Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Merhaba 🤗ben de aranıza katiabilir miyim?Ilk sayfada grup uyelikleri kapatilmistir yazisini gördum ama yine de sormak istedim brlki farkli birseyden bahsediyorsur diye.Daha önce zayiflama yarismalarinda bulundum 17 kilo verdim 18 kilo geri aldim ve hiç olmadigim kadar kiloluyum🥺
hoş geldin canikom deniz ben hayla şişmanım daha veremedim doğum kilolarını🥲ben de gruba sızmaya çalışıyorum 😁

Günaydın hanımlarrr bol yürümeli dengeli beslenmeli bir gün olsun ♥️ güne filtre kahveyle başlayacagim 😋
Deenniizz Deenniizz sen salı günü başladın ama biz tartıyı yine pazartesi günü alalım ki karışıklık olmasın. Sonra da hep pazartesiyi baz alırız. Haksızlık olur dersen salı gunu tekrar tartilirsin eğer tartı da değişiklik olmazsa sıkıntı yok. Olursa kilonu guncellerim.
ben zaten pazartesi bildirim yapıcam canım. diğer türlü karışır

Merhaba 🤗ben de aranıza katiabilir miyim?Ilk sayfada grup uyelikleri kapatilmistir yazisini gördum ama yine de sormak istedim brlki farkli birseyden bahsediyorsur diye.Daha önce zayiflama yarismalarinda bulundum 17 kilo verdim 18 kilo geri aldim ve hiç olmadigim kadar kiloluyum🥺
Merhaba hoşgeldin.
Gruplara üyelik kapanmadı ama yedek arkadaşlar var.
Diskalifiye olan yada zayıflayıp gidenlerin yerine.
Çok sıkı ve baya cezalı bir topic oluşturduk bı ilk sayfayı oku kabul edersen aktif düzenli devam et ilk fırsatta gruba da alabiliriz seni.
Şuan 2 kişi bekliyor aktif pazartesi onlar gruba girecekler.

Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita gönderin cezamı 😏🥴🥴
Diyet dışı beslendim annem ve kardeşim geldi . Ah ah tut kendini işte :kızgın: :kızgın: :kızgın:
5 atmıştın ya da ahtan şimdi de üzerine tamamla aksama at bence daha kolay yarın hepsini atmak zorlar seni
Ama dikkat ilk haftadan kilo alma daha büyük rezillik agdhxhdhhd

Merhaba hoşgeldin.
Gruplara üyelik kapanmadı ama yedek arkadaşlar var.
Diskalifiye olan yada zayıflayıp gidenlerin yerine.
Çok sıkı ve baya cezalı bir topic oluşturduk bı ilk sayfayı oku kabul edersen aktif düzenli devam et ilk fırsatta gruba da alabiliriz seni.
Şuan 2 kişi bekliyor aktif pazartesi onlar gruba girecekler.
Tesekkurler yani sanki gruptaymisim gibi devam edecegim (menuler vb. )ama bekleme listesinde olacagim gibi dogru mu anladim?

hoş geldin canikom deniz ben hayla şişmanım daha veremedim doğum kilolarını🥲ben de gruba sızmaya çalışıyorum 😁
Hosbulduk denizcim 😍bende kösede bekleyeyim baya ciddi ve takibi sıkı bir topiğe benziyor o yuzden bende sizmak icin beklemeyi dusunuyorum ben de hsla şişkoyum her geçen ay daha da artiyorum dolar artisi gibi hiç inmiyor kilo grafigim😅

Tesekkurler yani sanki gruptaymisim gibi devam edecegim (menuler vb. )ama bekleme listesinde olacagim gibi dogru mu anladim?
Şöyle ki şu an 2 arkadaş var her şey yolunda giderse pazartesi gruba girecekler. Daha önceden çıkmış olan 2 arkadaş yerine girmiş olacaklar. Dolayısıyla bir boşluk bekleyeceğiz sizi almak için. Bu sırada aktif olmanız kurallara uyabildiginizi göstermeniz önemli.
Ama bu hafta olmaz haftaya olur, süre konusunda bir şey diyemiyorum.
Benim grup alımı kapalı dememin sebebi de buydu. İlerleyen zamanlarda neden hemen gruba giremiyorum dememeniz adına bu açıklamayı yapmış olayım

Son düzenleme:
Öğle yemeği
Ufak kase cacık
1porsiyon Kurufasulye(7-8 kaşık kadardı)
Yarım kase mantar çorbası

Ya ben sizden menülerim için yorum rica edicem
Boşa kürek çekmek istemiyorum
Akşamları çok birşey hazırlamaya vaktim olmadığı için hafif geçiriyorum
Öğlen de yemekhanede kendimce bana uygun doyabileceğim bi öğün yapmaya çalışıyorum
Kahvaltı yok yemek saatim 12 akşam 5te çıkıp 7gibi evde oluyorum o yüzden öğlen iyi yemeye çalışıyorum önceden yemekhanede az yeyip eve girince bulduğuma saldırıyodum

Mesela bugün pilav vardı almadım ekmek yerine de çorba içmeyi tercih ettim. Ama büyük ihtimalle un vardı çorbada, bu yüzden içim rahat etmiyor.
Biraz da hızlı sonuç almak istiyorum.
Öğle yemeğini azaltmam mı gerekir acaba
-500 benim için çok yetersiz bi sayı ben kilo verme işini aşırı kafaya taktım 🫠
Ara öğünlerimden yulaf barı da çıkardım
Almam gereken kalori 1500ama ben 1000alıyorum yine de sonuç çok yetersiz
Bu sefer az beslendiğim için mi veremiyorum acaba diye düşünüyorum ama yemekten de korkuyorum kafamda gerçekten deli sorular buraya kadar okuduysanız teşekkürler 🤣🤣🤣
Bence menülerin güzel.
Ekmek çok yemiyosun.
Ara öğün yapmam lazım ceviz ve yeşilçay olabilir.
Su tüketimi önemli 500 gram verince bence su eksiligi ve hareketsizlikten kaynakli.
Şimdi sen 1000 kalori al 2-3 litre arası mutlaka su iç.
Günlük en az 5 bin adım at en az bir kilo net verirsin.
Hadi diyelim metabolizman çok yavaş, kan degerlerinde sıkıntı var yine bu metot bence dengeler.
Kahvaltı yapsan daha iyi olur ama iş dolayısıyla anlıyorum seni.
Ben sabah 7 de kahvaltı yapamam o yüzden fındık,ceviz yemeye çalışıyorum.
Ve mutlaka sabah uyanınca su içmeye başlıyorum tavsiye ederim sana da.

Kızlar ben bugün yarın baya yoğunum yarın ise uğrayıp şehir dışına cikicam yine ancak akşam gelirim
Bugün kahvalti
2 dilim tam b. Ekmeği
1 dilim beyaz peynir
3 yeşil zeytin
1 t.k tahin pekmez
Cay

Ara yok

Yarım saate yemek yicez
Mercimek çorbası bir kase
1 haşlanmış minik patates
Yoğurt

Çay içerken 2-3 ceviz yerim
1.5 litre su içtim ancak oldu
7000 adım atmışım.

Hosbulduk denizcim 😍bende kösede bekleyeyim baya ciddi ve takibi sıkı bir topiğe benziyor o yuzden bende sizmak icin beklemeyi dusunuyorum ben de hsla şişkoyum her geçen ay daha da artiyorum dolar artisi gibi hiç inmiyor kilo grafigim😅
ben paslanmış gemi gibiyim. 70-72 arası demirledim çıkamıyorum😂kaç oldun
evet sıkı takip var. pususundayım ben de😂

Bugün daha iyidi arkadaşlar
daha fazla su içmeye başladım. su içme farkındalığın arttı
çocukları parka götürüp yolu uzattım. yürüyüş de yapmış oldum. bebeler erken uyursa eliptiğe bismillah dicem inşallah. zararlı şey yeme krizim de yok.listeye girene kadar daha iyi olacak inşallah🙏

X