Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

günaydın
dünkü menüm

sabah filtre kahve

öğle 12:00
mercimek çorbası 1 kase
ton balıklı salata

ara
türk kahvesi + 2 hurma
actıvıa yogurt

akşam yemeyeceğimi söylmiştim sadece 4 dilim karpuz yedim.

40 dk eliptik yapıldı
20 sn plank yapabildim ufaklık sırtıma çıktı devamı gelmedi malesef :-)
2 lt su içtim

Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita

Merhaba 🤗ben de aranıza katiabilir miyim?Ilk sayfada grup uyelikleri kapatilmistir yazisini gördum ama yine de sormak istedim brlki farkli birseyden bahsediyorsur diye.Daha önce zayiflama yarismalarinda bulundum 17 kilo verdim 18 kilo geri aldim ve hiç olmadigim kadar kiloluyum🥺

Gözünüz menü görsün :KK70: :KK70: :KK70: ins ceza almam aminnn🤲
Kahvaltı 9.00
2 elma dilim kadar fırında baharatlı patetes
1 yumurta haslama
Domates salatalık
3 carli biber közleme
3 TB ekmek

12.30
2 erik kurusu
Yaş Yarım elma kadar elma kurusu
Sade türk kahvesi
2 kare bitter

14.00
2 sk kısır
Bol salata

19.30
1 tabak yeşil fasulye susuz
2 TB ekmek
Salata
2 kornişon
2 TK tahin pekmez

Şu 2 litre 1 litrede ödem suyu
Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos
okurken yoruldum :-) kafamda yorumlarken daha çok yorulduım :KK70:evet biraz fazla olmuş gibi mesela 14 te yediklerin olmasaydı akşamki ekmeklerde olmasaydı bide tahin pekmez olmasaydı :KK8:iyiymiş

Merhaba 🤗ben de aranıza katiabilir miyim?Ilk sayfada grup uyelikleri kapatilmistir yazisini gördum ama yine de sormak istedim brlki farkli birseyden bahsediyorsur diye.Daha önce zayiflama yarismalarinda bulundum 17 kilo verdim 18 kilo geri aldim ve hiç olmadigim kadar kiloluyum🥺
Merhaba 🌼 evet gruplar kapandı. Misafirimiz olun isterseniz muhabbete katılın 🤗

Gözünüz menü görsün :KK70: :KK70: :KK70: ins ceza almam aminnn🤲
Kahvaltı 9.00
2 elma dilim kadar fırında baharatlı patetes
1 yumurta haslama
Domates salatalık
3 carli biber közleme
3 TB ekmek

12.30
2 erik kurusu
Yaş Yarım elma kadar elma kurusu
Sade türk kahvesi
2 kare bitter

14.00
2 sk kısır
Bol salata

19.30
1 tabak yeşil fasulye susuz
2 TB ekmek
Salata
2 kornişon
2 TK tahin pekmez

Şu 2 litre 1 litrede ödem suyu
Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos
Kısırı yağsız hayal etmek istiyorum. Bir de sk nedir? 😅 Afiyet olsun 🥰

Günaydın hanımlarrr bol yürümeli dengeli beslenmeli bir gün olsun ♥️ güne filtre kahveyle başlayacagim 😋
Deenniizz Deenniizz sen salı günü başladın ama biz tartıyı yine pazartesi günü alalım ki karışıklık olmasın. Sonra da hep pazartesiyi baz alırız. Haksızlık olur dersen salı gunu tekrar tartilirsin eğer tartı da değişiklik olmazsa sıkıntı yok. Olursa kilonu guncellerim.

Sabah
bir dilim ekmek
6-7 zeytin
Yarim domates sekerisz çay 1dilim peynir :)

Ekmeği azaltmaya çalışırken çok zorlanıyorum 🙄
Haşlanmış yumurta ye. Hem tok tutar hem protein. Ben ekmek yemek istemediğim zaman yulaflı omlet yapıyorum. Tatmin ediyor. İki yumurtaya üç yemek kaşığı yulaf koyup çırpıyorum.

Haşlanmış yumurta ye. Hem tok tutar hem protein. Ben ekmek yemek istemediğim zaman yulaflı omlet yapıyorum. Tatmin ediyor. İki yumurtaya üç yemek kaşığı yulaf koyup çırpıyorum.
Ben dün yulaflı omleti denedik begenmedim benim yulaf da sıkıntı var galiba Torku idi yanlis hatırlamıyorsam adı neden acı ki ya 🙄

X