Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Yürüyüş çok iyi gelir evet. Yürürken kendinle hesaplasirsin, digerleriyle hesaplasirsin. Bazen hesaplasma çetin geçer daha hızlı ve hırslı yürürsün ama o yürüyüşün sonunda tatmin olursun. Psikolojik olarak rahatlarsın. Zaman ayılabiliyorsan yap mutlaka.
Ben bunları ev işleri yaparken yaşıyorum ya😂 ovalarken falan bastıra bastıra nasıl bitmiş işler anlamıyorum da bende bi degisigim 😂

Yürüyüş çok iyi gelir evet. Yürürken kendinle hesaplasirsin, digerleriyle hesaplasirsin. Bazen hesaplasma çetin geçer daha hızlı ve hırslı yürürsün ama o yürüyüşün sonunda tatmin olursun. Psikolojik olarak rahatlarsın. Zaman ayılabiliyorsan yap mutlaka.
yürüyüş mükemmel cidden. ben de hafif serin havalarda kulağımda müzikle hafif tempolu yürüyüşü çok severim. ama en son ne zaman yaptım hatırlamıyorum bile😄

zararlı şeyler yemedim demek yetiyor demişlerdi ondan üşendim yazmadım😁
klasik şeyler yedim
zeytin
peynir
tam buğday ekmeği
öğlen ve akşam istiridye mantarı ve ayran
meyve olarak da mandalina ve kara erik
suyu az içtim. su içmiyormuşum cidden epeydir
ama deli gibi yediğim abur cuburları yemedim şükür 😁
oldu mu 🫣
Bir de cemosu etiketlersen menülere o bakıyor. Bu arada abur cubur yememiş olman güzel 🌼 böyle devam eder insallah

Selamlar ❤️

Kahvaltı ; klasik kahvaltı, bir dilim tb ekmek, çay
Ara öğün ; Türk kahvesi kuruyemiş
Akşam yemeği; fırında tavuk az patates, üç kaşık bulgur, ayran

Su 2 litre 💦
Adım şuan 9000lerdeyim dün kaçamak/taşkınlık yapmıştım onun cezasını çekiyorum tamamlanınca buraya görsel atacağım bilginize 😅 Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita
Cezamı çektim ama 500 adım alacağız var benden🤣 sayılmayan ama çekilen cezâdır emin olabilirsiniz 🤭 Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita

Eklentiler

• IMG_7004.png
    IMG_7004.png
    84 KB · Görüntüleme: 35
Çok çok az yemeyi bırakırsan, sofradan doymadan kalkarsan, yediklerini iyice çiğneyerek yutarsan, insulin direnci vb varsa ilacını düzenli kullanırsan ve haftada en az dört gün düzenli spor yaparsan ve kendine inanırsan verirsin Choco.

Burada genel kanı çok çok az yiyerek ya da yemeyerek yahut ishal olarak zayıflamaya çalışmak. Çok sesimi çıkarmamaya çalışıyorum ama ilk ikisi kilo vermenizi engeller. Bedeniniz kendini korumaya alır ve bir süre sonra aşırı yeme isteği duyarsınız. Bitki çaylarıyla ishal olarak zayıflamak ise sadece su kaybı yaşamanıza neden olur ve aşırı sağlıksız bir yöntem. Hücrelerinizdeki suyu bile bağırsaklara çeker o çaylar. Bagirsaklarinizdaki yararlı bakteriler de atılır. Bu da daha kötü bir kabızlık sorununa yol açar. Su kaybı tartıda sizi mutlu eder ama siz yağ kaybetmek istiyorsunuz.

Kalıcı bir şeyler lazım. Kalıcı bir diyet lazım. Diyetten kastım beslenme şekli. Ömür boyunca uygulanabilecek bir diyet. Zayıfladım artık normale dönebilirim durumu olmasın hani. Çünkü dönersen tekrar kilo alırsın. Normalimiz sağlıklı beslenmek olsun. Normalimiz günlük sporumuzu yapmak olsun. Sporu yük olarak hatta öcü olarak görenler var. Spor yapınca mutlu olan bireyler olalım istiyorum.

Seni alıntılayıp yazdım ama aslında herkese söylemek istediklerim bunlar. Daha önce de birkaç defa söyledim. Söylemek boynumun borcu. Uygulamak kişilere bağlı.

Karnımiza bakıp işte bu diyeceğiz. Sırtımıza elimizi atınca avucumuz yağla dolmayacak. Simitlerimiz olmayacak. Pantolonlarımız totomuzdan düşecek. Biz bunu olabilecek en sağlıklı şekilde başaracağız.
Ay ne guzel yazmisin kiz. Hani filmlerde boyle savasa gitmeden general cikip konusur ya oyle hissettim kendimi.😐

Gelelim günün özetine cezalarını çeken herkese aferin 🤪
Gözüm üstünüzde de şu miniğin de elinden tutun Allah aşkına 🤦
Az sonra gün sonu özetini yazicam hazır olun şok şok şok bugün ne cezalar var ne uyarılar çıkarttım kirbacimi hazır mısınız 💃

Gelelim günün özetine cezalarını çeken herkese aferin 🤪
Gözüm üstünüzde de şu miniğin de elinden tutun Allah aşkına 🤦
Az sonra gün sonu özetini yazicam hazır olun şok şok şok bugün ne cezalar var ne uyarılar çıkarttım kirbacimi hazır mısınız 💃
Ay destur bismillah daha yeni geldiydim nolyo kiz vxvxgx

Kizlar kusura bakmayin bugun cok gec kaldim pek girwmedim de. Sabah haslanmus yumurta. 1 dilim tam bugday. Biraz krem peynir. Oglen turlu. Aksam falafel yogurt. Bu falafel rejim olsun diye firinda yaptim. Ivrenc oldu evde denemeyin bxbxbxb Cemoos Cemoos
afiyeet olsun
süperfreş güzel oluyor ondan mı yaptın
kuru mu oldu ya da baharat mı sevmion canım

Topigin demirbaş cezalısı Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne sevgili minikcim 😉
3 Ekim salı menü bildirimi yapmalısın 😁
ayrıca 3 günlük cezanın yüzde 1 ini bile yapmadın :sopa:

Yeni arkadaşımız Deenniizz Deenniizz
2 Ekim pazartesi menü su egzersiz bildirimi yapmadın.
birde beni etiketle ki göreyim 🤗

Hafta birincisi Berrfeelinda Berrfeelinda hanım hanım cezandan 4000 adım eksik kaldı hah hahshdh 😁
2 gün menü egzersiz ve su bildirimi yapmayan H Hufezaa takım ödülünü kullandın kabul ediyorum çarşambadan itibaren paylaşımlarını bekliyorum.
Canım senin yoğunluğunu biliyorum ama yine de uyarayım eksik kalma 🤭3 Ekim salı günü menu bildirimi bekliyorum UcanSupurge UcanSupurge 😘

X