- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.796
Geçmiş olsunBen bugün egzersiz ceza vs yapamam sanırım kızın ateşi çıktı şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsunBen bugün egzersiz ceza vs yapamam sanırım kızın ateşi çıktı şimdi
Diş de bizim ateş çıkmıyor zaten 16 dişi var daha çıkarmasın bi zahmetBı takip et bakalım grip gibi mi ishal mi olacak.
Dış değildir heralde artık baya büyüdü çünkü dimi
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.
Sağolasın minikGeçmiş olsun
Ay gecmis olsun canim nasil simdiBen bugün egzersiz ceza vs yapamam sanırım kızın ateşi çıktı şimdi
Tamamdır canım çok geçmiş olsunBen bugün egzersiz ceza vs yapamam sanırım kızın ateşi çıktı şimdi
Benim eşimde dün tok geldi nasil mutlu oldum ya çok güzel bir olay bencesürekli bişey içme olayı gerçekten hem oyalıyor hemde tok tutuyor. tabi kalorisiz şekersiz içecekler
su bardağım masanın üzerinde devamlı önümde yudum yudum içiyorum
türk kavesi içtim
şimdi yeşil çay içtim
filtre kahve demledim birazdan onu içerim
2,5 lt suyum bitmek üzere
ve öğlen 12 dışında birşeyler yemedim
Cemoos canım bu akşamda yemek yemeyeceğim eşim bende yemicem dedi çok sevindim
sadece karpuz ve yoğurt yer kapatırım günü
Benimki hep aç geliyorBenim eşimde dün tok geldi nasil mutlu oldum ya çok güzel bir olay bence
benim eşimde zayıflamaya çalışıyor o yüzden destekliyorum onu e banada faydası oluyo tabi öyle oluncaBenim eşimde dün tok geldi nasil mutlu oldum ya çok güzel bir olay bence
yaaaa o yüzden sen hep yemek zorunda kalıyosun tabi yaaaaBenimki hep aç geliyor
Yoksa aslaaaaa biliyorsun yani assssla yememyaaaa o yüzden sen hep yemek zorunda kalıyosun tabi yaaaa
görücez pazartesi tartıda yedinmi yemedinmiYoksa aslaaaaa biliyorsun yani assssla yemem
görücez pazartesi tartıda yedinmi yemedinmi
Teşekkür ederim. 38.8 oldu bakalım bekliyorum düşmesini. 39 olursa şurup vercemAy gecmis olsun canim nasil simdi
Teşekkür ederim chocomTamamdır canım çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun.Ben bugün egzersiz ceza vs yapamam sanırım kızın ateşi çıktı şimdi
Teşekkür ederimGeçmiş olsun.