyince bi 50 in var sandım gençsin ya37 yaşındayım ama yani bu sefer kilo veremedim gıcık oldum diyet yaptığım halde. yürüyüş de yapıyorum çıkıyorum falan başka diyet denemem lazım benim oruç moruç heralde bonusun dediği gibi ama metabolizbayı bozmaktan ve daha fazla kilo almaktan korkuyorum sonrasında da
İçecek ya da yiyecek 3 gün sadece onunla detoks yapacakDetoks icicegi mi?
Bi kere aksam 6.30 da tükani kapa bilemedin 7 en gec yemek olayini bitir. Su sekersiz cay kahve haric hic bisey icme o saatten sonra
bunların hiç birini yapmıyorum ki şekerli çay kahve sevmem zaten abur cubur hiç yok dün yazdığım menü mantığında 2 aydır yemek yiyorum
Bende öyle deyince bi 50 in var sandım gençsin ya
İçecek ya da yiyecek 3 gün sadece onunla detoks yapacak
Bir Haftada 5 Kilo Verdiren Mucize Diyet: Lahana Çorbası Diyeti - Yemek.com inceleyebilirsin. Ben 3 gün yapmanı öneririm burada 1 haftalık diyor ama sen bilirsin. Bir de sınırsız sebzeye domatesi dahil etme derimbi önerin var mıdır deneyeyim hemen
Canon cikmadi belgeye yazdir diyince. Serefsiz kamufle olmus. Bilgisayari acamiyorum laptopa bagli cunku normalde. Onu da gocam almis goturmus. Gene aksama kaldimEvde wifi var mı? Varsa telefonundan yazdırmak istediğin belgeye gidip seçeneklere bak bakalım "yazdır" var mi? Varsa yazdır, canon çıkacaktır wifi ile çalışıyorsa. Onu seçip gönder yazıcıya.
Çıkmazsa bilgisayarı aç, bilgisayarda bluetoothu aç. Telefonundaki belgeyi bluetooth ile bilgisayara gönder ve yazdır.
bunların hiç birini yapmıyorum ki şekerli çay kahve sevmem zaten abur cubur hiç yok dün yazdığım menü mantığında 2 aydır yemek yiyorumBi kere aksam 6.30 da tükani kapa bilemedin 7 en gec yemek olayini bitir. Su sekersiz cay kahve haric hic bisey icme o saatten sonra
iyi de bi haftada 5 kilo veririm ama 7 kilo geri alırım sonrasında ben öyle diytelerden çok korkuyom yaaa. ya da kalıcı mı veriliyor?Bir Haftada 5 Kilo Verdiren Mucize Diyet: Lahana Çorbası Diyeti - Yemek.com inceleyebilirsin. Ben 3 gün yapmanı öneririm burada 1 haftalık diyor ama. Birde sınırsız sebzeye domatesi dahil etme derim
Şaşırtmaksa ancak detoksla bu sekilde şaşırır demek istedim. 3 günden fazla sürmese iyi olur. Evet verirsin ama sonrasında beslenmene dikkat edersen geri almazsıniyi de bi haftada 5 kilo veririm ama 7 kilo geri alırım sonrasında ben öyle diytelerden çok korkuyom yaaa. ya da kalıcı mı veriliyor?
ay korkutma beni access. yanlız yazıcı sorunun printer sorununa çok uyuyor şimdi farkettim hihihihBi diyetisyene ugra o zaman kuzum cunku senin olayin yqşla ilgili degil
Bilgisayara da tanımlasın kocana söyle. Gündüz bana lazım oluyor de. Ya büyük ihtimalle kablosuz yazıcı ama işte orada olsaydım hallederdik.Canon cikmadi belgeye yazdir diyince. Serefsiz kamufle olmus. Bilgisayari acamiyorum laptopa bagli cunku normalde. Onu da gocam almis goturmus. Gene aksama kaldim
ay süper tamam deneyeyim ozaman. teşekkürler inşallah olur bu seferŞaşırtmaksa ancak detoksla bu sekilde şaşırır demek istedim. 3 günden fazla sürmese iyi olur. Evet verirsin ama sonrasında beslenmene dikkat edersen geri almazsın
Zengin bir içecekle de yapabilirsin bunu. Yoğurt kürü yapan var. Çok seçenek var detoks daay süper tamam deneyeyim ozaman. teşekkürler inşallah olur bu sefer
Yazici printer ayni sey la bxbcjxj ne demek istiyosun kendimden şuphe ettirme beni zaten mgbayt sinirli jxhxhay korkutma beni access. yanlız yazıcı sorunun printer sorununa çok uyuyor şimdi farkettim hihihih