Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Öğle yemeği
Ufak kase cacık
1porsiyon Kurufasulye(7-8 kaşık kadardı)
Yarım kase mantar çorbası

Ya ben sizden menülerim için yorum rica edicem
Boşa kürek çekmek istemiyorum
Akşamları çok birşey hazırlamaya vaktim olmadığı için hafif geçiriyorum
Öğlen de yemekhanede kendimce bana uygun doyabileceğim bi öğün yapmaya çalışıyorum
Kahvaltı yok yemek saatim 12 akşam 5te çıkıp 7gibi evde oluyorum o yüzden öğlen iyi yemeye çalışıyorum önceden yemekhanede az yeyip eve girince bulduğuma saldırıyodum

Mesela bugün pilav vardı almadım ekmek yerine de çorba içmeyi tercih ettim. Ama büyük ihtimalle un vardı çorbada, bu yüzden içim rahat etmiyor.
Biraz da hızlı sonuç almak istiyorum.
Öğle yemeğini azaltmam mı gerekir acaba
-500 benim için çok yetersiz bi sayı ben kilo verme işini aşırı kafaya taktım
Ara öğünlerimden yulaf barı da çıkardım
Almam gereken kalori 1500ama ben 1000alıyorum yine de sonuç çok yetersiz
Bu sefer az beslendiğim için mi veremiyorum acaba diye düşünüyorum ama yemekten de korkuyorum kafamda gerçekten deli sorular buraya kadar okuduysanız teşekkürler

Lütfen bin kalorinin altına düşme. İlk hafta az kilo vermen normal ki yarım kilo da az değil aslında. Ben bu hafta fazla vermişim mesela ama çok az yediğim için değil üzüntüden verdim bence. Üzülünce zayifliyorum noluyorsa.
Spor yaparsan bir miktar daha fazla verirsin. Bizim kilolarımızda haftada bir kilodan fazla vermek sağlıksız bana göre.

Yemek yemekten korkma, sağlıksız şeyler ve aşırı yemekten kork.

Arteye katılıyorum 1000 kalori alımı iyidir altına düşme. 1200 e kadar yolun var açık olusturmak istiyorum ama az daha yiyeyim dersen. Hareket eksiği olabilir. Ufacık bir taşkınlık da büyük etki yapıyor. Suyu yeterli içmiyor da olabilirsin?

Bence corbadaki bir kaşık undan zarar gelmez. Sonuçta sen ondan bir kase aliyorsun. Kurufasulye şişkinlik yapar. Yerinde olsam kurufasulyeden çalar çorbayi arttırım. Cacık iyidir. Protein aldığından emin olursan karbonhidrata çok takılma. Az bir miktar da günü kurtarıyor. Sıvı şeyler yemeye dikkat edersek ayrıca mükemmel olur. Kurufasulye nohut patates yemeği gibi yemeklerin suyunu cok içmeyin derler. Çünkü yağı oradadir

Minik elinde hep sıvı bir şey olsun. Kahve olur su olur ayran olur. Kefir olur sadesi candır. Kefir ama günde 1 icilse yeter. Acayip tok tutuyor
Benim hatam o işte gün içinde su dan başka şey icmiyorum

Mesela sabah kahvaltida çay olmazsa olmazim kahveyi sekerisz içemiyorum diye içmiyorum

Kiraz sapinacda alışkanlık edinmedim onu iceyim bari şimdi

Benim hatam o işte gün içinde su dan başka şey icmiyorum

Mesela sabah kahvaltida çay olmazsa olmazim kahveyi sekerisz içemiyorum diye içmiyorum

Kiraz sapinacda alışkanlık edinmedim onu iceyim bari şimdi
Bak koca bir bardağa yağsız süt koy içine bir çay kaşığı kahve at acısı gelmiyor sütu de kahveli yapıyor. Bana acı gelirse kahvesini az atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…