Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Cemoos kusura bakmayın sabah tartınmayı unutum ve ayrıca tartıyı da kaldırmış bulunmaktaydim , taşınmadan dolayı. beni affedin yerime birini alın, ben anca 2 haftaya toparlanır devam ederim. Çünkü bu durumda ev dizmesi vs derken adım işi yatar ,maalesef de sağlıksız hazır yiyecekler tüketiliyor bu dönemde

Emin misin yadee.
Yaa nasıl yapalım ben çıkmanı istemem açıkçası ama seni de zorlayaniyorum
Hem çocuklar hem ev taşıma zor olacak sana ne desem bilemedim.

beni de aranıza alır mısınız diyetisyen bile denedim olmadı.kk ile kilo vermiştim ilk doğumda. 2. doğumda takılı kaldım. bu grup iyi geldi gözüme.
yarın sabah tartı fotosu atayım olur mu

Bende çıkmanı istemem ama daha rahat zamanda gelirim daha iyi olur dersen sen bilirsin canım
beni de aranıza alır mısınız diyetisyen bile denedim olmadı.kk ile kilo vermiştim ilk doğumda. 2. doğumda takılı kaldım. bu grup iyi geldi gözüme.
Hoş geldiniz isterseniz bu hafta katılım sağlayın her şey güzel giderse gruba alalım sizi

Bende çıkmanı istemem ama daha rahat zamanda gelirim daha iyi olur dersen sen bilirsin canım

Hoş geldiniz isterseniz bu hafta katılım sağlayın her şey güzel giderse gruba alalım sizi
beni direkt gruba alın yukarda tesadüfen ayrılan bir arkadaş gördüm onu yerine olur mu bu bir tesadüf olamaz demek ki kilo vermem gerekiyor artık

2 Ekim pazartesi
11.00
3 ksk yulaf
3 ksk yoğurt
Yarım kuru erik
Çeyrek kuru elma
2 tane kuru kayısı
Ceviz tarçın

14.00
1 top sade dondurma

16.00
1 grisini
Yeşil çay

17.30
4 köfte
2 sk makarna
1 orta boy kabak( tost makinesinde pisirdim köfte ile kabağı)
Yoğurt
Salata

Şu 2 litre
1 litre ödem suyu
Chocolita Cemoos

Merhaba hoşgeldiniz.
Bu gruplarda çok fazla kural ve ceza var ilk saufayi isterseniz bı okuyun bir hafta deneyin sonra grupta yer açılınca listeye alım olur isterseniz
beni direkt gruba alın yukarda tesadüfen ayrılan bir arkadaş gördüm onu yerine olur mu bu bir tesadüf olamaz demek ki kilo vermem gerekiyor artık
Yadee arkadaşımız ayrıldı ama yedeklerde bekleyen menü paylaşımı yapan arkadaşlarımız var sırayla listeye giriyoruz gruplar ve yedekler baya kalabalık.
Sizi de yazalım hem sohbet eder hem diyet yaparız.

çok mu sıra var yedeklerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…