Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Geçmiş olsun delfi kötü olmuş 😬
Çok teşekkür ederim. 🙏🩷:KK19:
Ustam bakıyor, bugün çözülür inşallah.
Gece suyu temizleyip, vanayı kapamıştım, sabaha kadar birşey olmamış. Ama sabah 07:00'de vanayı açıp bekledim, yine sular sızıyor duvardan.
Dua ediyorum çabuk hallolsun diye.
Ustam bakıyor. Apartman görevlimize anahtar bırakıp işe geldim öğleden sonra mecburen. Aklım evde.:KK43:

Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos
Ben bir süre devam edemeyeceğim, yerime yedeklerden başka birini ekleyebilirsiniz 🥺👋🏻
Üzüldüm 🥺 sen bilirsin canım istediğin zaman tekrar dönebilirsin ♥️ bırakma ama vazgeçme olur mu
Bu arada bisey sorabilir miyim Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita ?
Tarif vermemizde bir sakinca var mi? Yulafli saglikli tatlilar yapinca mesela buradan gonderebilir miyiz yoksa resim tamamen mi yasak. Bugun biseyler yapicam da merak ettim paylasma konusunu 🌺
Tarif vermemizde bir sakınca yok 🌼 yemek fotosu göndermeyi tamamen yasakladik çünkü tavuk da sağlıklıdır et de ama herkesin sofrasında bulunmayabilir kimsenin canı çekmesin dedim ben. Böyle düşündüm ama cemoos da fikrini söylesin tabi

Bu arada bisey sorabilir miyim Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita ?
Tarif vermemizde bir sakinca var mi? Yulafli saglikli tatlilar yapinca mesela buradan gonderebilir miyiz yoksa resim tamamen mi yasak. Bugun biseyler yapicam da merak ettim paylasma konusunu 🌺
Ay saglikli tatli paylasamiyosan da bana msj olarak yollar misin bxbxbxb

Yulafi sütle pişirdim az bir denemek için kakao da ekledim. Fena olmadı ama çok da düşmedim. Evet o tarz omlet yapabilirim. Bazen hiç kahvaltı bile etmek istemiyorum. Meyve tabağı falan yesem diyorum
içini biraz hurma özü şekersiz fıstık ezmesi koyarsan bide muz yada farklı bi meyve doğra içineee :dondurma:ooohhh yemede yanında yat öyle severimki :kk77:

Katılıyorum bana da sabah uyandığımda henüz acıkmamışken midemi doldurmak doğru gelmiyor ama bünyeden bünyeye değişir

Bizim yeme düzenimiz baya benziyormuş
Kendi yazımı okumuş gibi hissettim
Sadece ben de geç dönüyorum eve akşamları geçiştirme iradesine erişemedim 🤣
bende zor alıştım elim hep bişeylere gidiyordu onuda şöyle çözdüm sabah tartıda göreceğim rakamı düşünüyorum hemen sonra diyorumki boşver bikaç saate uyucaksın zaten sonra tartı eksi göstericek bu mutluluk yediğin şeyden daha fazla.
yada canımın çok istediği birşeyse paket yapıp yanıma alıyorum iş yerinde gündüz tüketiyorum o şeyi içimdede kalmamış oluyor :-)

X