dibine biraz su koyuyorum o zaman iyi oluyor ama yine de normal yemeklere göre kuru oluyorCok asiri kuru oldu. Kizim bile bu neyse bi daha yapma bence dedi Allan terbiyesizi hxhdhhx
Dün diyet beslendimTopigin demirbaş cezalısıTenceresiz kaldim anne sevgili minikcim
3 Ekim salı menü bildirimi yapmalısın
ayrıca 3 günlük cezanın yüzde 1 ini bile yapmadın
Yeni arkadaşımızDeenniizz
2 Ekim pazartesi menü su egzersiz bildirimi yapmadın.
birde beni etiketle ki göreyim
Hafta birincisiBerrfeelinda hanım hanım cezandan 4000 adım eksik kaldı hah hahshdh
2 gün menü egzersiz ve su bildirimi yapmayan @Hufezaa takım ödülünü kullandın kabul ediyorum çarşambadan itibaren paylaşımlarını bekliyorum.
Canım senin yoğunluğunu biliyorum ama yine de uyarayım eksik kalma3 Ekim salı günü menu bildirimi bekliyorum UcanSupurge
Örnek öğrenci olmuşum yuppiiiiiiVeeee gelelim teşekkürlerime
hem menüsü hem cezaları hem bozmadigi çizgisinden dolayı işimi kolaylaştıran L LADY VEGA veArtemissisipi sizlere ayrıca teşekkürler.
Görün de örnek alın azıcık
Veeee gelelim teşekkürlerime
hem menüsü hem cezaları hem bozmadigi çizgisinden dolayı işimi kolaylaştıran L LADY VEGA veArtemissisipi sizlere ayrıca teşekkürler.
Görün de örnek alın azıcık
canım ben zaten dün dahil oldum. bence pazartesi olayına hiç girmeyelim. su ve egzersizi de bundan sonra daha düzenli yazarım inşallahTopigin demirbaş cezalısıTenceresiz kaldim anne sevgili minikcim
Hafta birincisiBerrfeelinda hanım hanım cezandan 4000 adım eksik kaldı hah hahshdh
2 gün menü egzersiz ve su bildirimi yapmayan @Hufezaa takım ödülünü kullandın kabul ediyorum çarşambadan itibaren paylaşımlarını bekliyorum.
Canım senin yoğunluğunu biliyorum ama yine de uyarayım eksik kalma3 Ekim salı günü menu bildirimi bekliyorum UcanSupurge
Bizim olayimiz pazartesi zatencanım ben zaten dün dahil oldum. bence pazartesi olayına hiç girmeyelim. su ve egzersizi de bundan sonra daha düzenli yazarım inşallah
Benimde pazartesi cezam bugün tamamliycamBizim olayimiz pazartesi zatenpazartesiye girmeyeceksek benim de cezalarım iptal olur
Deniz pazartesi olayına girmeyelim diyor bizde girmeyelimBenimde pazartesi cezam bugün tamamliycam
Pazartesiden beri burdasin diye hatırlıyorum ben yanlış mı biliyorumcanım ben zaten dün dahil oldum. bence pazartesi olayına hiç girmeyelim. su ve egzersizi de bundan sonra daha düzenli yazarım inşallah
Anamm cemos napar biziii malamat eder cümle alemeDeniz pazartesi olayına girmeyelim diyor bizde girmeyelim
Edecekse hepimizi edecek nolmusAnamm cemos napar biziii malamat eder cümle aleme
Yok ben istemem cezamı cekecemEdecekse hepimizi edecek nolmus
Dogru salı sabah tartı yollamıştın unutmuşumcanım ben zaten dün dahil oldum. bence pazartesi olayına hiç girmeyelim. su ve egzersizi de bundan sonra daha düzenli yazarım inşallah
Dün 2 ekimi yazdım ya oysa dünü yazdım sanıyorum günaydın canımTopigin demirbaş cezalısıTenceresiz kaldim anne sevgili minikcim