Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Öğle yemeği
Ufak kase cacık
1porsiyon Kurufasulye(7-8 kaşık kadardı)
Yarım kase mantar çorbası

Akşam
3 kaşık kepekli makarna
4 5 kaşık ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt

Dün suyu 3 litreye tamamladım
Adım 8000

Cemoos Cemoos
Chocolita Chocolita

Uyuyakaldığım için dün yazamadım
461D2E77-DFD7-4A4D-8FA0-466F4FB4EBC1.png

Bugün yemekhanede çok diyet dışı şeyler var hain aşçılar bana tuzak kurmaya çalışıyorlar ama geri sayım başladı beni kandıramazlar 🫡

Efendi efendi sebze türlümü, düğün çorbamı yiyip kalkıcam

Akşam fitness var ekstradan eşimi kandırırsam boğaz manzaralı bir yürüyüş umuyorum inşallah minimum 15bin adım bugün

Dün 9da uyumuşum onun enerjisi var yemeğimde hazır 🤣🤣

Yemediklerini yazmanda güzel olmuş. Aksam yemegi yememek degil tabi ama guzel fikir aslında. Bugün şunu yiyecektim vazgeçtim diyebiliriz. Reddettigimiz her sey büyük başarı

Yemediklerini yazmanda güzel olmuş. Aksam yemegi yememek degil tabi ama guzel fikir aslında. Bugün şunu yiyecektim vazgeçtim diyebiliriz. Reddettigimiz her sey büyük başarı
yani gündüz akşama yoğurt ve karpuz ile kapatırım demiştim ondan yazdım onlarıda yemedim diye :-)
akşam eve geç gitmenin faydaları diyorum çünkü psikolojik olarak saate bakınca bişey yememeye karar veriyorum.
hatta diyet bitse bile hafta içi akşamları bu şekilde geçiştirmeyi planlıyorum. artık yaptığım herşey rutinim olmaya başladı.
önceden sabahları uyanır uyanmaz işe gitmeden 6,30 da yada 7 de kahvaltı eder öyle giderdim.
1 senedir falan sabah uyanınca sadece su içiyorum ve evden çıkıyorum. 9 da iş başı yapınca filtre kahve içiyorum.
12 olunca öğle yemeği vakti zaten ilk öğünümü başlatıyorum. bunu uyguladığımdan beri gün içinde ne yersem yiyeyim akşam geç olmadığı taktirde tabi kilo kontrolümü daha iyi sağlıyorum.
şimdi kahvaltı günün en önemli öğünüdür diyenler olabilir tabi ama benim kastettiğim kahvaltı etmemek değil.
sabah kalkar kalkmaz yemek yememek. iyice acıkınca günü sağlıklı bir öğünle başlatmak.:super:
biraz uzun oldu ama hislerimi paylaşmak istedim :KK5:

yani gündüz akşama yoğurt ve karpuz ile kapatırım demiştim ondan yazdım onlarıda yemedim diye :-)
akşam eve geç gitmenin faydaları diyorum çünkü psikolojik olarak saate bakınca bişey yememeye karar veriyorum.
hatta diyet bitse bile hafta içi akşamları bu şekilde geçiştirmeyi planlıyorum. artık yaptığım herşey rutinim olmaya başladı.
önceden sabahları uyanır uyanmaz işe gitmeden 6,30 da yada 7 de kahvaltı eder öyle giderdim.
1 senedir falan sabah uyanınca sadece su içiyorum ve evden çıkıyorum. 9 da iş başı yapınca filtre kahve içiyorum.
12 olunca öğle yemeği vakti zaten ilk öğünümü başlatıyorum. bunu uyguladığımdan beri gün içinde ne yersem yiyeyim akşam geç olmadığı taktirde tabi kilo kontrolümü daha iyi sağlıyorum.
şimdi kahvaltı günün en önemli öğünüdür diyenler olabilir tabi ama benim kastettiğim kahvaltı etmemek değil.
sabah kalkar kalkmaz yemek yememek. iyice acıkınca günü sağlıklı bir öğünle başlatmak.:super:
biraz uzun oldu ama hislerimi paylaşmak istedim :KK5:
Katılıyorum bana da sabah uyandığımda henüz acıkmamışken midemi doldurmak doğru gelmiyor ama bünyeden bünyeye değişir

Bizim yeme düzenimiz baya benziyormuş
Kendi yazımı okumuş gibi hissettim
Sadece ben de geç dönüyorum eve akşamları geçiştirme iradesine erişemedim 🤣

Kizlar sporumu yaptim 10dk öncede kahvaltimi yaptim güne enerjik başladım bakalım
Şimdi evi topluycam
Aksama dünden karniyarik var cacikla yerim yarın icinde market alışverişi yapacağım akşam

X