- 30 Ocak 2017
- 12.693
- 193.890
Ay sorma yüz karasıym bu hafta felâket dönüş yapacağım ama. 3 gün 10.000 attıktan sonra kıyıp da harcanmaz zaten dimi Tenceresiz kaldim anne6. Olmussun kız iyi ki Cho kilo verememiş bu hafta gaza bas azcik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay sorma yüz karasıym bu hafta felâket dönüş yapacağım ama. 3 gün 10.000 attıktan sonra kıyıp da harcanmaz zaten dimi Tenceresiz kaldim anne6. Olmussun kız iyi ki Cho kilo verememiş bu hafta gaza bas azcik
Yarın iyi olursun inşallah.Öğlen 3-4 taze ceviz
Akşam sardalya ve havuç salatası
Çay
Kızlar bugün pek iyi değilim yiyemedim
Çay ve kuru meyve yerim biraz da tamam.
Şu 1.5 litre ancak olacak
Adım 3000 olmuş.
İnşallah senden ve ladyden yana şüphem yokta bu kızları napicam bilmemAy sorma yüz karasıym bu hafta felâket dönüş yapacağım ama. 3 gün 10.000 attıktan sonra kıyıp da harcanmaz zaten dimi Tenceresiz kaldim anne
Sağol canım delfiana hastalık değil beyimle kavga ettim ondanÇok geçmiş olsun.
Ay sonradan hatırladım yazdığınıSağol canım delfiana hastalık değil beyimle kavga ettim ondan
Hadi hayırlı olsunBu arada L LADY VEGA nin önerisiyle ödüllere bir güncelleme getirdik
Ödüller
2 haftalık sonuçta düzenli eksi gören bütün grup üyelerinin +300 kalorilik ödül hakkı olacak
1. olan grubun ceza adımları bir kereye mahsus yarıya düşürülecek
2 gün menü, su ve egzersiz bildirimlerinden muaf tutulacak
Ödülü her hafta verirsek bir anlamı olmaz çünkü en canlı örneği bakın karşınızda. Taşkınlık sonucu ceza çeksem dahi eksiye dusemedim. Çünkü o taşkınlık ödemi de geri birakiyor sana. En az 2-3 gün geriye gidiyorsun. Diyetisyenlerinde bu ödülü 15 günde bir hatta ayda 1 verdiğini düşünürsek böylesi uygundur
Ayy olsun zaten baristik yemek yedimAy sonradan hatırladım yazdığını
Afedersin.
Dilerim yarın hepsi unutulur ve gününüz güzel geçer.
Kız seninle küs kalınır mı bal gibi kadınsınAyy olsun zaten baristik yemek yedim
Azıcık kussek iyiydi de yine kısa sürdü agxhxhxhhxKız seninle küs kalınır mı bal gibi kadınsın
bence de, tebrikler UcanSupurgeYalnız ben UcanSupurge de kazanacak zannettim güzel kilo vermiş maşallah
Aynen onun skoru da çok iyi. Sessiz sessiz götürdü işleriYalnız ben UcanSupurge de kazanacak zannettim güzel kilo vermiş maşallah
Ayağına sağlık inşallah bu hafta cezasız gideriz bol bol kilo veririzEki Görüntüle 3310887
Geç oldu ama kusura bakmayın bu seferde yürüdüm atmayı unutmuşum. Şimdi ekran görüntüsü aldım Cemoos Chocolita
Yüzde doğru mu düzeltelim haftaya sıkınti yaşama agzvzvgxhCemoos tatlışım
Benim kilo yu 71.06 yazmışsın canım.(71.60)
İlk başta sesimi çıkarmayacaktim da sonra haftaya sıkıntı yasayacagim geldi aklıma