Geçmiş olsun delfi kötü olmuşTeşekkür ederimCemoos Sabahtan beri başım bir tuhaftı, ağrıyordu.
Gece geç saatte, 02:00 gibi bir kalktım ki banyoyu su basmış.Suyu temizledim, vanayı kapattım, yattım. Büyük iş çıktı, eyvahlar olsun.
Geçmiş olsun canım inşallah şimdi daha iyidir miniğinAy valla sabaha kadar ateş nöbeti vardı aşırı uykusuzum
Sabah yine 38 lerdeydi şu an iyi bakalımGeçmiş olsun canım inşallah şimdi daha iyidir miniğin
Çok teşekkür ederim.Geçmiş olsun delfi kötü olmuş
EvetBaya erken başlamış oldun
Daha iyi olmasına sevindim. Acil şifalar diliyorumSabah yine 38 lerdeydi şu an iyi bakalım
Sevindim bende iyi olmasina tekrar gecmis olsunSabah yine 38 lerdeydi şu an iyi bakalım
Üzüldüm
Tarif vermemizde bir sakınca yok
Cok gecmis olsunÇok teşekkür ederim.
Yarın bir çözüm bulmam gerekecek.
Banyoyu su basmış görüp, suyunu temizleyince uykum açıldı. Mutfağa da girdim, mutfağı toparladım.
Bugünün egzersizi erken başladı
Canim cok gecmis olsun.Ay valla sabaha kadar ateş nöbeti vardı aşırı uykusuzum
Ay saglikli tatli paylasamiyosan da bana msj olarak yollar misin bxbxbxb
içini biraz hurma özü şekersiz fıstık ezmesi koyarsan bide muz yada farklı bi meyve doğra içineeeYulafi sütle pişirdim az bir denemek için kakao da ekledim. Fena olmadı ama çok da düşmedim. Evet o tarz omlet yapabilirim. Bazen hiç kahvaltı bile etmek istemiyorum. Meyve tabağı falan yesem diyorum
bende zor alıştım elim hep bişeylere gidiyordu onuda şöyle çözdüm sabah tartıda göreceğim rakamı düşünüyorum hemen sonra diyorumki boşver bikaç saate uyucaksın zaten sonra tartı eksi göstericek bu mutluluk yediğin şeyden daha fazla.Katılıyorum bana da sabah uyandığımda henüz acıkmamışken midemi doldurmak doğru gelmiyor ama bünyeden bünyeye değişir
Bizim yeme düzenimiz baya benziyormuş
Kendi yazımı okumuş gibi hissettim
Sadece ben de geç dönüyorum eve akşamları geçiştirme iradesine erişemedim
çok geçmiş olsunAy valla sabaha kadar ateş nöbeti vardı aşırı uykusuzum