- 30 Aralık 2009
- 4.152
- 15.713
Yüzde doğru mu düzeltelim haftaya sıkınti yaşama agzvzvgxh
Tamam baktım sadece 71.6 yazmamız yeterli.
Düzelttim canımCemoos tatlışım
Benim kilo yu 71.06 yazmışsın canım.(71.60)
İlk başta sesimi çıkarmayacaktim da sonra haftaya sıkıntı yasayacagim geldi aklıma
Ay ins çok zor ödedim bu borcuAyağına sağlık inşallah bu hafta cezasız gideriz bol bol kilo veririz
Emin misin yadee.Cemoos kusura bakmayın sabah tartınmayı unutum ve ayrıca tartıyı da kaldırmış bulunmaktaydim , taşınmadan dolayı. beni affedin yerime birini alın, ben anca 2 haftaya toparlanır devam ederim. Çünkü bu durumda ev dizmesi vs derken adım işi yatar ,maalesef de sağlıksız hazır yiyecekler tüketiliyor bu dönemde
Bende çıkmanı istemem ama daha rahat zamanda gelirim daha iyi olur dersen sen bilirsin canımCemoos kusura bakmayın sabah tartınmayı unutum ve ayrıca tartıyı da kaldırmış bulunmaktaydim , taşınmadan dolayı. beni affedin yerime birini alın, ben anca 2 haftaya toparlanır devam ederim. Çünkü bu durumda ev dizmesi vs derken adım işi yatar ,maalesef de sağlıksız hazır yiyecekler tüketiliyor bu dönemde
Hoş geldinizbeni de aranıza alır mısınızdiyetisyen bile denedim olmadı.kk ile kilo vermiştim ilk doğumda. 2. doğumda takılı kaldım. bu grup iyi geldi gözüme.
yarın sabah tartı fotosu atayım olur mu
beni direkt gruba alın yukarda tesadüfen ayrılan bir arkadaş gördüm onu yerine olur muBende çıkmanı istemem ama daha rahat zamanda gelirim daha iyi olur dersen sen bilirsin canım
Hoş geldinizisterseniz bu hafta katılım sağlayın her şey güzel giderse gruba alalım sizi
Tabii ki ceza konusunda boynum kıldan inceHaftada hiç kilo verememiş üstüne almış arkadaşlar @Tenceresiz kaldim anne ve @sweetgirlcandy L LADY VEGAChocolita ilk sayfadaki cezanizi inşallah okudunuz.
Bu hafta bu cezaya kilo da veremezseniz napariz bilmiyorum
Merhaba hoşgeldiniz.beni de aranıza alır mısınızdiyetisyen bile denedim olmadı.kk ile kilo vermiştim ilk doğumda. 2. doğumda takılı kaldım. bu grup iyi geldi gözüme.
yarın sabah tartı fotosu atayım olur mu
Yadee arkadaşımız ayrıldı ama yedeklerde bekleyen menü paylaşımı yapan arkadaşlarımız var sırayla listeye giriyoruz gruplar ve yedekler baya kalabalık.beni direkt gruba alın yukarda tesadüfen ayrılan bir arkadaş gördüm onu yerine olur mubu bir tesadüf olamaz demek ki kilo vermem gerekiyor artık
çok mu sıra var yedeklerdeMerhaba hoşgeldiniz.
Bu gruplarda çok fazla kural ve ceza var ilk saufayi isterseniz bı okuyun bir hafta deneyin sonra grupta yer açılınca listeye alım olur isterseniz
Yadee arkadaşımız ayrıldı ama yedeklerde bekleyen menü paylaşımı yapan arkadaşlarımız var sırayla listeye giriyoruz gruplar ve yedekler baya kalabalık.
Sizi de yazalım hem sohbet eder hem diyet yaparız.
Yok bir haftaya girersin listeye.çok mu sıra var yedeklerde
Kolayladin mi işleri fistikKizlar diyet beslendim ama yuruyemedim hic. Evi toparliycam diye ugrasirken ne halim kaliyo ne vaktim
yarın tartı fotosu atayım mıYok bir haftaya girersin listeye.
Şansına bugün listeyi ayarladık
Sabah aç tartı fotosu boy ve hedef kilonu yazarsin.yarın tartı fotosu atayım mı