- 22 Eylül 2023
- 88
- 432
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah supurgem ah canım cigerim ne bu bizim çektiğimizGünaydın canım ciğerim misafirim vardı dün siteye girmeye fırsatım olmadı
Diyet dışı beslendim vur kamçıyı
Yemediklerini yazmanda güzel olmuş. Aksam yemegi yememek degil tabi ama guzel fikir aslında. Bugün şunu yiyecektim vazgeçtim diyebiliriz. Reddettigimiz her sey büyük başarı
yani gündüz akşama yoğurt ve karpuz ile kapatırım demiştim ondan yazdım onlarıda yemedim diyeYemediklerini yazmanda güzel olmuş. Aksam yemegi yememek degil tabi ama guzel fikir aslında. Bugün şunu yiyecektim vazgeçtim diyebiliriz. Reddettigimiz her sey büyük başarı
Günaydın
Oh ne güzelKızım okula gitti ikizleri doyurdum yeşil cayimi içtim bugün akşam yemeğim ve ikizlerin yemekleri var Rahatim 10dk spor yapmaya basliyacagim ins bebisler oyun oynuyor keyifler yerinde
Böyle böyle (dövüle dövüle) adam olup akıllanacağız inşallahAh supurgem ah canım cigerim ne bu bizim çektiğimiz
Baya erken başlamış oldunÇok teşekkür ederim.
Yarın bir çözüm bulmam gerekecek.
Banyoyu su basmış görüp, suyunu temizleyince uykum açıldı. Mutfağa da girdim, mutfağı toparladım.
Bugünün egzersizi erken başladı
Aynı ben, bedenim burada olabilir ama aşırı uykum varGünaydın
Katılıyorum bana da sabah uyandığımda henüz acıkmamışken midemi doldurmak doğru gelmiyor ama bünyeden bünyeye değişiryani gündüz akşama yoğurt ve karpuz ile kapatırım demiştim ondan yazdım onlarıda yemedim diye
akşam eve geç gitmenin faydaları diyorum çünkü psikolojik olarak saate bakınca bişey yememeye karar veriyorum.
hatta diyet bitse bile hafta içi akşamları bu şekilde geçiştirmeyi planlıyorum. artık yaptığım herşey rutinim olmaya başladı.
önceden sabahları uyanır uyanmaz işe gitmeden 6,30 da yada 7 de kahvaltı eder öyle giderdim.
1 senedir falan sabah uyanınca sadece su içiyorum ve evden çıkıyorum. 9 da iş başı yapınca filtre kahve içiyorum.
12 olunca öğle yemeği vakti zaten ilk öğünümü başlatıyorum. bunu uyguladığımdan beri gün içinde ne yersem yiyeyim akşam geç olmadığı taktirde tabi kilo kontrolümü daha iyi sağlıyorum.
şimdi kahvaltı günün en önemli öğünüdür diyenler olabilir tabi ama benim kastettiğim kahvaltı etmemek değil.
sabah kalkar kalkmaz yemek yememek. iyice acıkınca günü sağlıklı bir öğünle başlatmak.
biraz uzun oldu ama hislerimi paylaşmak istedim
Ay valla sabaha kadar ateş nöbeti vardı aşırı uykusuzumAynı ben, bedenim burada olabilir ama aşırı uykum var