- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.789
ThanksAfiyet olsun bende yazayım da akşam etiketlerim cemosu
1 dilim ekmek ve peynir
4 zeytin
Yumurta
Domates salatalık
Acı değil tatsız bir şey aslında. Şimdi baktım yulaf ezmesiymis benimki. Lifalif.Ben dün yulaflı omleti denedik begenmedim benim yulaf da sıkıntı var galiba Torku idi yanlis hatırlamıyorsam adı neden acı ki ya
Ya ben koca karılar gibi paketini boşaltıp çöpe attım konserve kavanozundaAcı değil tatsız bir şey aslında. Şimdi baktım yulaf ezmesiymis benimki. Lifalif.
Ceviz ye. Karatay ceviz yiten ekmek aramaz diyoduSabah
bir dilim ekmek
6-7 zeytin
Yarim domates sekerisz çay 1dilim peynir :)
Ekmeği azaltmaya çalışırken çok zorlanıyorum
Kim ayiklicak her gün onuCeviz ye. Karatay ceviz yiten ekmek aramaz diyodu
Bu hafta herkes kilo aldi ya da az verdi ondanHerkes çok az yemeye başladı sanki ya. Bana mı öyle geliyor
Servis kaşığı yani bir kısır nasıl olmalı ise öyleydi canimKısırı yağsız hayal etmek istiyorum. Bir de sk nedir?Afiyet olsun
Sikistirilmis kasik. 1 kasiga 5 kasik sikistirip yiyosun nxnxjKısırı yağsız hayal etmek istiyorum. Bir de sk nedir?Afiyet olsun
Lütfen bin kalorinin altına düşme. İlk hafta az kilo vermen normal ki yarım kilo da az değil aslında. Ben bu hafta fazla vermişim mesela ama çok az yediğim için değil üzüntüden verdim bence. Üzülünce zayifliyorum noluyorsa.Öğle yemeği
Ufak kase cacık
1porsiyon Kurufasulye(7-8 kaşık kadardı)
Yarım kase mantar çorbası
Ya ben sizden menülerim için yorum rica edicem
Boşa kürek çekmek istemiyorum
Akşamları çok birşey hazırlamaya vaktim olmadığı için hafif geçiriyorum
Öğlen de yemekhanede kendimce bana uygun doyabileceğim bi öğün yapmaya çalışıyorum
Kahvaltı yok yemek saatim 12 akşam 5te çıkıp 7gibi evde oluyorum o yüzden öğlen iyi yemeye çalışıyorum önceden yemekhanede az yeyip eve girince bulduğuma saldırıyodum
Mesela bugün pilav vardı almadım ekmek yerine de çorba içmeyi tercih ettim. Ama büyük ihtimalle un vardı çorbada, bu yüzden içim rahat etmiyor.
Biraz da hızlı sonuç almak istiyorum.
Öğle yemeğini azaltmam mı gerekir acaba
-500 benim için çok yetersiz bi sayı ben kilo verme işini aşırı kafaya taktım
Ara öğünlerimden yulaf barı da çıkardım
Almam gereken kalori 1500ama ben 1000alıyorum yine de sonuç çok yetersiz
Bu sefer az beslendiğim için mi veremiyorum acaba diye düşünüyorum ama yemekten de korkuyorum kafamda gerçekten deli sorular buraya kadar okuduysanız teşekkürler
Arteye katılıyorum 1000 kalori alımı iyidir altına düşme. 1200 e kadar yolun var açık olusturmak istiyorum ama az daha yiyeyim dersen. Hareket eksiği olabilir. Ufacık bir taşkınlık da büyük etki yapıyor. Suyu yeterli içmiyor da olabilirsin?Öğle yemeği
Ufak kase cacık
1porsiyon Kurufasulye(7-8 kaşık kadardı)
Yarım kase mantar çorbası
Ya ben sizden menülerim için yorum rica edicem
Boşa kürek çekmek istemiyorum
Akşamları çok birşey hazırlamaya vaktim olmadığı için hafif geçiriyorum
Öğlen de yemekhanede kendimce bana uygun doyabileceğim bi öğün yapmaya çalışıyorum
Kahvaltı yok yemek saatim 12 akşam 5te çıkıp 7gibi evde oluyorum o yüzden öğlen iyi yemeye çalışıyorum önceden yemekhanede az yeyip eve girince bulduğuma saldırıyodum
Mesela bugün pilav vardı almadım ekmek yerine de çorba içmeyi tercih ettim. Ama büyük ihtimalle un vardı çorbada, bu yüzden içim rahat etmiyor.
Biraz da hızlı sonuç almak istiyorum.
Öğle yemeğini azaltmam mı gerekir acaba
-500 benim için çok yetersiz bi sayı ben kilo verme işini aşırı kafaya taktım
Ara öğünlerimden yulaf barı da çıkardım
Almam gereken kalori 1500ama ben 1000alıyorum yine de sonuç çok yetersiz
Bu sefer az beslendiğim için mi veremiyorum acaba diye düşünüyorum ama yemekten de korkuyorum kafamda gerçekten deli sorular buraya kadar okuduysanız teşekkürler
Ben hariçHerkes çok az yemeye başladı sanki ya. Bana mı öyle geliyor
Minik elinde hep sıvı bir şey olsun. Kahve olur su olur ayran olur. Kefir olur sadesi candır. Kefir ama günde 1 icilse yeter. Acayip tok tutuyorBen hariç
Benim hatam o işte gün içinde su dan başka şey icmiyorumMinik elinde hep sıvı bir şey olsun. Kahve olur su olur ayran olur. Kefir olur sadesi candır. Kefir ama günde 1 icilse yeter. Acayip tok tutuyor
Ben hiç az yemiyorum doymuş oluyorum ama şuna dikkat ediyorum akşam yemeğini erken yemeye çalışıyorumHerkes çok az yemeye başladı sanki ya. Bana mı öyle geliyor
Bak koca bir bardağa yağsız süt koy içine bir çay kaşığı kahve at acısı gelmiyor sütu de kahveli yapıyor. Bana acı gelirse kahvesini az atıyorumBenim hatam o işte gün içinde su dan başka şey icmiyorum
Mesela sabah kahvaltida çay olmazsa olmazim kahveyi sekerisz içemiyorum diye içmiyorum
Kiraz sapinacda alışkanlık edinmedim onu iceyim bari şimdi
Deneyeyim 10 kilo süt aldım bugunBak koca bir bardağa yağsız süt koy içine bir çay kaşığı kahve at acısı gelmiyor sütu de kahveli yapıyor. Bana acı gelirse kahvesini az atıyorum
Bu çok etkili oluyor. Mesela akşam 5 den sonra yemeyi kessen var ya felaket kilo veriliyor. Görümcem yıllardır bu şekilde zayıf kaldı. Bakarsan her şeyi yiyorBen hiç az yemiyorum doymuş oluyorum ama şuna dikkat ediyorum akşam yemeğini erken yemeye çalışıyorum