Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Ne etcen kiz 10 kilo sütü
Normal şartlarda 5 kilosunu mayaliyordum 5 kilosu ile peynir yapıyordum.ama artık ev yapımından bıktık şu sıra disardan alıyoruz o 5 kiloyu kaynatip buzluğa kaldırıyorum

Çocuklara tatlı yada kahvaltılık bişeyler yapacağım zaman aşağı indiriyorum

Gerçi son model buzlugu olan yukarı çıkarıyordur da

Hamarat hatun Bende haftada 5 kilo alıp yoğurt yapıyorum anca yetiyor bu sefer kavanozlara deniycem yogurdu

Hamarat hatun Bende haftada 5 kilo alıp yoğurt yapıyorum anca yetiyor bu sefer kavanozlara deniycem yogurdu
Kavanozlarda eksimiyor bilir büyük kaplara mayalayinca daha çabuk eksiyor icine kaşık giriyor açılıp kapanıyor ya ondan galiba:)

Evet hemen sulanıyor bide süzme yapıyorum eksimeye yakın kavonozu hic denemedim artık öyle yapıyım
Bizim evde kavonaza yaptım mi eşim kalmasın diye tek açmada bir kavanozu bitiriyor o yüzden kaplara yapıyorum kimisini 2tane kavonoza mayaliyorum

Sanırım benim de biraz üzülmem gerek
Şuan güzel bi su tüketimim var günlük 2 veya 2.5
Spor da yapıyorum ama dediğin gibi 500gr belki de çok düşük değildir biraz çabuk sonuç almak istiyorum şuanki halim benim en kötü halim
biraz ekmeği de fazla tükettim sanırım geçen hafta taşkınlık seviyesine gelmiş olabilir
evet bunu burda duyduğumdan beri sulu yemeklerin suyunu bırakıyorum
Fasulyede az etliydi protein almış olayım dedim bir de bakliyat faydalı deniyor evde çok sık yapamıyorum diye yedim o zaman diğer öğünlerde ikilemde kaldığımda çorba tercih ederim her gün çorba çıkıyor nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…