- 25 Temmuz 2013
- 12.792
- 52.300
Sen evdeysen şu yazıcının olduğu odaya git de telefonundan bluetoothu aç bakalım yazıcı görünüyor mu?Aman bi ben ornek aliyorum onu da alamadim. Cikti alamadigindan cucuk kadar yaziyi okuyamadigim icjn bcbcjch
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen evdeysen şu yazıcının olduğu odaya git de telefonundan bluetoothu aç bakalım yazıcı görünüyor mu?Aman bi ben ornek aliyorum onu da alamadim. Cikti alamadigindan cucuk kadar yaziyi okuyamadigim icjn bcbcjch
Dur gideyimSen evdeysen şu yazıcının olduğu odaya git de telefonundan bluetoothu aç bakalım yazıcı görünüyor mu?
yaptırdıııımKuzum sen kan tahlili yaptirdin mi yakinlarda?
Sen evdeysen şu yazıcının olduğu odaya git de telefonundan bluetoothu aç bakalım yazıcı görünüyor mu?
iyimiş ya annenin listesini alabilir miyim chocoAnnem 57 yaşında 2 ay da 6-7 kg verdi. Herhangi bir diyet listesi uygulamadı sadece şekeri hayatından çıkardı. Vücut yaşı da önemli. Öyle egzersiz de yapmaz ama enerjiktir
Ne ciktiyaptırdıııım
Metabolizma hızına bakıldı mı?yaptırdıııım
Annemin listesiiyimiş ya annenin listesini alabilir miyim choco
çok sağlıklıymışım çıktıNe cikti
Valla cok iyi herkes müthiş enerjili. Cogzel geçecek bu süreç inanıyorumİyi gidiyor Oksijensizsu Sen de harikasın gördüğüm kadarıyla Hepimiz bomba gibiyiz. ❤
Corek otu tableti mi alsan acaba kuzum iste boyle habadan bisey diyemiyiruz ki. Aralikli oruc yap bakalim belki bi şaşirir vücutçok sağlıklıymışım çıktı
Tamam. Yazıcı açık mı?Canon yazici cikmiii
bunları yapmıyorum ya zaten. : D sadece ekmek tam diyet listesi uyguluyırum aylardır. arada da şaşırtmaya çalışıyorum şaşırmıyor cin gibiAnnemin listesi
*3u1 arada Nescafe içme
Ekmek yeme
Cips ve çikolata yeme
EveyTamam. Yazıcı açık mı?
Detoks serpistir bak nasıl şaşırıyorbunları yapmıyorum ya zaten. : D sadece ekmek tam diyet listesi uyguluyırum aylardır. arada da şaşırtmaya çalışıyorum şaşırmıyor cin gibi
Detoks icicegi mi?Detoks serpistir bak nasıl şaşırıyor