- 15 Şubat 2013
- 24.329
- 91.402
Herkes birbirine girmesin de gerisi onemli degil hxgxggxDeniz pazartesi olayına girmeyelim diyor bizde girmeyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes birbirine girmesin de gerisi onemli degil hxgxggxDeniz pazartesi olayına girmeyelim diyor bizde girmeyelim
okurken yoruldum kafamda yorumlarken daha çok yorulduım evet biraz fazla olmuş gibi mesela 14 te yediklerin olmasaydı akşamki ekmeklerde olmasaydı bide tahin pekmez olmasaydı iyiymişGözünüz menü görsün ins ceza almam aminnn
Kahvaltı 9.00
2 elma dilim kadar fırında baharatlı patetes
1 yumurta haslama
Domates salatalık
3 carli biber közleme
3 TB ekmek
12.30
2 erik kurusu
Yaş Yarım elma kadar elma kurusu
Sade türk kahvesi
2 kare bitter
14.00
2 sk kısır
Bol salata
19.30
1 tabak yeşil fasulye susuz
2 TB ekmek
Salata
2 kornişon
2 TK tahin pekmez
Şu 2 litre 1 litrede ödem suyu
Chocolita Cemoos
Hadi birbirimize girek Niloya saçımızı başımızı yolakHerkes birbirine girmesin de gerisi onemli degil hxgxggx
Merhaba evet gruplar kapandı. Misafirimiz olun isterseniz muhabbete katılınMerhaba ben de aranıza katiabilir miyim?Ilk sayfada grup uyelikleri kapatilmistir yazisini gördum ama yine de sormak istedim brlki farkli birseyden bahsediyorsur diye.Daha önce zayiflama yarismalarinda bulundum 17 kilo verdim 18 kilo geri aldim ve hiç olmadigim kadar kiloluyum
Kısırı yağsız hayal etmek istiyorum. Bir de sk nedir? Afiyet olsunGözünüz menü görsün ins ceza almam aminnn
Kahvaltı 9.00
2 elma dilim kadar fırında baharatlı patetes
1 yumurta haslama
Domates salatalık
3 carli biber közleme
3 TB ekmek
12.30
2 erik kurusu
Yaş Yarım elma kadar elma kurusu
Sade türk kahvesi
2 kare bitter
14.00
2 sk kısır
Bol salata
19.30
1 tabak yeşil fasulye susuz
2 TB ekmek
Salata
2 kornişon
2 TK tahin pekmez
Şu 2 litre 1 litrede ödem suyu
Chocolita Cemoos
Silme kaşıkKısırı yağsız hayal etmek istiyorum. Bir de sk nedir? Afiyet olsun
Kız 1 saat düşünsem aklıma gelmez biliyor musun salata kaşığı mi dedim inşallah değildirSilme kaşık
Sıkım mi diye düşündüm.Silme kaşık
Evet bak sende anlamamissin su sk tk ck asla anlamadığım şeylerSıkım mi diye düşündüm.
Ama bu
değil ki dedim.cig kofte
( belki canı ceken olur )
Belki de değildir ben öyle yorumladımEvet bak sende anlamamissin su sk tk ck asla anlamadığım şeyler
Bende şey yazcam artık 1fkBelki de değildir ben öyle yorumladım
Bende şeker kaşığı sandımKız 1 saat düşünsem aklıma gelmez biliyor musun salata kaşığı mi dedim inşallah değildir
Afiyet olsun bende yazayım da akşam etiketlerim cemosuSabah
bir dilim ekmek
6-7 zeytin
Yarim domates sekerisz çay 1dilim peynir :)
Ekmeği azaltmaya çalışırken çok zorlanıyorum
Haşlanmış yumurta ye. Hem tok tutar hem protein. Ben ekmek yemek istemediğim zaman yulaflı omlet yapıyorum. Tatmin ediyor. İki yumurtaya üç yemek kaşığı yulaf koyup çırpıyorum.Sabah
bir dilim ekmek
6-7 zeytin
Yarim domates sekerisz çay 1dilim peynir :)
Ekmeği azaltmaya çalışırken çok zorlanıyorum
Ben dün yulaflı omleti denedik begenmedim benim yulaf da sıkıntı var galiba Torku idi yanlis hatırlamıyorsam adı neden acı ki yaHaşlanmış yumurta ye. Hem tok tutar hem protein. Ben ekmek yemek istemediğim zaman yulaflı omlet yapıyorum. Tatmin ediyor. İki yumurtaya üç yemek kaşığı yulaf koyup çırpıyorum.